Ketelhuis Huren

CV-ketels en Ketelhuizen huren Branders op olie en gas te huur
Breed programma cv-ketels Verwarming en tapwatervoorziening
Voor een week, maand of langer Vestigingen in de hele Benelux
24/7 storingsdienst Snel geleverd bij noodsituaties

Elektrische Ketels

Onze compacte en flexibele elektrische boilers zijn ontworpen voor gebruik binnen een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder vloerverwarming

Ketelhuizen

Speciaal ontworpen voor de verhuur zijn onze tijdelijke stookketels gebouwd in afsluitbare, waterdichte stalen containers, om vandalisme en schade te minimaliseren

Brandstofbevoorrading

Onze diensten werden speciaal ontworpen met het oog op de noden van iedere specifieke klant, zoals bijvoorbeeld dagelijkse brandstoflevering in het hele land

Ketelhuis huren

Andrews Sykes heeft ruim 40 jaar praktijkervaring in de verhuur van verplaatsbare verwarmingsketels. Wij beschikken over toestellen voor alle toepassingen gaande van compacte elektrische cv-ketels tot grote ketelhuizen die in lijn kunnen worden opgesteld tot capaciteiten van 2 megawatt of meer. Andrews Sykes levert alle toestellen vanuit zes strategisch gelegen depots in de Benelux en daarom kunnen wij de gewenste apparaten binnen 4 uur leveren. Al onze toestellen werken op gas, olie of elektriciteit, zodat ze op iedere locatie warm water voor centrale verwarming, douches of productieprocessen kunnen leveren.

Onze verwarmingsketels beschikken over tweetrapsbranders die u tot 30% in brandstofkosten kunnen besparen. Dankzij onze inspanningen leveren onze ketelhuizen een hoog rendement tegen een laag energieverbruik. Wij leveren tevens ook alle nodige toebehoren zodat onze toestellen aansluitbaar zijn op ieder systeem. Andrews Sykes kan indien gewenst ook de benodigde brandstof aanleveren zodat u steeds voorzien bent van de nodige reserves voor uw verbruik.

Onze ervaren technici testen, onderhouden en reinigen alle apparaten voor elke huuropdracht zodat wij steeds kunnen garanderen dat wij veilige en efficiënte verwarming leveren.

Om ervoor te zorgen dat wij u de veiligste en meest kostenbesparende opstelling aangeboden krijgt bespreken onze ervaren adviseurs al uw noden en kunnen zij indien nodig een expert naar uw locatie sturen voor een uitgebreide inspectie. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Onze ketelhuizen leveren snel warmte en warm douchewater voor onder meer hotels, evenementen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, de voedselindustrie, scheepvaart, fabrieken, vloerverwarming, de bouw en vele andere sectoren.

U kan ons vandaag nog bereiken op het nummer 0800 15010 om de beste oplossing voor uw toepassing te bespreken zodat u direct ongestoord kan verder werken.

Onze Ketelhuizen

Bij ons vindt u een uitgebreid programma aan accessoires en toebehoren zoals onder andere expansievaten, flenzen, leidingwerk, circulatiepompen, warmtewisselaars, fan coil units, luchtbehandelingskasten, brandstoftanks en stroomaggregaten. U kunt zich ook op ons beroepen voor het brandstofbeheer zodat u steeds verzekerd bent van een volledig operationeel systeem. Uw ketelhuis zal zo gedurende de volledige huurperiode nooit zonder brandstof komen te zitten.

Al onze toestellen zijn 24/7 beschikbaar en u kan ons 365 dagen per jaar bereiken voor geplande werken en noodsituaties.

Elektrische CV ketels
De elektrische cv-ketels van Andrews Sykes zijn geschikt voor verschillende toepassingen waarbij een lage druk en lage temperatuur vereist zijn zoals bij vloerverwarming.

Ketelhuizen
Onze milieuvriendelijke ketelhuizen zijn uitgerust met tweetrapsbranders zodat het brandstofverbruik zo laag mogelijk blijft. Ze kunnen tevens ook onbemand en automatisch werken.

Fan Coils
Deze luchtbehandelingskasten vormen een uitstekende oplossing als de warmte vanuit het ketelhuis via luchtcirculatie over de ruimte verdeeld moet worden.

Wij beschikken over ketelhuizen in de capaciteitsrange van 3KW tot 1500 KW. Het in serie opstellen van twee of meer ketelhuizen kan zo een capaciteit creëren van meerdere megawatts. Onze ketelhuizen zijn allen uitgerust met circulatiepompen, expansievaten en warmtewisselaars zodat er een totaaloplossing wordt geboden.

Andrews Sykes heeft een uitgebreid programma accessoires voor diverse toepassingen. Zo kunnen wij leidingwerk van 1¼” tot en met 6” inclusief hogedrukflenzen leveren en wij beschikken tevens over een ruime keuze aan variabele circulatiepompen zodat voor iedere toepassing voor voldoende systeemdruk kan worden gezorgd. Dankzij ons assortiment aan koppelingen, flenzen, afsluiters en ontluchters kunnen wij op iedere bestaande watervoorziening en op alle leidingwerken onze ketels aansluiten.

Alle ketelhuizen van Andrews Sykes kunnen worden aangesloten op fan coils of luchtbehandelingskasten zodat de warmte over meerdere verdiepingen of ruimtes kan worden verspreid. Heeft u geen elektriciteitsvoorziening of is de bestaande voorziening niet voldoende krachtig dan kunnen wij stroomaggregaten en voedingskabels leveren. Daarnaast kunnen wij ook voor uw brandstofbeheer zorgen zodat u tijdens de huurperiode gevrijwaard bent van storingen door brandstoftekort.

Onze Service

Wij bieden een groot assortiment aan elektrische en olie / gas ketelhuizen die wij vanuit onze zes vestigingen in de Benelux overal binnen vier uur kunnen leveren. Zo is Andrews Sykes hét aanspreekpunt bij noodgevallen. Indien u wenst kunnen onze adviseurs 24/7 en 365 dagen per jaar een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Wij zijn werkelijk altijd beschikbaar en kunnen dag en nacht uw oproep beantwoorden.

U hoeft nooit meer ongerust te zijn over het effect van storingen op uw productiviteit. Dankzij onze snelle service is uw noodverwarming steeds binnen vier uur geïnstalleerd en is uw productiviteit gegarandeerd.

Wij bieden:

24/7/365 service door de hele Benelux

Brandstof en bevoorrading

Snel geleverd – binnen 4 uur na uw oproep

Montage en reparaties door ervaren technici

Dezelfde dag nog een offerte na deskundig advies

Aangepast op uw budget

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010