U Bent Hier: Home > Bouwdrogers
 • Bouwdroger Huren
 • Onze Bouwdrogers
 • Onze Service
 • FAQ

Andrews Sykes heeft meer ervaring dan wie ook in het verhuren van ontvochtigingsapparatuur. Ons uitgebreide assortiment ontvochtigers is geschikt voor een groot aantal toepassingen, inclusief brand- en waterschade en het drogen van materialen. Verrijdbare bouwdrogers zijn te huur voor vele sectoren, zoals de woningbouw en utiliteitsbouw, kantoren, industrie, opslag, musea en productiebedrijven. Met drie verschillende types, de bouwdrogers, condensdrogers en adsorptiedrogers, kunnen we altijd voor de juiste oplossing zorgen.

Complete drooginstallaties die aansluiten op uw vraag en budget, zijn zowel voor korte als lange periodes te huur. Ons team van adviseurs is 24 uur per dag beschikbaar om u te bezoeken en advies uit te brengen. Dit is uiteraard vrijblijvend maar geeft ons en u de zekerheid dat het juiste advies wordt uitgebracht en dat de apparatuur die geleverd wordt aan al uw eisen voldoet.

Door onze gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring begrijpen wij alle problemen die veroorzaakt worden door vocht. Of het nu gaat om de naweeën van een overstroming, vochtproblemen in de bouw, corrosie in de industrie dan wel schimmelvorming in magazijnen, de juiste luchtdroger is te huur voor een effectief resultaat.

Indien u ons belt wordt u direct geholpen door één van onze specialisten, die samen met u tot de beste oplossing komt. Wij verhuren vanuit meerdere vestigingen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar dan ook in België.

Met ons zeer uitgebreide assortiment luchtontvochtigers heeft Andrews Sykes altijd een oplossing voor al uw vochtproblemen. Andrews Sykes bouwdrogers zijn veilig, betrouwbaar en kenmerken zich door een zeer hoog rendement, ook bij lage temperaturen.

Bouwdrogers
Onze krachtige en betrouwbare bouwdrogers hebben een capaciteit tot 75 liter per dag. Deze luchtdrogers worden zeer vaak verhuurd aan de bouw, waar ze worden ingezet voor het versnellen van het drogingsproces, zodat schade wordt voorkomen en vertraging in de afwerking beperkt blijft.

Luchtontvochtigers
Onze krachtige en betrouwbare industriële ontvochtigers hebben een ontvochtigingscapaciteit tot wel 600 liter per dag. Geschikt voor het droog houden van ruimtes tot wel 13.600m3.

Adsorptiedrogers
Onze adsorptiedrogers worden ingezet wanneer de gewenste luchtvochtigheidsgraad en de ruimtetemperatuur laag zijn. Onze adsorptiedrogers beschikken over een capaciteit tot wel 6.000 m3 droge lucht/uur.

Elektrische Kachels
Om het droogproces tweemaal sneller te laten verlopen, is een luchtdroger in combinatie met verwarming en ventilatie de beste aanpak.

Ventilatoren
Het ontvochtigen van een ruimte kan worden bespoedigd middels het inzetten van ventilatoren, waardoor het droog proces twee keer zo snel verloopt.

Bevochtigers
Soms is het gewenst de luchtvochtigheidsgraad in een ruimte juist te verhogen. In dat geval kunnen bevochtigers worden ingezet. Ze zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer. Simpelweg water bijvullen, de stekker in het stopcontact steken en de bevochtiger is klaar voor gebruik.

24/7/365 service

Installatie en service door ervaren monteurs

Brandstof levering bij stroomaggregaten

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag

Beste oplossing voor uw probleem en budget

Een groot assortiment, uitstekende service en concurrentiële prijzen: wij helpen u met het ontvochtigen van uw ruimtes. Een telefoontje naar 0800 150 10 is genoeg om doorverbonden te worden met één van onze bouwdrogerspecialisten. Indien u dit wenst komt één van onze adviseurs ter plekke langs om de situatie met eigen ogen te kunnen beoordelen, zodat er een vrijblijvende offerte op maat uitgebracht kan worden. Deze specialist zal eventueel de luchtvochtigheidsgraad voor u meten en de aangeboden apparatuur hierop afstemmen.

Indien u besluit om daadwerkelijk een bouwdroger bij ons te huren, zullen onze ervaren monteurs de drogers vandaag nog bij u komen installeren.

Nadat de apparatuur bij u geleverd en geïnstalleerd is, bieden wij u gedurende de huurperiode gratis 24/7/365 back-up service inclusief tussentijdse vochtmetingen.

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?
We hebben diverse vestigingen in Nederland en België. U kunt het dichtstbijzijnde depot/kantoor vinden door het invoeren van uw plaatsnaam op onze locatie pagina.

Ik heb niet veel ruimte om ook nog een ontvochtiger te plaatsen, kan de unit buiten staan?
Ja, adsorptiedrogers worden ingezet wanneer de ontvochtiger via luchtslangen droge lucht van buiten naar binnen moet blazen.

Wat is de beste relatieve luchtvochtigheid?
Mensen voelen zich het meest comfortabel bij een R.V. van 50%.

Wat is het verschil tussen een condensatiedroger en een adsorptiedroger?
Bij condensatiedrogers wordt de vochtige lucht aangezogen en sterk afgekoeld door middel van het verdampergedeelte van een gesloten koelsysteem. Door deze afkoeling komt de relatieve luchtvochtigheidsgraad van de lucht boven de 100%. Hierdoor condenseert de waterdamp. Het gecondenseerde water wordt via slangen afgevoerd. Adsorptiedrogers maken gebruik van vocht absorberende stoffen zoals silicagel en lythiumchloride. Deze stoffen worden geïmpregneerd op een roterend keramisch wiel, waardoor de vochtige lucht uit de ruimte verwijderd wordt.

Welke luchtontvochtiger heb ik nodig?
Wij zullen u helpen met het vinden van de beste oplossing voor uw probleem. Indien u dit wenst komt één van onze adviseurs ter plekke langs om de situatie met eigen ogen te kunnen beoordelen, zodat er een vrijblijvende offerte op maat uitgebracht kan worden.

Zijn jullie gesloten met de feestdagen?
Nee, bel ons op 0800 150 10 voor een goede service en medewerkers die 24 uur per dag voor u klaarstaan.

Kan ik de machine ook laten bezorgen?
Ja, in noodgevallen zijn de units dezelfde dag geleverd en geïnstalleerd.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?
De eenvoudigste manier om te betalen is door een rekening te openen bij Andrews. Gewoon bellen op 0800 150 10. Wij accepteren ook creditcards.

Ik wil een rekening openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?
Om een rekening te openen bij Andrews bel ons op 0800 150 10.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma