U Bent Hier: Home > Bouwdrogers
Bouwdroger

Bouwdroger Huren

Uitgebreid assortiment bouwdrogers Bouwdroger huren of kopen
Condensatie drogers en adsorptiedrogers Landelijke depots
Oplossingen voor alle vochtproblemen Dezelfde dag gratis bezorgd
Zowel voor korte als lange huurperiodes Gratis advies op locatie
(Uitbreiden...)
0800 15010 Aanvragen

Bouwdroger Huren

Andrews Sykes is al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres om een bouwdroger te huren. Ons uitgebreide assortiment ontvochtigers is geschikt voor een groot aantal toepassingen, inclusief brand- en waterschade en het drogen van materialen. Verrijdbare bouwdrogers zijn te huur voor vele sectoren, zoals de woningbouw en utiliteitsbouw, kantoren, industrie, opslag, musea en productiebedrijven. Met drie verschillende types: de bouwdrogers, condensdrogers en adsorptiedrogers, kunnen we altijd voor de juiste oplossing zorgen.

Complete drooginstallaties die aansluiten op uw vraag en budget, zijn zowel voor korte als lange periodes te huur. Ons team van adviseurs is 24 uur per dag beschikbaar om u te bezoeken en advies uit te brengen. Dit is uiteraard vrijblijvend maar geeft ons en u de zekerheid dat het juiste advies wordt uitgebracht en dat de apparatuur die geleverd wordt aan al uw eisen voldoet. Door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring begrijpen wij alle problemen die veroorzaakt worden door vocht. Of het nu gaat om de naweeën van een overstroming, vochtproblemen in de bouw, corrosie in de industrie dan wel schimmelvorming in magazijnen, u kunt de beste bouwdroger huren voor een snel resultaat.

Bel vandaag nog en u wordt direct geholpen door één van onze specialisten die samen met u tot de beste oplossing komt. U kunt Andrews Sykes bouwdrogers huren bij meerdere vestigingen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar dan ook in België.

Onze Bouwdrogers

Met ons zeer uitgebreide assortiment luchtontvochtigers heeft Andrews Sykes altijd een oplossing voor al uw vochtproblemen. Andrews Sykes bouwdrogers zijn veilig, betrouwbaar en kenmerken zich door een zeer hoog rendement, ook bij lage temperaturen.

Bouwdrogers
Wij verhuren bouwdrogers met een capaciteit tot 75 liter per dag. Deze luchtdrogers worden zeer vaak verhuurd aan de bouw, waar ze worden ingezet voor het versnellen van het drogingsproces, zodat schade wordt voorkomen en vertraging in de afwerking beperkt blijft.

Luchtontvochtigers
U vindt bij ons krachtige en betrouwbare industriële ontvochtigers met een ontvochtigingscapaciteit tot wel 600 liter per dag. Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m³.

Adsorptiedrogers
Onze adsorptiedrogers worden ingezet wanneer de gewenste luchtvochtigheidsgraad en de ruimtetemperatuur laag zijn. Onze adsorptiedrogers beschikken over een capaciteit tot wel 6.000 m3 droge lucht/uur.

Elektrische Kachels
Om het droogproces tweemaal sneller te laten verlopen, is een luchtdroger in combinatie met verwarming en ventilatie de beste aanpak.

Ventilatoren
Het ontvochtigen van een ruimte kan worden bespoedigd middels het inzetten van ventilatoren, waardoor het droog proces twee keer zo snel verloopt.

Bevochtigers
Soms dient de luchtvochtigheidsgraad in een ruimte te worden verhoogd. In dat geval kunnen bevochtigers worden ingezet. Ze zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te verplaatsen. Eenvoudigweg water bijvullen, de stekker in het stopcontact steken en de bevochtiger is klaar voor gebruik.

Onze Service

24/7/365 service vanuit één van onze depots

Installatie en service door ervaren monteurs

Brandstoflevering en aanvulling bij stroomaggregaten

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag

Beste oplossing voor uw probleem en budget

Een groot assortiment, uitstekende service en concurrerende prijzen: wij helpen u met het ontvochtigen van uw ruimtes. Eén telefoontje naar 0800 15010 is genoeg om doorverbonden te worden met een van onze bouwdroger verhuur specialisten. Indien u dit wenst komt een van onze adviseurs ter plekke langs om de situatie met eigen ogen te kunnen beoordelen, zodat er een vrijblijvende offerte op maat uitgebracht kan worden. Deze specialist zal eventueel de luchtvochtigheidsgraad voor u meten en de aangeboden apparatuur hierop afstemmen.

Wanneer u kiest om bij Andrews Sykes een bouwdroger te huren, leveren onze techniekers de gewenste toestellen op uw locatie. Zij zorgen tevens ook voor de volledige installatie en verzekeren dat uw huuroplossing volledig werkt.

Nadat de apparatuur bij u geleverd en geïnstalleerd is, bieden wij u gedurende de huurperiode gratis 24/7/365 back-up service inclusief tussentijdse vochtmetingen.

FAQ

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?
We hebben diverse vestigingen in Andrews Sykes Klimaatverhuur. U kunt het dichtstbijzijnde depot/kantoor vinden door het invoeren van uw plaatsnaam op onze locatie pagina.

Ik heb niet veel ruimte om ook nog een ontvochtiger te plaatsen, kan de unit buiten staan?
Ja, adsorptiedrogers worden ingezet wanneer de ontvochtiger via luchtslangen droge lucht van buiten naar binnen moet blazen.

Wat is de beste relatieve luchtvochtigheid?
Mensen voelen zich het meest comfortabel bij een R.V. van 50%.

Wat is het verschil tussen een condensatiedroger en een adsorptiedroger?
Bij condensatiedrogers wordt de vochtige lucht aangezogen en sterk afgekoeld door middel van het verdampergedeelte van een gesloten koelsysteem. Door deze afkoeling komt de relatieve luchtvochtigheidsgraad van de lucht boven de 100%. Hierdoor condenseert de waterdamp. Het gecondenseerde water wordt via slangen afgevoerd. Adsorptiedrogers maken gebruik van vocht absorberende stoffen zoals silicagel en lythiumchloride. Deze stoffen worden geïmpregneerd op een roterend keramisch wiel, waardoor de vochtige lucht uit de ruimte verwijderd wordt.

Welke luchtontvochtiger heb ik nodig?
Wij zullen u helpen met het vinden van de beste oplossing voor uw probleem. Indien u dit wenst komt één van onze adviseurs ter plekke langs om de situatie met eigen ogen te kunnen beoordelen, zodat er een vrijblijvende offerte op maat uitgebracht kan worden.

Zijn jullie gesloten met de feestdagen?
Nee, bel ons op 0800 15010 voor een goede service en medewerkers die 24 uur per dag voor u klaarstaan.

Kan ik de machine ook laten bezorgen?
Ja, in noodgevallen zijn de units dezelfde dag geleverd en geïnstalleerd.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?
De eenvoudigste manier om te betalen is door een rekening te openen bij Andrews Sykes. Gewoon bellen op 0800 15010. Wij accepteren ook creditcards.

Ik wil een rekening openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?
Om een rekening te openen bij Andrews Sykes bel ons op 0800 15010.