U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Opslagplaatsen van documenten
 • Opslag van Documenten
 • Juridische Documenten
 • Historische Gegevens

Met het meest uitgebreide assortiment van droger units van het land, beschikbaar voor verhuur of aankoop, kunt u op ons rekenen om de vochtigheid van uw winkels, kelders en depots te helpen controleren. Wij zijn experts in het voorkomen dat uw omgeving aangetast wordt door vocht en handelen snel om het risico van een te hoog vochtgehalte te behandelen. Onze gespecialiseerde ingenieurs zullen u begeleiden in het vinden van het meest geschikte drogingspakket voor uw omgeving, waarbij zij u zowel waarde voor uw geld en een uitstekende technische ondersteuning garanderen.

In tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten, bieden wij klanten 24/7 back-up hulp terwijl u onze apparatuur huurt. Wij beloven ook om op dezelfde dag van uw aanvraag te leveren aan uw pand, waarbij u verzekerd bent dat uw waardevolle documenten niet gedurende een langere tijd onbeschermd zijn. Onze technici zullen nagaan welke luchtontvochtigers het meest geschikt zijn voor uw locatie en de grootte van uw gebouwen. Een vrijblijvend GRATIS onderzoek van uw pand laat ons toe om snel een professioneel oordeel te vellen, zonder uw proces of systeem te beïnvloeden.

We begrijpen het belang om de juiste apparatuur voor uw toepassing te selecteren en trachten om de meest kosteneffectieve oplossing die er beschikbaar is, aan te bieden. Of u nu een apparaat voor ontvochtiging zoekt voor een korte tijd of voor onbepaalde tijd, Andrews zal zowel aan uw wensen als aan uw budget tegemoet komen. Ons strategisch geplaatste netwerk van depots betekent dat we apparatuur binnen de vier uur kunnen leveren, onafhankelijk van uw locatie.

Het opslaan van juridische documenten is een essentieel maar vaak gecompliceerd proces, waarbij de steeds groeiende archief bestanden de behoefte aan meer ruimte met zich meebrengen. Met wetgevende mandaten die het verplichten om akten, strafdossiers en dergelijke te bewaren, is het essentieel dat deze documenten droog en veilig gehouden worden om hun conditie te handhaven. Wij zijn bedreven in het verstrekken van directe, effectieve ontvochtiging waarbij het behoud van uw materiaal altijd als prioritair beschouwd wordt. Doordat we gedurende bijna vijftig jaar in uw sector gewerkt hebben, begrijpen wij de gevolgen van schade of verlies.

Manuscripten die blootgesteld worden aan een vochtige omgeving zullen waarschijnlijk beschimmeld geraken als ze nat zijn en bijgevolg rotten over verloop van tijd. In gevallen waar het behoud van juridische documenten noodzakelijk is, kan dit in de toekomst problemen veroorzaken als ze nodig zijn voor onmiddellijk gebruik of referentie. Door onze ontvochtigingsapparaten in uw winkel te zetten, kunt u zich wapenen tegen het feit dat uw kostbaar materiaal aangetast of vernietigd wordt door hoge niveaus van vocht.

Ons uitgebreide assortiment van apparatuur en volledig gevulde depots betekenen dat we u altijd kunnen voorzien van een snelle en effectieve oplossing om te drogen - ongeacht de vraag. Door uw bestelling direct te verzenden, elimineren wij het risico van vocht en helpen wij uiteindelijk om de gebieden die getroffen zijn door vocht terug naar hun oorspronkelijke staat te herstellen.

Tout comme les documents légaux, les documents historiques requièrent aussi une protection contre l’humidité à cause des effets que cela peut avoir sur le papier. Ces documents doivent être conservés dans des endroits frais et secs et rester accessibles facilement aux personnes autorisées à les consulter.

Les salles de stockage sont sujettes aux taux d’humidité importants à cause de la faible circulation de l’air à l’intérieur de la pièce. Nos déshumidificateurs vous protégeront des conditions d’humidité excessive et réduiront le risque de dégâts. Nous savons que l’humidité a tendance à avoir des conséquences graves sur les documents et c’est pourquoi nous agissons rapidement pour ne pas que cela arrive.

Notre objectif est d’empêcher des dommages sur les documents importants de votre salle de stockage en prenant les précautions pour empêcher l’humidité de se propager dans le futur. Que vous recherchiez plus d’informations sur nos produits et services ou que vous désiriez un devis, contactez-nous au 0800 15010. Nos spécialistes seront à votre disposition pour vous guider et vous recommander la meilleure solution possible.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma