U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Bouw & Constructie
 • De juiste apparatuur
 • Gebouw Droging
 • Delicate Materialen

Bouwplaatsen kunnen met veel vochtigheid te maken hebben doorheen heel het project; dit kan veroorzaakt worden door natte transacties of door extreme weersomstandigheden. Ongeacht de oorzaak, kan de hoge luchtvochtigheid grote problemen veroorzaken bij de aannemer, deze omvatten vertragingen van de afwerkingsindustrie terwijl u wacht op het drogen van vloeren en wanden en dat delicate materialen zoals hout en voeringen beschadigd kunnen worden, wat vaak leidt tot ernstige vertragingen in het programma. Door het inhuren van luchtontvochtigers van Andrews, kunt u de relatieve vochtigheid op het terrein beperken, dit zal u toelaten om het droogproces te versnellen en de deadlines van uw klant te halen.

Betonnen vloeren en gips zullen droog moeten zijn voordat de afwerkingsindustrie hun werk kan beginnen, anders zal het proces geruïneerd worden. Dure houten of kunststof vloeren moeten op oppervlakken gelegd worden die droog zijn, maar als de relatieve luchtvochtigheid te hoog is, kan dit maanden duren. Door ontvochtigers te gebruiken zal het proces versneld worden zonder het risico van scheuren en schade aan de constructie.

Veel locaties gebruiken verwarmingstoestellen om gebouwen te drogen, dit is vaak ongepast vanwege de hoge exploitatiekosten. Door warmte direct toe te passen op wanden en vloeren zal alleen de oppervlakte drogen en dit zal vaak leiden tot scheurvorming. Direct gestookte LPG verwarmingstoestellen zullen meer vocht aan de lucht toevoegen dan ze verwijderen. Met behulp van ontvochtiging apparatuur zal het natuurlijke droogproces versnellen op een gecontroleerde manier en zorgen voor aanzienlijke besparingen in de brandstofkosten.

Wij bieden oplossingen op maat van de eisen, een van onze gespecialiseerde technici zal uw locatie bezoeken om vochtigheids- en temperatuurmetingen uit te voeren en we zullen dan het meest kosteneffectieve drogingspakket aanbevelen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Gedetailleerde risicobeoordelingen en verklaring van werkingspricipe worden ook aangeboden om ervoor te helpen zorgen dat wij de meest relevante oplossing voor het gebouw of het gebied leveren. Onze units zullen aan uw pand worden geleverd binnen enkele uren na het eerste contact, wij garanderen een snelle reactie op eventuele problemen die onze klanten kunnen tegenkomen.

Bij Andrews, begrijpen we dat alle bouwplaatsen verschillend zijn en als zodanig extra apparatuur nodig hebben. Onze brede waaier van luchtontvochtigers, verwarmingstoestellen en ventilatie-apparatuur, zorgt ervoor dat we alle eventualiteiten dekken - onafhankelijk van uw locatie.

In de afgelopen jaren wordt er meer en meer druk uitgeoefend om gebouwen op een bepaalde datum of eerder dan gepland af te maken, zodat de eigendommen kunnen worden verhuurd en begonnen kan worden met het terugbetalen van de gedane investering. Door het gebruik van een ontvochtigingsproces, kunnen projectmanagers de droogtijden verminderen en laten ze toe dat de afwerking eerder kan beginnen, dit helpt om kostelijke vertragingen en boetes te voorkomen.

Wij zijn experts in het leveren van tijdelijke ontvochtigingsapparaten voor de bouwsector en kunnen u adviseren over het beste actieplan voor uw situatie. Onze gespecialiseerde technici helpen u om apparatuur voor het drogen van uw gebouw te selecteren, en zelfs te instrueren over hoe veel vocht moet worden verwijderd. Wij streven ernaar om droogprocedures - in het bijzonder, beton en gips te versnellen - waardoor bouwwerkzaamheden sneller gaan en beschermen tegen barsten en vervorming.

We hebben het breedste gamma van drogers die beschikbaar zijn voor verhuur in België en met apparaten die opgeslagen worden in ons depot netwerk in de Benelux, kunt u op ons rekenen om uw locatie te voorzien van alle benodigde droogapparatuur. Wij bieden ook een 24/7 back-up service aan klanten tijdens de huurperiode - dus als u geconfronteerd wordt met verdere problemen, zullen ze meteen worden opgelost.

Vooral tijdens koude en natte weersomstandigheden kan het moeilijk zijn om de conditie van bouwmaterialen op het terrein te behouden. Hout en houtproducten zijn kwetsbaar voor schade of verval indien ze voor een langere tijd worden achtergelaten in een vochtige omgeving. Evenzo zijn stalen onderdelen onderhevig aan zeer snel roesten indien deze worden blootgesteld aan vochtige omstandigheden. Onze brede waaier van luchtontvochtigers zullen helpen om een voldoende droge omgeving aan te bieden om goederen en materialen in op te slaan.

Hoge niveaus van vochtigheid tijdens de winter en tijdens koudere periodes kunnen schadelijk zijn voor de bouw, waardoor corrosie of condensatie veroorzaakt worden en kritische operaties belemmerd worden. Tijdelijke toestellen voor droging kunnen productieniveaus helpen behouden of zelfs verbeteren of dat nu komt door de droogtijden te verminderen, de omgevingscondities te behouden of verwering en roest te voorkomen.

Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van eender welke drogingsinstallaties die zij nodig hebben, zo snel mogelijk en met minimale verstoring van de werking van uw bedrijf. Omdat we de meest gebruikte leverancier van tijdelijke, veilige droging apparaten van het land zijn, garanderen wij een levering op de dag zelf en we zullen ze zelfs installeren indien nodig. Bel 0800 15010 voor meer informatie over onze voorwaarden van dienstverlening, of vul een aanvraagformulier in en een lid van ons professionele contact team zal uw aanvraag opvolgen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma