Andrews Sykes heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verhuren van ontvochtigers aan de bouw. Wij bieden droogoplossingen voor alle toepassingen, van kleine bouwplaatsen tot en met de grootste bouwprojecten, waarbij uw wensen centraal staan. Bij ons kunt u de juiste apparatuur huren om uw gebouw snel en verantwoord te drogen, waardoor u uw deadlines kunt halen.

De juiste apparatuur

De juiste apparatuur

Bouwprojecten ervaren gedurende het project veel verschillende stadia van luchtvochtigheid. Deze kunnen worden veroorzaakt door ‘natte’ werkzaamheden en/of extreme weersomstandigheden. Ongeacht de oorzaak kan een te hoge luchtvochtigheid leiden tot grote problemen zoals vertraging in de afwerking, omdat wanden en vloeren nog te vochtig zijn. Door het inhuren van bouwdrogers van Andrews Sykes kunt u tijdig de relatieve luchtvochtigheid op peil brengen waardoor de deadlines van u en uw klant gehaald kunnen worden.

Betonnen vloeren en gipsen wanden moeten droog zijn voordat de afwerklaag kan worden aangebracht, omdat dit anders tot schade zal lijden. Kostbare houten of kunststof vloeren moeten worden gelegd op een droge onderlaag, maar indien de relatieve luchtvochtigheid te hoog is kan dit maanden duren. Het gebruik van ontvochtigers zal het proces versnellen zonder dat er risico is op scheuren of andere schade aan de constructie.

Op veel bouwplaatsen worden verwarmingsunits gebruikt om het gebouw te drogen. Door de hoge energiekosten is dit vaak niet de beste oplossing. Het inzetten van warme lucht zorgt ervoor dat slechts het oppervlak van wanden en vloeren droogt, wat vaak zal leiden tot scheurvorming. Direct gestookte gasheaters voegen meer vocht toe dan dat ze laten verdwijnen. Met behulp van bouwdrogers zal het natuurlijke droogproces versneld worden op een gecontroleerde manier, wat zorgt voor een grote besparing op de brandstofkosten.

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Eén van onze gespecialiseerde adviseurs zal op uw bouwplaats de vochtigheid en temperatuur meten, waarna hij een met een ontvochtigingsadvies komt om op de best mogelijke manier uw doel te bereiken. Gedetailleerde risicoanalyses en adviezen worden besproken om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen voor uw probleem. Binnen enkele uren na opdracht wordt de apparatuur op locatie geleverd en geïnstalleerd. Tevens garanderen wij dag en nacht een snelle responstijd bij eventuele problemen.

Bij Andrews Sykes weten wij dat alle bouwplaatsen verschillend zijn en dus individueel bekeken moeten worden voor het kiezen van de benodigde apparatuur. Ons brede assortiment luchtontvochtigers, heaters en ventilatoren zorgen ervoor dat wij te allen tijde paraat staan met de juiste apparatuur, ongeacht de locatie.

Drogen van een gebouw

Drogen van een gebouw

In de afgelopen jaren ligt er steeds meer druk op bouwmaatschappijen om projecten zo snel mogelijk op te leveren. De eigenaars kunnen hun pand dan al eerder gaan verhuren, waardoor de investering eerder terug verdiend wordt. De inzet van mobiele bouwdrogers kan hierbij helpen om de droogtijd te verkorten, waardoor de afwerklaag eerder kan worden aangebracht. Dit helpt kostbare vertragingen en boetes te voorkomen.

Wij zijn experts in het leveren van tijdelijke bouwdrogers en wij kunnen u adviseren over hoe u het vochtprobleem het beste aan kunt pakken. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u de juiste apparatuur te selecteren en kunnen u aangeven hoeveel vocht er moet worden verwijderd. Wij streven er naar om het droogproces te versnellen, maar met name de droging van beton en gips moet bewaakt worden om scheuren en vervormingen tegen te gaan.

Wij hebben een groot assortiment bouwdrogers beschikbaar voor de verhuur en hebben dankzij onze centraal gelegen vestigingen een snelle landelijke dekking. U kunt op ons rekenen om uw bouwproject te voorzien van alle benodigde apparatuur. Wij bieden een 24/7 back-up service aan onze klanten tijdens de gehele huur periode – bij eventuele problemen zijn wij snel ter plaatse met een oplossing.

Gevoelige materialen

Gevoelige materialen

Het opslaan van bouwmaterialen op het bouwterrein met behoud van kwaliteit kan lastig zijn, vooral in tijden van koude en natte weersomstandigheden. Hout en houtproducten zijn kwetsbaar voor schade indien ze voor langere tijd achtergelaten worden in een vochtige omgeving. Dit geldt ook voor metalen onderdelen die snel gaan roesten als ze blootgesteld worden aan een vochtige omgeving. Ons grote assortiment bouwdrogers kan u helpen om een droge omgeving te garanderen voor uw opgeslagen materialen.

Hoge luchtvochtigheid gedurende de winter en koudere periodes kunnen door het ontstaan van roest en condens schadelijk zijn voor de bouw, waardoor werkzaamheden geen doorgang kunnen vinden. Het inzetten van tijdelijke ontvochtigers kan ervoor zorgen dat de productiviteit gehandhaafd of zelfs verbeterd wordt, doordat de droogtijd korter wordt, goede omgevingsfactoren worden behouden en het voorkomt verwering en roest.

Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de juiste mobiele luchtontvochtigers, een snelle levering en dit alles met een minimale verstoring van de werkzaamheden op locatie. Als één van de grootste verhuur maatschappijen van België op het gebied van ontvochtigers garanderen wij levering binnen 4 uur en installatie indien gewenst. Bel 0800 15010 voor meer informatie over onze voorwaarden, of vul een aanvraagformulier in. Eén van onze adviseurs zal in dat geval contact met u opnemen.

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010