U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Fabricage & Industrie
 • Fabrieken
 • Metalen Componenten
 • Delicate Materialen

Met een ongeëvenaarde kennis van industriële eisen, zullen wij u helpen om de meest geschikte droogapparatuur te selecteren voor uw specifieke toepassing. Als het toonaangevende specialistische verhuurbedrijf van België, bieden wij vrijblijvende onderzoeken van de locaties aan onze klanten en onze deskundige ingenieurs zullen onmiddellijke oplossingen voorzien voor eventuele problemen die u kunt tegenkomen.

We zijn er trots op om onze klanten een uitstekende service aan te bieden en het breedste assortiment van droogapparatuur, aan concurrerende prijzen. Wij bieden een betrouwbare 24/7 back-up dienstverlening; dus als u vocht problemen ervaart of last heeft van waterschade, zullen we snel ter plaatse zijn om een oplossing voor te stellen en beginnen met het droogproces voordat er verdere schade kan ontstaan. Ons scala aan huur apparatuur omvat draagbare drogers voor gebouwen, condensatiedrogers met een hoge capaciteit en adsorbatiedrogers voor speciale toepassingen, waar lage niveaus van luchtvochtigheid vereist zijn.

Of u ontvochtiging nodig heeft in de nasleep van een overstroming of louter om het risico van vochtige omstandigheden in uw faciliteiten te verminderen, we hebben dat apparaat om onmiddellijke, effectieve resultaten te leveren. Wij begrijpen de talloze voordelen om de hoeveelheid vocht in de lucht te beheersen en dus hebben we de beste middelen om dit te helpen bereiken.

Ijzerhoudende materialen en staal worden veel gebruikt in de vervaardiging van vele producten, van kleine onderdelen tot motorvoertuigen. Hoe dan ook kunnen er ernstige problemen optreden als de luchtvochtigheid stijgt en roest begint voor te komen - daarom moeten industriële omgevingen stappen ondernemen om dit te voorkomen. De combinatie van vocht en zuurstof zijn de belangrijkste factoren die een rol spelen wanneer oppervlakte corrosie optreedt, dus de relatieve vochtigheid controleren is noodzakelijk wanneer delicate metalen opgeslagen of gebruikt worden. Er is een direct verband tussen de hoeveelheid vocht in de lucht en de snelheid van roesten - waarbij het belang om efficiënte drogingsapparatuur op het terrein te hebben, benadrukt wordt.

Ons assortiment van ontvochtigingssystemen is doelbewust ontworpen om vochtproblemen op te lossen binnen de verwerkende industrie. Wij creëren oplossingen voor droging voor elke haalbare omstandigheid, waarbij klanten verspreid over heel het land regelmatig onze producten huren, terwijl ze technische procedures en soortgelijke projecten voltooien. Van enkelvoudige toestellen tot algemene pakketten bestaande uit meerdere units, wij zullen altijd een systeem ontwerpen of aanpassen om aan uw specificaties tegemoet te komen.

Wij streven ernaar om onze klanten van een kosteneffectieve oplossing te voorzien, ongeacht de aard van uw specifieke probleem. Door uw ontvochtigingsapparatuur vrijwel direct te leveren, verminderen we de kans dat u kosten maakt via herstructurering of schadeherstel - zodat uw bedrijf op een normale manier kan blijven draaien. Uw omgeving controleren zorgt ervoor dat u het rendement en dus de inkomsten kunt maximaliseren, terwijl u zich houdt aan strikte deadlines van uw taken.

Bij Andrews begrijpen we dat de productieprocessen vaak betrouwbare ontvochtiging vereisen, om een continue, ononderbroken productie te vergemakkelijken. Of u nu werkt met elektronische apparatuur, corrosieve metalen of delicate materialen, er is een gezamelijke wens aanwezig om de operationele omstandigheden droog te houden. Als u faalt om dit te bereiken, kan dat als resultaat hebben dat producten beschadigd worden, dat metaal gaat roesten en voedselproducten verspild worden. Daarom is het van vitaal belang om snel te handelen en vochtigheid te voorkomen door ontvochtigingsapparaten te installeren en uw voorraad, machines en elektrische goederen in stand te houden.

In de afgelopen jaren hebben we ontvochtigingsplossingen geleverd aan fabrieken die metalen producten, poeders, thee, koffie, suiker, elektrische componenten, papier, karton, ontbijtgranen en nog veel meer produceren. Onze mederwekersr zijn ervaren in het werken in fabrieken, voedsel productiebedrijven, brouwerijen, raffinaderijen en bakkerijen, die allemaal geconfronteerd werden met vochtigheid of condensatieproblemen.

Hoge vochtigheid verergert de groei van microscopisch kleine organismen, die schadelijk kunnen zijn voor mensen en producten. Door snel te handelen om het overtollige vocht uit de binnenlucht te verwijderen, zal de impact van deze mijten worden vernietigd. Onze krachtige gebouw drogers kunnen tot 75 liter droogcapaciteit per uur voorzien.

Ons uitgebreide assortiment van producten garandeert een oplossing voor uw fabriek, ongeacht de locatie of grootte. Of u nu een verhuurtoestel nodig heeft voor slechts een week of zelfs voor enkele maanden, Andrews zal in uw behoeften voorzien en tegelijkertijd verzekeren dat de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Bel ons op 0800 15010 om het beste actieplan te bespreken voor uw situatie of vul een aanvraagformulier in en iemand van ons contact team zal uw aanvraag opvolgen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma