U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Facilitair Management
 • Beheer van Onroerend Goed
 • Schade door Overstromingen
 • Lege Gebouwen

Bij Andrews begrijpen we de rol van facilitair managers en de dagdagelijkse verplichtingen die u moet vervullen. Met een hele reeks van verantwoordelijkheden, inclusief de algemene infrastructuur, organisatie en het beheer van de mensen op uw terrein, waarderen wij dat de selectie van luchtontvochtigers een ander tijdrovend proces is. Daarom beloven we om u door dit probleem te gidsen, met analyses van uw terrein, levering en zelfs de installatie van alle delen van onze service.

Omdat we het toonaangevende specialistische verhuurbedrijf van België zijn, garanderen wij dat wij de allerbeste apparatuur en dienstverlening leveren, het hele jaar door. Met een snelle levering aan elke locatie in het land, bieden wij onze klanten vrijblijvende onderzoeken van de locatie. Onze deskundige technici zullen u van professioneel advies voorzien omtrent alle aspecten van ontvochtiging, waarbij we aanbevelingen leveren omtrent de geschiktheid van apparatuur voor uw situatie.

We hebben het meest uitgebreide assortiment van drogingsapparaten die in de industrie beschikbaar zijn en brengen voortdurend nieuwe innovaties op de markt - om ervoor te zorgen dat alle controlevereisten voor vochtigheid gemakkelijk beheerd kunnen worden. Onze units zullen binnen de 4 uur na ontvangst van uw bestelling aan uw pand geleverd worden, wat betekent dat het hoge vochtgehalte in uw omgeving vrijwel direct kan worden aangepakt. Zodra onze ontvochtigers geïnstalleerd en in bedrijf gesteld zijn, blijven we u ondersteunen en helpen om de luchtvochtigheid te meten gedurende de hele huurperiode.

Onze nationale specialisten zullen u naar de beste oplossing leiden door hun jarenlange ervaring en opleiding op dit gebied. Wij zullen pakketten ontwerpen die afgestemd zijn op uw specifieke eisen, wat betekent dat elke haalbare behoefte kan worden opgevangen

Bij Andrews begrijpen wij de intense druk die facilitair managers te verduren krijgen in geval dat het gebouw van een klant overstroomt. Waterschade kan een belangrijke bedreiging vormen voor de continuïteit werking waarbij kantoren en winkels soms geconfronteerd worden met maandenlange inactiviteit. Hoge luchtvochtigheid binnen gebouwen kan ook rechtstreeks leiden tot beschadiging van de interieuroppervlakten en de kans op gevaarlijke schimmelgroei vergroten.

Dit is waar Andrews kan helpen, door ontvochtigers en ventilatie-apparatuur direct aan uw locatie te leveren, zodat u de restauratie kan starten en uw pand zo snel mogelijk volledig operationeel kan krijgen. Onze hulpdienst staat ons toe dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken van het jaar leveren. Ongeacht de grootte van het getroffen gebied, van een kleine ruimte tot een volledig gebouw, wij kunnen een oplossing leveren.

We hebben met de meeste toonaangevende FM bedrijven van België gewerkt, hebben plaatselijk advies, apparaten voor droging en betrouwbare aanbevelingen geleverd in allerlei situaties. Tijdens de afgelopen jaren hebben we kritische overstromingsprojecten uitgevoerd over tal van sectoren, waaronder kantoren, ziekenhuizen, scholen en appartementsblokken.

Wanneer gebouwen gedurende een langere tijd onbewoond gelaten worden, zal de luchtkwaliteit verslechteren en de atmosfeer in het interieur vochtig worden en stinken. Door een ontvochtiger op elke verdieping van de gebouwen van uw klanten te plaatsen, zal condensatie worden geëlimineerd, waardoor een frisse, droge omgeving wordt gehandhaafd - zelfs tijdens een lange tijd van leegstand. Deze oplossing is een veel goedkoper en effectiever alternatief dan gewoon de verwarming op het hele terrein aan te laten, wat u energie en geld bespaart.

Onze brede waaier van draagbare, compacte Condensatie drogers en adsorpstiedrogers bieden de gebruiker een grote capaciteit voor vochtafvoer voor gebouwen van alle soorten en maten. Bij Andrews waarderen we de kosten om een gebouw in goede staat te houden, wij bieden vaak kosteneffectieve oplossingen om te voorkomen dat vochtige omstandigheden schade aan tapijten, meubilair en afwerking veroorzaken.

Gevolgen van ondoeltreffende systemen voor droging omvatten de groei van schimmel of zelfs schade aan de structuur van het gebouw, dat is waarom managers in de bouw altijd moeten overwegen om ontvochtigingsapparatuur te gebruiken als een gebouw gedurende een langere tijd leeg gelaten wordt. Bel ons nu op 0800 15010 om onze service te bespreken, of vul een aanvraagformulier in zodat iemand van ons contact team uw aanvraag kan opvolgen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma