U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Farmaceutica
 • Farmaceutische deskundigheid
 • Bewaarcondties
 • productie van tabletten

Met de breedste selectie van tijdelijke ontvochtigingsinstallaties in België, garanderen wij om binnen de vier uur na contact aan uw locatie te leveren. Ons netwerk van strategisch geplaatste depots stelt ons in staat om ons aan deze belofte te houden op alle momenten van het jaar, ongeacht uw locatie. We handelen snel om de problemen die veroorzaakt worden door de hoge luchtvochtigheid in de laboratoria voor de verwerking, te verhelpen. Voor een betrouwbare leverancier van toestellen voor het drogen van uw proces te ondersteunen, bel Andrews op 0800 15010.

We zullen de luchtvochtigheid in uw omgeving helpen controleren en voorkomen dat vocht van invloed zal zijn op uw activiteiten of voorraad. Een gratis onderzoek van uw locatie, uitgevoerd door een van onze gespecialiseerde technici, is beschikbaar voor alle klanten, zonder verbonden verplichtingen. Zij zullen u begeleiden naar de meest geschikte oplossing voor uw toepassing, zodat de productiviteit altijd op een optimaal niveau blijft.

Terwijl de huurperiode gaande is, bieden wij een 24/7 back-up dienstverlening voor extra gemoedsrust - iets wat de meeste van onze concurrenten niet bieden. Als de grootste leverancier van ontvochtigers van het land, kunt u bij ons terecht om aan al uw wensen van drogen tegemoet te komen, ongeacht de schaal. Nadat de huurperiode is afgelopen, zullen we terugkeren naar uw locatie en alle apparatuur verzamelen - zodat u kunt blijven functioneren als normaal.

De gevoelige aard van farmaceutische producten betekent dat effectieve opslag noodzakelijk is wat conservering betreft. Tabletten, capsules en poeders zijn gevoelig voor vocht en verliezen aan kwaliteit als ze vocht absorberen. Bijna alle producten binnen deze sector worden uiteindelijk gebruikt voor medicinale doeleinden, het belang om deze te beschermen kan niet worden overschat. De veiligste en meest effectieve manier van het aanleggen van voorraden, voordat ze verzonden worden, is door de omgeving waarin ze worden opgeslagen, te controleren.

Bij Andrews kunnen wij uw opslagruimte vergroten door het aanbieden van specifieke ontvochtiginspakketten voor alle soorten van specificatie. Onze units zorgen voor aanzienlijke hoeveelheden energie die gebieden van allerlei maten droog houden. Wij zijn ons zeer bewust van de impact die stilstand kan hebben op uw bedrijf, dat is waarom we snel handelen om te voorkomen dat de productie onder de normale niveaus zakt.

Met een selectie van adsorptiedrogers om uit te kiezen, garanderen wij om een passende oplossing voor uw specifieke applicatie te bieden. Deze zijn geschikt voor het produceren van zeer lage niveaus van relatieve vochtigheid, zonder buitensporige energiekosten.

De meeste farmaceutische systemen vereisen tussen 20% en 35% relatieve vochtigheid, bij temperaturen tussen 21°C en 24°C. Tabletteer processen zullen soepeler werken wanneer ze onder deze omstandigheden uitgevoerd worden, en de productieniveaus zullen ook toenemen. Bovendien wordt het risico op het vormen van bacteriën langs de productielijn sterk verminderd - indien deze koele droge omgeving gehandhaafd wordt.

Door het gebruik van adsorptiedroging in uw productiegebouwen, kunt u economisch overmaat aan vocht verwijderen zonder onderbreking van de totale procedure. Onze apparaten voor droging zullen ook voorkomen dat vocht pillen, drugs en medicijnen, beïnvloeden waardoor de houdbaarheid en de kwaliteit anders zouden kunnen lijden. Evenals de productiviteit, zullen hygiënische omstandigheden aanzienlijk verbeteren wanneer uw luchtvochtigheidsniveaus worden gemeten.

Wij voorzien onze klanten van de eenvoudigste, meest nauwkeurige methode voor het controleren van deze variabele, zodat uw activiteiten ongedwongen kunnen blijven doorgaan. Als u betrouwbare, veilige drogingsapparatuur nodig heeft die aan uw locatie geleverd wordt, bel ons op 0800 15010. Onze deskundige adviseurs zijn gekwalificeerd om u haalbare oplossingen voor te schrijven die bij uw business type passen en kunnen zelfs voorlopige offertes geven. U kunt ook een aanvraagformulier invullen, waarna een van onze professionele medewerkers contact met u zullen opnemen en uw verzoek in meer detail zullen bespreken.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma