U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Electriciteitscentrales & Raffinaderijen
 • Onze Expertise
 • Stilstand van Electriciteitscentrales
 • Tank Drogen

Omdat we zowel het meest toonaangevende specialistische verhuurbedrijf van het België en Europa zijn, zijn wij experts in alle facetten van ontvochtiging verhuur. Onze ongeëvenaarde kennis van de industrie in combinatie met de vaardigheid van onze ingenieurs betekent dat wij altijd elke situatie die droogapparatuur vereist, kunnen behandelen - onafhankelijk van de schaal.

Omdat we oplossingen voor droging aan een verscheidenheid van elektriciteitscentrales, industriële verwerkingsbedrijven en olieraffinaderijen geleverd hebben, zijn onze technici in staat om ontvochtigingspakketten voor elke toepassing te ontwerpen en te implementeren. Of u nu een enkel toestel of een geavanceerd systeem voor industriële doeleinden nodig heeft, wij zullen de installatie en het algemeen onderhoud beheren en snel eventuele problemen die u ondervindt tijdens het huren, bestrijden. Ons assortiment van condensatie en adsorptiedrogers zullen u voor alle mogelijke scenario's dekken, zodat u altijd op ons kan rekenen om u een passende oplossing te bieden.

Wij bieden de meest kosteneffectieve methode aan onze klanten voor het regelen van het vochtgehalte, niemand begrijpt het belang van een effectieve vocht controle beter dan wij, dat is waarom we het eerste aanspreekpunt voor drogers en ontvochtigingsapparaten in de electriciteitssector zijn.

Andrews Sykes heeft 6 vestigingen in de Benelux, wij hebben duizenden apparaten klaar staan om te huren en onze 24/7/365 dienstverlening laat ons toe dat wij oplossingen op maat leveren, waar en wanneer ze ook maar nodig zijn, een telefoontje naar 0800 15010 en u zal toegang krijgen tot de meest toonaangevende specialistische verhuurdienst van België.

Van tijd tot tijd kan het nodig zijn dat sommige centrales ontkoppeld en gestopt worden in het opwekken van elektriciteit; dit kan het gevolg zijn kostenbeheersing, een verminderde vereiste aan stroom op het net of een routine onderhoud. Tijdens dergelijke omstandigheden zal de opwekkende en controlerende apparatuur stilgelegd en in een onberispelijke staat gehouden worden, zodat wanneer de situatie verandert de centrale snel terug aan het werk kan gebracht worden en beginnen met het produceren van stroom aan het net zonder enige vertraging.

Tijdens de periode van stilstand is het van essentieel belang dat de relatieve vochtigheidsniveaus (RV) binnen de centrales worden gehandhaafd. Als de luchtvochtigheid toeneemt, zal condensatie optreden op de vitale apparatuur wat zal resulteren in corrosie en schade op lange termijn; dit zal duur blijken te zijn en zal het heropstarten van het station vertragen indien nodig.

Andrews Sykes biedt de perfecte oplossing voor centrales door alle benodigde ontvochtigingsapparatuur te leveren, samen met eventuele accessoires die nodig zijn. Onze adviseurs zijn ervaren in het omgaan met dergelijke toepassingen; ze zullen de locatie bezoeken en RV en temperatuur metingen uitvoeren. Nadat ze de benodigde berekeningen gemaakt hebben, zal een volledig droogprogramma worden voorgelegd, zodra dit overeengekomen is met de opdrachtgever, wordt de apparatuur geleverd en ter plaatse geïnstalleerd met een minimum aan ophef. Zelfs nadat de units tewerkgesteld zijn, blijven we de locatie regelmatig bezoeken om ervoor te zorgen dat de juiste omgeving wordt gehandhaafd

Wanneer opslagtanks gedroogd moeten worden of op een bepaalde vochtigheidsgraad gehouden moeten worden, contacteren oliemaatschappijen ons om ervoor te zorgen dat aan hun eisen wordt voldaan. Deze chemische units en industriële kamers slaan vaak bijtende stoffen op die giftige gassen kunnen uitlaten als ze niet goed onderhouden worden. Indien tanks overgeschilderd moeten worden, zal een proces met een straalmachine de oorspronkelijke laag verwijderen en ze dus tot hun oorspronkelijke kale metalen oppervlak herleiden. Op dit delicate punt in het proces, is het noodzakelijk dat de inwendige tank droog en warm blijft anders zal roest vrijwel direct optreden.

Om de relatieve vochtigheid op een aanbevolen niveau van minder dan 55% te houden, zetten we meestal onze adsorptiedrogers in voor toepassingen van deze aard. Als ze gebruikt worden in combinatie met onze indirect gestookte of elektrische verwarmers, helpt de uitrusting de noodzakelijke warme droge condities te bewaren en bijgevolg vermindert het risico op corrosie en oxidatie.

We waarderen het dat elektriciteitscentrales en raffinaderijen uiterst gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen en elementen van buitenaf, dit is de reden waarom we de nodige maatregelen nemen om hun impact te verminderen. Onze snelle dienst voorkomt gedwongen stilstand terwijl de conditie van de werknemers verbeterd wordt en de uitvoering van projecten versneld worden. Voor meer informatie over wat Andrews voor u kan betekenen, bel ons op 0800 15010 of vul een aanvraagformulier in en ons gespecialiseerde team zal contact met u opnemen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma