U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Landbouw & Boerderijen
 • Agrarische Expertise
 • Productie Droog Houden
 • Opslag van Voedsel

Bij Andrews hebben we ongeveer 50 jaar ervaring in het leveren van ontvochtigers voor de boeren in het land. De winterperiode in het bijzonder vraagt vaak een onmiddellijke reactie op ongunstige weersomstandigheden - vooral als gewassen kwetsbaar worden voor natte omstandigheden. We begrijpen het belang van het handhaven van de productiviteit tijdens perioden van zware regenval, en het effect dat dit kan hebben op zowel opslagfaciliteiten en oogsten.

Vocht problemen zijn te verwachten in opslagcapaciteit en soortgelijke gebouwen, waarbij goederen die binnen gehouden worden, dreigen beschadigd te worden. De inhoud van het gebouw kan beschermd worden door ontvochtigers en dergelijke droogapparatuur omdat zij het mogelijk maken dat de luchtvochtigheid gecontroleerd en onderhouden wordt. Zorgvuldig beheerde opslagplaatsen vertegenwoordigen een veiligere, efficiëntere manier om grote hoeveelheden producten te bewaren terwijl de energiekosten laag gehouden worden.

Wij streven ernaar om bedrijven volledig operationeel te houden gedurende de koudere, nattere maanden en zorgen ervoor dat de gebouwen op het terrein voldoende warm en droog zijn. Niet alleen hebben we het breedste gamma van ontvochtigingsapparaten van het land, maar we willen hen ook leveren op dezelfde dag dat ze worden besteld. Met concurrerende huurpakketten die afgestemd zijn op de unieke specificaties van onze klanten, kunt u bij ons terecht om al uw problemen van droging op te lossen zonder dat de productie wordt aangetast.

Voor verwarmingsproducten kijk dan op onze verwarming voor de landbouw pagina.

Geoogste gewassen droog houden is van het allerhoogste belang, omdat het afval en hogere productiekosten helpt voorkomen. Wortelgroenten en suikerbieten zijn de belangrijkste voorbeelden van producten die rechtstreeks aangetast worden als ze opgeslagen worden in vochtige omstandigheden, dat is waarom luchtontvochtigers nu zo veel gebruikt worden in de landbouwsector. Om een voedsel voorraad effectief te bewaren is het essentieel dat het opgeslagen wordt in een koele, droge omgeving - dat een zo lang mogelijke houdbaarheid garandeert.

Onze droogapparatuur is ideaal voor het maximaliseren van de productiviteitsniveaus van landbouwbedrijven door de opslag omgevingen minder vochtig te maken. Te veel vocht in de atmosfeer kan bederfelijke gewassen ruïneren en leiden tot de ontwikkeling van schadelijke bacteriën - waardoor de voorraad onverkoopbaar wordt. We begrijpen de gevolgen van een beschadigd rendement en daarom streven we ernaar om betrouwbare, energiezuinige drogers te leveren om te huren.

Ongunstige veranderingen in het weer kunnen de onmiddellijke behoefte aan effectieve droogsystemen bepalen, zeker als een verloren voorraad een negatief effect op uw kosten heeft. We hebben ons gevestigd als het toonaangevende specialistische verhuurbedrijf van België, wat betekent dat u altijd op ons kan rekenen om u te voorzien van een adequate oplossing.

Voor lage temperatuur opslag apparatuur, gelieve te kijken op onze lage temperatuur koelmachines pagina.

Bij Andrews begrijpen we de delicate aard van het werken met voedingsmiddelen waarbij fabrikanten en leveranciers constant barrières en uitdagingen moeten overwinnen. Vocht condensatie op producten is een veel voorkomend probleem dat de groei van bacteriën en schimmels ontwikkelt. De enige manier om dit probleem te bestrijden is met behulp van ontvochtigers en zodoende worden niveaus van vocht in de lucht verminderd. Dit zorgt ervoor dat de omgeving meer bevorderlijk is voor de opslag van voedsel door het bedenken van de vereiste voorwaarden voor het proces.

Door voedsel niet in een droge omgeving te houden, zal direct leiden tot financiële verliezen als het bedorven of oneetbaar wordt. Daarom is het uiterst belangrijk dat boeren en tuiniers passende maatregelen nemen om het risico te verminderen die vochtige en koude gebieden op uw voorraad hebben. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke ontvochtigingsapparaten aan heel uw industriesector om ervoor te zorgen dat het vochtgehalte in de lucht geschikt is voor de gewenste toepassing.

Ons uitgebreide assortiment van drogingsapparaten en luchtontvochtigers garandeert de onmiddellijke levering van apparatuur, ongeacht uw locatie. Of u nu huurapparaten zoekt voor de korte termijn of voor een onbepaalde tijd, Andrews zal snel en efficiënt aan alle eisen tegemoet komen. Wij leveren zowel condensatie drogers als adsorptiedrogers, dus ongeacht de grootte van uw woning, wij hebben de juiste apparatuur voor eender welk doel.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma