U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Opslag en Logistiek
 • Vochtigheid Controlleren
 • Delicate Produktie
 • Tijdelijke opslag

Doordat we de toonaangevende leverancier van oplossingen voor droging en verwarming van België zijn, hebben we de expertise van de industrie om elke haalbare situatie te behandelen, onafhankekelijk van de grootte. Wij bieden zowel condensatie drogers als adsorptiedrogers, zodat onze klanten voor alle mogelijke eventualiteiten gedekt zijn. Of u nu een noodpakket op korte termijn nodig heeft of een langer ontvochtiging programma voor de opslag van gevoelige materialen of middelen, wij kunnen altijd helpen.

Ons productaanbod varieert van kleine draagbare toestellen, die ideaal zijn voor kleine bergplaatsen en strekt zich uit tot industriële units met een hoge capaciteit, die in staat zijn om de grootste magazijnen droog te houden. Voor zeer lage luchtvochtigheid vereisten, bieden onze asdsorptiedrogers een ideale oplossing. Al deze units zijn direct beschikbaar om te kopen of huren van een van onze depots verspreid over de Benelux.

We hebben meer ervaring in het leveren van droogapparatuur dan eender welke andere leverancier, met ons assortiment van toestellen die geschikt zijn voor tal van toepassingen en omgevingen. Onze bekwame ingenieurs zijn bedreven in het identificeren van gebieden met extreme vochtigheid en zijn eveneens in staat om oplossingen te ontwerpen om dit probleem te overkomen.

Of u nu elektronische producten, metalen onderdelen, papier, poeders, thee, koffie, suiker of in feite eender welke bederfelijke waren opslaat, we hebben de expertise om de vochtigheidsgraad binnen uw faciliteit te controleren om ze aan te passen aan de producten die worden opgeslagen.

Onze service wordt niet alleen beperkt tot het leveren en installeren van ontvochtigers aan onze cliënten, zij voorziet ook in een betrouwbare 24/7 service back-up. Wij bieden ook vrijblijvende analyses van locaties aan klanten, voorafgaand aan de huurperiode, zodat we voorzien in het beste systeem voor uw gebouw en omstandigheden.

Wanneer magazijnen gebruikt worden om delicate materialen of producten op te slaan, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat binnenin passende voorwaarden gehandhaafd worden - om te beschermen tegen schade. Elektronische goederen, metalen en voedingsmiddelen zijn allemaal gevoelig voor degradatie als de omgeving te vochtig is. Overmatig vocht in de atmosfeer kan zeer schadelijk zijn voor dergelijke producten dat breuken, roesten en zelfs de groei van schimmels kan veroorzaken.

Of u nu granen, suiker of elektrische huishoudelijke goederen opslaat, het is noodzakelijk om een droge omgeving te handhaven om te voorkomen dat ze beschadigd raken. Doet u dit niet dan zal dat directe gevolgen hebben op de kosten en winstmarges. Onze betrouwbare luchtontvochtigers bieden een betaalbare en doeltreffende oplossing om vocht te verwijderen binnenin uw bewaarplaats.

Seizoensgebonden eisen, vroege oogsten of gewoon een verandering in voorraden op korte termijn zijn allemaal redenen waarom bedrijven soms behoefte hebben aan een tijdelijke opslag. Aangescherpte budgetten kunnen ook de reden zijn dat bedrijven op zoek gaan naar goedkopere alternatieven voor permanente structuren, waardoor ze het lange wachten voor eeuwigdurende constructies uitschakelen. Deze flexibele oplossing ontkent de noodzaak voor een blijvende betrokkenheid, maar betekent niet dat de noodzaak voor een effectieve ontvochtiging minder heersend is.

Het risico dat producten en goederen aan vochtschade lijden is nog hoger in tijdelijke opslag structuren, in dergelijke omstandigheden is het huren van een droger vaak de meest kosteneffectieve en geschikte oplossing, omdat u alleen de apparaten nodig heeft, terwijl de tijdelijke constructie gebruikt wordt, of de huurperiode voor een paar weken of een paar maanden is, we kunnen een pakket op maat maken.

Onze ontvochtigers zullen uw voorraad beschermen tegen vochtige omstandigheden door een droge omgeving droog te houden. Ze kunnen de kwaliteit sterk verbeteren en uw opslagruimte geschikt maken door een totale controle van de vochtigheidsgraad te leveren - en dat tegen zeer geringe kosten. Dit zorgt ervoor dat alle gewassen, werktuigen en elektronica op hun gewenste temperatuur gehouden worden en behoeden voor de mogelijkheid van een verlies in productie.

Of u dringend een oplossing zoekt of een eenvoudig advies over het vooruitzicht van units voor droging die u in de toekomst nodig heeft, we zijn in staat om te helpen. Ons deskundige contact team is volledig gekwalificeerd om advies te geven over de beste oplossing voor uw situatie en we staan 24 uur per dag klaar om uw aanvraag te behandelen. Voor veilige, gemakkelijk te gebruiken ontvochtigers en aanverwante toestellen voor het drogen, bel ons nu op 0800 15010.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma