U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Lokale Overheden
 • Expertise van de Publieke Sector
 • Wateroverlast
 • Sociale Huisvesting

We hebben meer expertise in het leveren van drogers om te huren dan enig ander bedrijf, in combinatie met het breedste assortiment van draagbare drogers geschikt voor alle toepassingen en omgevingen. Ons aanbod aan apparatuur garandeert dat we een oplossing kunnen bieden, ongeacht uw verblijfplaats en omstandigheden, voor langdurige of flexibele huurperiodes voor onze klanten.

Wanneer uw woning waterschade lijdt of zelfs overstromingen, is het belangrijk om het herstelproces zo snel mogelijk te beginnen. Wij begrijpen de moeilijkheid die gemeenteraden ondervinden wanneer ze geconfronteerd worden met deze kwesties, daarom hebben we een assortiment van drogingspakketten ontwikkeld om te versnellen. Geen van onze concurrenten kan een meer uitgebreid gamma van ontvochtigings- en verwarmingsproducten aanbieden, dat is waarom we de meest geprefereerde aannemer om te huren van het land zijn.

Onze gespecialiseerde ingenieurs zullen een vrijblijvende analyse van uw pand uitvoeren, zodat we een op maat gemaakte oplossing leveren, aangepast aan uw specifieke behoeften. Wij garanderen dat wij uw apparatuur verzenden op dezelfde dag van het contact en kunnen zelfs zorgen dat apparaten geïnstalleerd worden indien nodig. Of u op zoek bent om een middelgrote kamer te drogen of een complex met vele verdiepingen, we zijn bedreven in het versnellen van de procedure en de gevolgen van de verstoring te beperken.

Tijdens periodes van slecht weer, kunnen overstromingen een ongelukkige en potentieel duur gevolg zijn van overvloedige regenval zijn. Dit kan worden veroorzaakt door water dat op ondoordringbare oppervlakken, afvoer capaciteit wordt overschreden of rivieren overlopen en vervolgens onderdompelen omliggende gebieden. Wat de reden ook, overstromingen kan een ernstig probleem vormen voor de lokale overheden - vooral als ze niet direct worden behandeld. Het herstelproces kan maanden duren, afhankelijk van de omvang van de schade aan uw eigendommen, maar onze snelle reactie op noodsituaties helpt u snel weer op de rails.

Als uw gebouw niet de neiging om snel, zal inwendige oppervlakken en meubilair geleidelijk worden afgebroken vanwege de vochtige omgeving. Te snel drogen van het gebied kan ook ernstige gevolgen hebben, met hout en gips gevoelig voor scheurvorming en kromtrekken als niet professioneel aangepakt. Dat is de reden waarom op Andrews begeleiden we onze klanten naar de meest geschikte ontvochtigers voor uw omgeving en situatie, met een overvloed aan ervaring in het helpen van klanten te overwinnen overstromingen.

Voor de gemoedsrust van onze klanten bieden wij een betrouwbare 24/7 back-up service, die storingen, onderhoud en andere beschikbare kwesties dekken. We zullen onmiddellijk een technicus naar uw locatie sturen in geval dat de apparatuur stuk gaat, zodat de productieniveaus bewaard blijven en cruciale drogingsopdrachten voltooid worden.

Als locale overheid, is het uw plicht om veilige, droge accommodatie te verstrekken voor huurders in uw kiesdistrict of gemeente. Wij begrijpen wat het toezicht op de conditie van de openbare accommodatie kan meebrengen, dat is waarom we een uitstekende geschiedenis hebben om samen met overheden te werken. Als eigendommen vochtig, vervuild of in extreme gevallen overstroomd zijn, bieden wij ontvochtigingssystemen om vocht, muffe geuren en het risico van schimmelgroei te verwijderen.

Wij zijn trots om klanten met effectieve luchtvochtigheidscontrole te verstrekken zonder de bewoners van uw woningen te verstoren. Onze uitgebreid assortiment van drogers biedt u passende oplossingen voor vochtafvoer, ongeacht de grootte of de kenmerken van een gebouw. Met een halve eeuw ervaring in het leveren van droogapparatuur aan alle industrieën, waarderen we de mogelijke gevaren die een vochtige omgeving op de gezondheid kan hebben. Daarom beloven we om uw apparatuur binnen de vier uur te leveren - om uw huurders te beschermen tegen bacteriën, huisstofmijt en schade aan uw meubels.

Onze expertise en kennis van uw sector stelt ons in staat om gemakkelijk een verbinding te maken met de drogingsvereisten in de volkshuisvesting. Met zowel koelmiddel en adsorptiedrogers beschikbaar voor onmiddellijke verzending, kunnen we een gratis onderzoek van uw locatie uitvoeren en apparatuur leveren op dezelfde dag. Voor meer informatie over onze drogingspaketten en producten of een offerte voor een potentieel project, bel ons nu op 0800 15010.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma