In het geval van waterschade op kantoren, in de detailhandel of in industriële omgevingen, bieden wij direct ondersteuning aan onze klanten. Door onze snelle service zijn wij in staat om binnen vier uur na order ter plaatse te zijn met een snelle en doeltreffende oplossing. Door ons grote assortiment mobiele ontvochtigers bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor een goed advies voor uw specifieke probleem.

Waterschade expert

Waterschade expert

Dankzij ruim 50 jaar ervaring in het leveren van mobiele ontvochtigers zijn wij zeer capabel om u te helpen bij het selecteren van de juiste droger voor uw specifieke probleem. Dankzij onze strategisch gelegen vestiging in België, hebben wij landelijke dekking en kunnen wij u overal van dienst zijn. Onze adviseurs komen geheel gratis en vrijblijvend bij u op locatie kijken en brengen advies uit met de beste oplossing voor uw probleem.

Onze complete service biedt klanten een breed scala aan mobiele ontvochtigers tegen concurrende prijzen. Wij bieden tevens een 24/7 back-up service gedurende de gehele huur periode.

Om het voor de gedupeerde van waterschade makkelijker te maken hebben wij 3 speciale huur pakketten samengesteld. Elk pakket is samengesteld om het vochtprobleem zo snel mogelijk te reduceren en bevat een combinatie van bouwdrogers, heaters en ventilatoren. U kunt onze speciale ontvochtigingspakketten HIER bekijken. Voor andere speciale aanbiedingen kunt u kijken op onze ontvochtigingspagina.

Andrews Sykes heeft veel ervaring met het oplossen van waterschade en kent de mogelijke kostbare gevolgen die dit kan veroorzaken. Wij zijn ons dan ook zeer bewust van het feit dat snel handelen essentieel is. Onze apparatuur is ideaal voor het onttrekken van vocht uit een ruimte en het drogen van vloerbedekking en daardoor het versnellen van het herstelproces in uw gebouw. Wanneer uw gebouw onderhevig is aan ongunstige weersomstandigheden zoals hevige regenval, helpen wij u stapsgewijs naar herstel en denken wij mee over het voorkomen van schade in de toekomst.

Brand of overstroming

Brand of overstroming

Elke vorm van waterschade is uniek en daarom is het van belang om direct met één van onze specialisten contact op te nemen. Hoe eerder het vochtprobleem aangepakt wordt, hoe minder de schade zal zijn, wat weer een minder hoge kostenpost betekent. In veel gevallen is het nuttig om warmte toe te laten aan onlangs ondergelopen ruimtes om zo verdamping te vergroten, met name als het water nog niet tot de meubels, muren en vloeren is doorgedrongen. Onze apparatuur absorbeert deze verdamping, wat weer bijdraagt aan een aanvullend herstelproces.

Waterschade kan ook het gevolg zijn van brandbestrijding procedures, die bijvoorbeeld kunnen worden veroorzaakt door de sprinklerinstallatie of een brandblusser. De problemen veroorzaakt door water kunnen net zo schadelijk zijn als het vuur. In dergelijke omstandigheden biedt Andrews Sykes een oplossing om het restauratieproces te versnellen met pompen, ventilatoren en bouwdrogers.

Ons assortiment van condensatie- en adsorptiedrogers zijn speciaal ontworpen met bovenstaande problemen in het achterhoofd. Wij hebben ontvochtiging oplossingen voor elk scenario. Ons voornaamste doel is om de vochtproblemen op te lossen, waardoor de productiviteit van onze klanten niet of minimaal in gevaar komt. Voor een snelle reactie op een noodsituatie bel 0800 15010.

Hulpdiensten

Hulpdiensten

Wij hebben meer ervaring met het oplossen van watersnoodschade dan elke andere verhuur maatschappij in België. Het hele jaar door zijn wij 24/7 bereikbaar en in staat om direct te reageren op een noodsituatie van welke aard dan ook, ongeacht uw branche. De afgelopen jaren is onze hulp ingeroepen bij ondergelopen kantoren, magazijnen, elektriciteitscentrales en openbare diensten. Wij hebben effectieve drogingsoplossingen geboden die op dezelfde dag geleverd en geïnstalleerd werden.

Bij overstromingen van uw pand bieden wij ontvochtigingsinstallaties voor spoedig herstel. Onze verrijdbare units helpen het vochtgehalte in de lucht te verminderen door het kunstmatig versterken van het verdampingsproces. Wij sturen een deskundig adviseur naar uw bedrijf die vervolgens een nauwkeurige berekening maakt en op basis daarvan de juiste apparatuur selecteert om binnen een bepaalde termijn het drogingsproces af te kunnen ronden.

Het is belangrijk om het droogproces niet te snel te laten verlopen in verband met het mogelijk ontstaan van verdere schade door scheuren, krimpen en kromtrekken. Onze klanten maken veelal herhaaldelijk gebruik van onze diensten, iets wat de tevredenheid van onze klanten benadrukt. Technische ondersteuning is altijd beschikbaar, zowel online als telefonisch. Indien u meer informatie wenst over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u bellen met 0800 15010. Ook kunt u een aanvraagformulier invullen op onze website.

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010