U Bent Hier: Home > Bouwdrogers > Ontvochtiging Verhuur per Toepassing > Waterschade
 • Waterschade Expertise
 • Brand of Overstroming
 • Hulpdiensten

Met bijna 50 jaar ervaring in het leveren van ontvochtigers aan alle bedrijven, zijn wij goed geplaatst om u apparaten te helpen selecteren afhankelijk van uw individuele specificaties. Wij leveren aan elke locatie in België, waardoor wij het meest betrouwbare specialistische verhuurbedrijf van het land zijn. De voorziening van vrijblijvende analyses van panden stelt onze technici in staat om de beste oplossing te bepalen en dus een bepaald pakket te ontwerpen voor eender welk probleem dat u tegenkomt.

Onze allesomvattende service biedt klanten de breedste waaier van verhuurbare droger units aan concurrerende prijzen. We bieden ook een betrouwbare 24/7 back-up service, die actief is gedurende de gehele huurperiode.

Om het herstelproces voor de slachtoffers van waterschade te vergemakkelijken, hebben we drie speciale overstroming herstel pakketten om te huren gecreëerd, elk pakket is ontworpen om de gevolgen van een overstroming te overwinnen en omvat een combinatie van ontvochtigers, tapijten drogers, ventilatoren en verwarmingsapparaten, om een snelle en effectieve oplossing voor waterschade aan te bieden. U kunt onze speciale overstroming pakketten hier bekijken of voor andere speciale aanbiedingen kijk dan op onze ontvochtiging pagina.

We zijn goed op de hoogte van overstromingen en de mogelijke kostelijke gevolgen, dat is waarom we snel handelen wanneer dit gebeurt. Onze units zijn ideaal om vocht uit de lucht te verwijderen, om tapijten te drogen en om het herstel proces van uw woning te versnellen. Dus als u uw pand te kampen krijgt met ongunstige weersomstandigheden en de gevolgen van zware regenval, zullen wij u begeleiden in uw herstel, terwijl we maatregelen nemen om verdere schade te voorkomen.

Bij Andrews waarderen we dat elke instantie van overstromingsschade uniek is, dat is waarom het belangrijk is om onmiddellijk een specialist te contacteren, indien u een overstroming ondervindt. De omvang van de schade zal beperkt worden als u zo snel mogelijk het vocht verwijdert, waardoor de totale restauratiekosten verlaagd worden. In veel gevallen is het nuttig om warmte toe te voegen aan gebieden die onlangs overstroomd zijn, om verdamping te verhogen - vooral als het water nog niet is doorgedrongen in meubels, muren en vloeren. Onze ontvochtiging apparatuur zal dan deze verdamping verwijderen en klanten in de richting van een versterkt herstelproces leiden.

Waterschade kan ook een gevolg zijn van brandblusprocedures, of ze nu veroorzaakt worden door een sprinklerinstallatie of een brandblusapparaat, de problemen die veroorzaakt worden door het water kunnen net zo schadelijk zijn als het vuur zelf. In dergelijke omstandigheden kan Andrews ook pompen, ventilatoren en tapijt drogers leveren om het restauratie proces snel te helpen starten.

Ons assortiment van condensatie en adsorptiedroger systemen die beschikbaar zijn voor verhuur zijn speciaal ontworpen met de bovengenoemde problemen in het achterhoofd. We bedenken drogingsoplossingen voor elk mogelijk scenario, dus u kunt vol vertrouwen zijn wanneer u contact met ons opneemt over uw persoonlijke kwestie. De productiviteit van de klanten is altijd onze belangrijkste overweging, dus als u een snelle reactie op een noodsituatie zoekt, bel ons op 0800 15010.

We hebben meer deskundigheid als het aankomt op het leveren van overstroming aanverwante huurdiensten aan onze klanten dan eender welke andere aannemer in Europa. Omdat we 24/7 het hele jaar door bereikbaar zijn, kunnen wij u een onmiddellijke reactie garanderen op noodsituaties, van welke aard dan ook, onafhankelijk van uw bedrijf. In de afgelopen jaren hebben we gewerkt aan dringende overstromingsprojecten voor kantoren, magazijnen, elektriciteitscentrales en openbare diensten, waarbij we effectieve droging oplossingen op dezelfde dag van de aanvraag geleverd en uitgevoerd hebben.

Wanneer overstromingen uw pand overspoeld laten met water, bieden wij ontvochtigingsinstallaties aan om het herstelproces te versnellen. Onze kosteneffectieve apparaten helpen om het vochtgehalte in de lucht te verminderen door kunstmatig het verdampingsproces te versterken. We zullen een technicus naar uw bedrijf sturen, die vervolgens nauwkeurig het beste model voor droging voor de afmeting van uw gebouw berekent - zodat de procedure binnen beperkte tijd voltooid kan worden.

Wij nemen voorzichtige stappen om verdere schade door scheuren, krimpen en kromtrekken, te voorkomen door ons aan een zinvolle snelheid van droging te houden. Ons niveau van expertise wordt benadrukt door het feit dat veel klanten gebruik maken van onze diensten op een herhaaldelijke basis, als gevolg van onze voorbeeldige reputatie en professionele uitvoering. Technische ondersteuning is altijd beschikbaar zowel online als telefonisch, dus als u meer informatie nodig heeft over wat wij voor u kunnen doen, neem contact op. Bel 0800 15010 of vul een aanvraagformulier in en een van onze getrainde adviseurs zullen contact opnemen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
verkoop programma