U Bent Hier: Home > Chillers
 • Chiller Huren
 • Onze Chillers
 • Onze Dienstverlening
 • Veelgestelde Vragen

Andrews Sykes beschikt over meer dan veertig jaar ervaring in het verhuren van tijdelijke koeling voor diverse toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van chillers aan alle sectoren en industrieën. Wij beschikken over het grootste assortiment chillers van de gehele Benelux en bovendien over strategisch gelegen depots verspreid over het hele land, die het mogelijk maken dat wij binnen vier uur overal in het land chillers kunnen leveren en installeren.

Of u nu een chiller huren wilt in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Groningen, Nijmegen, Almere, Amersfoort, Maastricht, Enschede, Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn of Arnhem, wij leveren overal met spoed.

Wij blijven investeren in de laatste duurzame technologie voor chillers, om de kosten voor onze klanten te minimaliseren. Al onze chiller huur apparatuur is zo ontworpen dat zij eenvoudig aangesloten kan worden op warmtewisselaars en andere toebehoren, zodat de installatietijd van de chillers zo kort mogelijk is. Wij bieden u een gratis advies op maat door onze ervaren adviseurs.

Veiligheid staat bij Andrews Sykes hoog in het vaandel. De machines die wij verhuren zijn uitgebreid getest en perfect onderhouden. Gedurende de huurperiode worden alle activiteiten van de units intensief opgevolgd. Mocht er onverhoopt toch nog een storing optreden, lossen onze ervaren monteurs dat snel voor u op.

Bel ons vandaag nog op ons gratis telefoonnummer 0800 15010 en u zult begrijpen waarom wij niet zomaar een verhuur bedrijf zijn, maar dé chillerspecialist van Europa. Onze chillers leveren snel koeling voor onder meer serverruimtes, kantoren, evenementen, overheidsinstellingen, banken, ziekenhuizen, de voedselindustrie, offshore en nog vele andere industrieën.

Met ons zeer uitgebreide assortiment heeft Andrews Sykes altijd een oplossing om een chiller te huren. Andrews Sykes chillers zijn veilig, betrouwbaar en kenmerken zich door een zeer hoog rendement, ook bij hoge temperaturen.

Chiller Huren
Al onze chillers zijn uitgerust met de laatste nieuwe technologie zoals milieuvriendelijke koelgassen en energiebesparende compressoren.

Low Temperature Chillers
Andrews Low Temp Chiller toestellen zijn in staat om vloeistoffen voor verschillende applicaties tot -12°C te koelen.

Fast Chill Range
Andrews Fast Chill Toestellen werden speciaal ontworpen om koelcellen te koelen tot -10°C.

Rooftop Airco
Onze krachtige Rooftop Airco’s leveren tot 90kW aan koeling voor grotere en zwaardere toepassingen zoals fabrieken en tenten.

Fan Coils
Onze fan coils optimaliseren de luchtcirculatie in grote ruimten, bieden de mogelijkheid om de ventilatiesnelheid in te stellen en zijn uitgerust met een luchtfiltratiesysteem. De fancoils zijn zowel geschikt om te koelen als te verwarmen.

Air Handlers
Alle Andrews Air Handlers kunnen op warm en koud water werken. Hierdoor leveren zij in elke situatie de juiste temperatuur.

Circulatiepompen and accessories
Andrews Chillers heeft het grootste aanbod aan accessoires en toebehoren. Wij leveren variabele pompen om de druk en het watervolume in uw systeem te regelen. Wij beschikken ook over tijdelijke buizen en flexibele leidingen van 1” tot 6” (voor lage tot middelmatige druk) die tot 10 bar aan druk kunnen verdragen.

Indien de elektriciteitsvoorziening op uw site een probleem blijkt, leveren wij ook tijdelijke generatoren, stroomkabels en indien nodig brandstofbevoorrading zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de tijdige levering van brandstof.

Alle toestellen worden getest tegen de strengste veiligheidsnormen en worden gecontroleerd voor iedere levering en installatie. De toestellen worden geïnstalleerd door onze eigen hoogopgeleide en ervaren techniciens.


Chiller Verhuur - 200kw Fluid Chiller

Bij de verhuur van iedere chiller bieden wij ook:

24/7/365 service vanuit één van onze depots

Installatie en service door ervaren monteurs

Brandstoflevering en aanvulling bij stroomaggregaten

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Snelle levering - binnen vier uur na uw aanvraag

Voor elk budget een passende oplossing

Onze gespecialiseerde techniekers staan 24/7 stand-by om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Na uw akkoord met onze gedetailleerde offerte ontvangen zij een duidelijke werkinstructie om de apparatuur nog dezelfde dag bij u op locatie te plaatsen en in werking te stellen.

De installatie kan desgewenst later nog worden aangepast indien enige veranderingen binnen uw project dat nodig maken.

Gedurende de huurperiode garanderen wij een probleemloze werking van de huurapparatuur. Onze gespecialiseerde techniekers bezoeken op regelmatige basis uw vestiging om ervoor te zorgen dat onze chillers conform de wettelijke eisen blijven functioneren.

Chillers huren bij Andrews Sykes is dus een verstandige keuze als u verzekerd wil zijn van een snelle, deskundige installatie en goede nazorg.

Een chiller huren aangesloten op een bestaand systeem?
Ons assortiment flenzen, koppelingen en leidingen zorgt ervoor dat wij gewoonlijk snel onze chillers aan kunnen sluiten op bestaande leidingen en koelsystemen.

Levert u ook toebehoren voor de chillers?
De chiller verhuur afdeling van Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment aan toebehoren. Wij leveren tijdelijk leidingwerk met hoge druk en lage druk flenzen. We beschikken over een groot assortiment variabele vloeistofpompen om voor voldoende opvoerdruk te kunnen zorgen. Daarnaast hebben wij ook stroomaggregaten, brandstoftanks, warmtewisselaars, air handlers en fain coils ter beschikking.

Zijn uw chillers energie-efficiënt?
Andrews Sykes investeert in nieuwe technologieën, die voldoen aan de nieuwste eisen qua energieverbruik ten opzichte van de prestatie.

Welke chiller is geschikt voor mij?
We adviseren u ons te bellen op 0800 15010, zodat we uw specifieke wensen kunnen opnemen en een aanbieding kunnen toesturen. Bij voorkeur zenden wij altijd een specialist naar uw locatie voor een inspectie..

Bent u buiten kantooruren en voor storingen ook bereikbaar?
Ja, wij zijn altijd bereikbaar. U kunt steeds contact met ons opnemen op 0800 15010, ook in noodgevallen of buiten kantooruren.

Hoe snel kunnen de boilers worden geleverd?
Na ontvangst van uw bestelling worden de chillers binnen 4 uur op locatie geleverd.

Hoeveel kost het?
De prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die we liever met u persoonlijk bespreken. Voor de actuele tarieven kunt u ons bellen op 0800 15010 of gebruik maken van de “Terugbelaanvraag” op de website.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?
De eenvoudigste manier om te betalen is door een account te openen bij Andrews. Gewoon bellen op 0800 15010. Wij accepteren ook creditcards.

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?
We hebben diverse vestigingen in de Benelux waar u chillers huren kunt. U kunt het dichtstbijzijnde depot/kantoor vinden door het invoeren van uw plaatsnaam op onze locatiepagina.

Ik wil een account openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?
Om een account te openen bij Andrews bel ons op 0800 15010.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma