U Bent Hier: Home > Chillers
 • Chiller Huren
 • Onze Chillers
 • Onze Dienstverlening
 • Veelgestelde Vragen

Andrews Sykes beschikt over meer dan veertig jaar ervaring in het verhuren van tijdelijke koeling ten behoeve van een groot aantal toepassingen. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en grote expertise in het verhuren van chillers aan verscheidene sectoren en industrieën. We beschikken over het grootste assortiment koelingsapparatuur van de gehele Benelux en bovendien over strategisch gelegen depots verspreid over het hele land, die het mogelijk maken dat wij binnen vier uur overal in het land chillers kunnen leveren en installeren. Of u nu een chiller huren wilt in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Oostende, Leuven, Genk. Hasselt of eender waar in Vlaanderen, wij leveren overal met spoed.

Wij blijven investeren in de laatste duurzame technologie voor koelapparatuur, om de kosten voor onze klanten te minimaliseren. Al onze chiller huur apparatuur is zo ontworpen dat zij eenvoudig aangesloten kan worden op warmtewisselaars en andere toebehoren, zodat de installatietijd van de chillers zo kort mogelijk is. Wij bieden u een gratis advies op maat door onze ervaren adviseurs.

Veiligheid staat bij Andrews Sykes hoog in het vaandel. De machines die wij verhuren zijn uitgebreid getest en perfect onderhouden. Gedurende de huurperiode worden alle activiteiten van de units intensief opgevolgd. Mocht er onverhoopt toch nog een storing optreden, lossen onze ervaren monteurs dat snel voor u op.

Bel ons vandaag nog op ons gratis telefoonnummer 0800 15010 en u zult begrijpen waarom wij niet zomaar een verhuur bedrijf zijn, maar dé chillerspecialist van Europa. Onze chillers leveren snel koeling voor onder meer serverruimtes, kantoren, evenementen, overheidsinstellingen, banken, ziekenhuizen, de voedselindustrie, on- and offshore en nog vele andere industrieën.

Het chillerverhuurassortiment van Andrews Sykes bestaat uit chillers voor snelle koeling of lage temperatuur, warmtepompen, air handlers, fan coil units, warmtewisselaars, tijdelijk leidingwerk, aggregaten en nog meer toebehoren. Wij stellen ons ten doel de kosten en zorgen voor de klant zo beperkt mogelijk te houden. Om die reden investeren wij continu in onderzoek en design voor onze machines.

Het luchtgekoelde chillerassortiment van Andrews Sykes varieert van units met een capaciteit van 30 KW tot en met 750 KW. Wanneer een hogere capaciteit benodigd is kunnen meerdere machines op elkaar aangesloten worden, om zodoende tot enkele megawatt aan koelcapaciteit te kunnen leveren. De chillers van Andrews Sykes maken gebruik van de laatste en meest duurzame technologie en milieuvriendelijke gassen. Ons assortiment air handlers en fan coil units zijn beschikbaar in de volgende capaciteiten: 15 KW, 30 KW, 50 KW, 150 KW en 300 KW. Meerdere air handlers kunnen tegelijk aangesloten worden op een chiller of boiler. Air handlers zijn ontworpen met de laatste technologie en energiebesparende onderdelen zoals een externe thermostaat en een variabele ventilatorstand.

Wij beschikken tevens over warmtewisselaars, variërend in capaciteit van 50 KW tot en met 750 KW. Deze units zijn uiteraard ook beschikbaar voor zowel lange als korte termijn verhuur en, wanneer u noodkoeling nodig heeft, onmiddellijk beschikbaar. Onze heat exchangers kunnen gebruikt worden in een groot aantal sectoren, van de voedselindustrie tot de chemische industrie. Onze adviseurs helpen u met het vinden van een oplossing op maat. De chillers van Andrews Sykes beschikken over een zeer groot assortiment complementaire producten. Wij verhuren tijdelijk leidingwerk voor lage en gemiddelde druk en 4” en 6” flensen die druk tot 20 bar aankunnen. Wanneer op bijvoorbeeld een bouwplaats onvoldoende elektriciteit beschikbaar is, kunnen wij ook aggregaten, voedingskabels en brandstof leveren, zodat de koeling zonder problemen door kan gaan. Al onze apparatuur is uitgebreid getest op veiligheid en werking, zodat zij voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Onze eigen ervaren installatiedienst zal de apparatuur voor u komen leveren, aansluiten en testen.

De chiller-verhuurspecialisten van Andrews Sykes kunnen u overal in België van gratis advies op maat voorzien. Dankzij onze zes depots, strategisch verspreid over de Benelux, kunnen wij binnen vier uur overal in het land onze machines leveren.

Voordat de koelsystemen bij u worden geïnstalleerd stuurt Andrews Sykes u eerst een vrijblijvende offerte, waarin verscheidene aspecten worden meegenomen, zoals de omvang en omgeving van de te koelen locatie, de duurzaamheid en het budget, terwijl we ook zorgvuldig rekening houden met eventuele overige benodigdheden. Onze systemen worden zo geïnstalleerd, dat onverhoopte veranderingen in de situatie eenvoudig opgelost kunnen worden.

Wij bieden u een gratis offerte op maat, indien gewenst nadat één van onze adviseurs ter plaatse de situatie heeft beoordeeld. Dit zorgt ervoor dat de meest geschikte koelsystemen worden geleverd en de kosten en risico’s voor u zo veel als mogelijk beperkt blijven. Zodoende leveren wij u altijd perfecte tijdelijke koelsystemen.

Andrews Sykes levert ook een complete oplossing voor noodkoeling. Deze unieke service zorgt er voor dat u dag en nacht terug kunt vallen op onze koelingsapparatuur, wanneer onverhoopt de vaste installatie het begeeft. Dankzij de door ons gegarandeerde levertijd van minder dan vier uur weet u dat u altijd verzekerd bent van noodkoeling wanneer u hier behoefte aan heeft. Al onze machines worden snel geleverd en geïnstalleerd door onze ervaren monteurs.

De chillerspecialisten van Andrews Sykes bieden u een schat aan ervaring en kennis en verzorgen altijd een oplossing op maat. Of het nu gaat om het koelen van een kleine kamer, het koel houden van meerdere kantoren gedurende de zomer of het op de juiste temperatuur houden van kritieke ruimten zoals serverruimtes en proceskoeling, wij garanderen u 24/7/365 onze service wanneer u ons belt. Ook buiten kantoortijden worden uw problemen meteen voor u opgelost.

Kan een chiller aangesloten worden op een bestaand systeem?
Ons assortiment flenzen, koppelingen en leidingen zorgt er voor dat wij gewoonlijk onze chillers aan kunnen sluiten op bestaande leidingen en koelsystemen.

Levert u ook toebehoren voor de chillers?
De chillerverhuurafdeling van Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment aan toebehoren. Wij leveren tijdelijk leidingwerk met hoge druk en lage druk flenzen. We beschikken over een groot assortiment variabele vloeistofpompen om voor voldoende druk te kunnen zorgen. Daarnaast hebben wij ook stroomaggregaten, brandstoftanks, warmtewisselaars, air handlers en fain coils ter beschikking.

Zijn uw chillers energie-efficiënt?
Dankzij onze hoge investeringen in chillertechnologie beschikken wij over de meest zuinige apparatuur wat betreft brandstofverbruik.

Welke chiller is geschikt voor mij?
We adviseren u ons te bellen op 0800 15010, zodat we uw specifieke wensen kunnen opnemen en een aanbieding kunnen toesturen. Indien gewenst sturen wij een specialist naar uw locatie.

Bent u buiten kantooruren en voor storingen ook bereikbaar?
Ja, wij zijn altijd bereikbaar. Buiten kantoortijden kunt u contact met ons opnemen in geval van nood via telefoonnummer 0800 15010.

Hoe snel kunnen de boilers worden geleverd?
Wij leveren in het hele land binnen vier uur na uw oproep.

Hoeveel kost het?
De prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die we liever met u persoonlijk bespreken. Voor de actuele tarieven kunt u ons bellen op 0800 15010 of gebruik maken van de “Terugbelaanvraag” op de website.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?
De eenvoudigste manier om te betalen is door een account te openen bij Andrews. Gewoon bellen op 0800 15010. Wij accepteren ook creditcards.

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?
We hebben diverse vestigingen in de Benelux. U kunt het dichtstbijzijnde depot/kantoor vinden door het invoeren van uw plaatsnaam op onze locatiepagina.

Ik wil een account openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?
Om een account te openen bij Andrews bel ons op 0800 15010.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma