Het grootste
assortiment
chillers
van België
Chillers van
15 kW tot
multi-megawatt installaties
Ruime keuze
aan fan coils en
air handlers
Fast Chill Koeling en
Lage Temperatuur Chillers

Chiller Huren

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Noodkoeling

Wij kunnen binnen vier uur na uw oproep met het nodige materiaal bij u zijn. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar, 24/7, of het nu midden in de nacht is of op een feestdag

Chiller Huren

Andrews Sykes beschikt over meer dan vijftig jaar ervaring in het verhuren van tijdelijke koeling voor diverse toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van chillers aan alle sectoren en industrieën. Wij beschikken over het grootste assortiment chillers van de gehele Benelux en bovendien over strategisch gelegen depots, die het mogelijk maken dat wij binnen vier uur overal in het land chillers kunnen leveren en installeren.

Of u nu een chiller huren wilt in Antwerpen, Brussel, Charleroi, Luik, Schaarbeek, Leuven, Brugge, Anderlecht of Namur, wij leveren overal met spoed.

Wij blijven investeren in de laatste duurzame technologie voor chillers, om de kosten voor onze klanten te minimaliseren. Al onze chiller huur apparatuur is zo ontworpen dat zij eenvoudig aangesloten kan worden op warmtewisselaars en andere toebehoren, zodat de installatietijd van de chillers zo kort mogelijk is. Wij bieden u een gratis advies op maat door onze ervaren adviseurs.

Veiligheid staat bij Andrews Sykes hoog in het vaandel. De machines die wij verhuren zijn uitgebreid getest en perfect onderhouden. Gedurende de huurperiode worden alle activiteiten van de units intensief opgevolgd. Mocht er onverhoopt toch nog een storing optreden, lossen onze ervaren monteurs dat snel voor u op.

Bel ons vandaag nog op ons gratis telefoonnummer 0800 15010 en u zult begrijpen waarom wij niet zomaar een verhuurbedrijf zijn, maar dé chillerspecialist van Europa. Onze chillers leveren snel koeling voor onder meer serverruimtes, kantoren, evenementen, overheidsinstellingen, banken, ziekenhuizen, de voedselindustrie, offshore en nog vele andere industrieën.

Onze Service

Bij de verhuur van iedere chiller bieden wij ook:

  • 24/7/365 service vanuit één van onze depots
  • Installatie en service door ervaren monteurs
  • Brandstoflevering en aanvulling bij stroomaggregaten
  • Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat
  • Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag
  • Voor elk budget een passende oplossing

Onze gespecialiseerde techniekers staan 24/7 stand-by om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Na uw akkoord met onze gedetailleerde offerte ontvangen zij een duidelijke werkinstructie om de apparatuur nog dezelfde dag bij u op locatie te plaatsen en in werking te stellen.

De installatie kan desgewenst later nog worden aangepast indien enige veranderingen binnen uw project dat nodig maken.

Gedurende de huurperiode garanderen wij een probleemloze werking van de huurapparatuur. Onze gespecialiseerde techniekers bezoeken op regelmatige basis uw vestiging om ervoor te zorgen dat onze chillers conform de wettelijke eisen blijven functioneren.

Chillers huren bij Andrews Sykes is dus een verstandige keuze als u verzekerd wil zijn van een snelle, deskundige installatie en goede nazorg.

FAQ

Een chiller huren aangesloten op een bestaand systeem?

Ons assortiment flenzen, koppelingen en leidingen zorgt ervoor dat wij gewoonlijk snel onze chillers aan kunnen sluiten op bestaande leidingen en koelsystemen.

Levert u ook toebehoren voor de chillers?

De chiller verhuur afdeling van Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment aan toebehoren. Wij leveren tijdelijk leidingwerk met hoge druk en lage druk flenzen. We beschikken over een groot assortiment variabele vloeistofpompen om voor voldoende opvoerdruk te kunnen zorgen. Daarnaast hebben wij ook stroomaggregaten, brandstoftanks, warmtewisselaars, air handlers en fan coils ter beschikking.

Zijn uw chillers energie-efficiënt?

Andrews Sykes investeert in nieuwe technologieën, die voldoen aan de nieuwste eisen qua energieverbruik ten opzichte van de prestatie.

Welke chiller is geschikt voor mij?

We adviseren u ons te bellen op 0800 15010, zodat we uw specifieke wensen kunnen opnemen en een aanbieding kunnen toesturen. Bij voorkeur zenden wij altijd een specialist naar uw locatie voor een inspectie..

Bent u buiten kantooruren en voor storingen ook bereikbaar?

Ja, wij zijn altijd bereikbaar. U kunt steeds contact met ons opnemen op 0800 15010, ook in noodgevallen of buiten kantooruren.

Hoe snel kunnen de chillers worden geleverd?

Na ontvangst van uw bestelling worden de chillers binnen 4 uur op locatie geleverd.

Hoeveel kost het?

De prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die we liever met u persoonlijk bespreken. Voor de actuele tarieven kunt u ons bellen op 0800 15010 of gebruik maken van de “Terugbelaanvraag” op de website.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?

De eenvoudigste manier om te betalen is door een account te openen bij Andrews. Gewoon bellen op 0800 15010. Wij accepteren ook creditcards.

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?

We hebben diverse vestigingen in de Benelux waar u chillers huren kunt. U kunt het dichtstbijzijnde depot/kantoor vinden door het invoeren van uw plaatsnaam op onze locatiepagina.

Ik wil een account openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?

Om een account te openen bij Andrews bel ons op 0800 15010.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010