Bij Andrews Sykes begrijpen wij dat bouwplaatsen gedurende het gehele jaar operationeel dienen te blijven. Het missen van deadlines resulteert in hoge boeteclausules en reputatieschade voor uw bedrijf. Om die reden handelen wij snel, om zo uw productiviteit te verhogen. Dankzij meer dan veertig jaar ervaring in het verhuren van chillers aan de bouw, kunt u altijd op ons vertrouwen, ongeacht de schaal of complexiteit van uw toepassing.

Onze Service

Onze Service

Wij beschikken over het grootste chiller verhuurassortiment van Europa. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring in tal van sectoren, zorgt dit ervoor dat wij altijd de perfecte oplossing voor u in huis hebben. Dankzij de strategische ligging van onze depots, kunnen wij ervoor zorgen dat binnen vier uur na uw eerste contact met ons, overal in het land wij huurchillers bij u kunnen leveren en installeren. Als Europees chiller verhuur marktleider blijven wij investeren in productontwikkelingen, waardoor wij altijd beschikken over de beste en laatste machines in onze huurvloot.

Onze adviseurs en monteurs beschikken allen over jarenlange ervaring in de bouw, wat ervoor zorgt dat zij altijd de beste koelingoplossingen voor u kunnen leveren. In de afgelopen jaren hebben wij meermaals bouwprojecten van koeling voorzien. Of u nu op zoek bent naar een enkele unit of wanneer u een groot pakket met verschillende units wilt huren, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Alvorens wij onze machines bij u komen installeren, laten wij één van onze chillerspecialisten bij u langs komen, om de situatie optimaal te kunnen beoordelen en om een plan gereed te hebben mochten de omstandigheden onverhoopt veranderen. Onze adviseurs zijn 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar, zodat er altijd iemand beschikbaar is om uw binnenklimaatproblemen op te lossen. Of u nu een advies op locatie wilt of een noodkoeling oplossing; en of u nu technisch advies of een vooraf uitgedokterd noodplan wilt opstellen – bij ons bent u aan het juiste adres.

Betonkoeling

Betonkoeling

Het beton op bouwplaatsen dient te worden behandeld in de exact goede condities. Met name bij grote projecten is het belangrijk dat het beton in de juiste omstandigheden kan drogen en uitharden. Wanneer deze omstandigheden niet optimaal zijn, kunnen er scheuren ontstaan in het beton.

Onze chillers en bouwdrogers zorgen ervoor dat de optimale temperatuur en luchtvochtigheid kunnen worden bereikt wanneer beton moet drogen. Onze chillers zijn ideaal voor industriële toepassingen en kunnen u bij elk soort bouwproject helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van snelle en efficiënte binnenklimaatoplossingen, ongeacht uw toepassing en locatie.

Dankzij het huren van onze betrouwbare apparatuur, kunt u zich met een gerust hart blijven richten op de kerntaken van uw bedrijf. Naast het verhuren van apparatuur leveren wij namelijk ook een back-up service, waardoor u dag en nacht kan worden bijgestaan in noodgevallen. Wij hebben gedurende het gehele jaar voldoende chillers op voorraad, ongeacht het seizoen, waardoor uw vraag naar onze apparatuur altijd kan worden beantwoord. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de bouw haar werkzaamheden met zo min mogelijk problemen voort kan zetten, zodat de projecten altijd binnen de gestelde deadlines gehaald kunnen worden.

Tijdelijke Koeling

Tijdelijke Koeling

Al meer dan veertig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van de verhuur van tijdelijke koeling aan uw sector. Permanente chillers kunnen na enkele jaren onderhevig geraken aan efficiëntieverlies of zelfs uitval, maar wanneer dit gebeurt zullen wij vervangende units bij u komen leveren en installeren. Onze chillers zijn te gebruiken in tal van toepassingen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en omstandigheden.

Dankzij ons gratis advies op locatie kunnen wij de beste en meest efficiënte oplossing voor u berekenen en bij u leveren. Wij garanderen een snelle levering van onze apparatuur, ongeacht de locatie en grootte van uw toepassing. Noodkoeling huren is eveneens mogelijk bij ons, zodat u zeker weet dat u altijd van genoeg koeling wordt voorzien.

Of u nu chillers nodig hebt om grote hoeveelheden koele lucht te produceren, of wanneer u een vervanging zoekt van de vaste installatie – u kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn trots op onze reputatie als zijnde dé chiller verhuurspecialist van België. Voor meer informatie over onze producten en service, kunt u ons dag en nacht bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 15010. Ook kunt u een terugbelformulier invullen op onze website, waarna één van onze adviseurs u snel weer terug zal bellen.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010