U Bent Hier: Home > Chillers > Chillers per Toepassing > Bouw
 • Onze Service
 • Beton Koeling
 • Tijdelijke Koeling

Wij beschikken over het grootste chiller verhuur assortiment van Europa. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring in tal van sectoren, zorgt dit er voor dat wij altijd de perfecte oplossing voor u in huis hebben. Dankzij de strategische ligging van onze depots, kunnen wij er voor zorgen dat binnen vier uur na uw eerste contact met ons, overal in het land wij huur chillers bij u kunnen leveren en installeren. Als Europees chiller verhuur marktleider blijven wij investeren in productontwikkelingen, waardoor wij altijd beschikken over de beste en laatste machines in onze huur vloot.

Onze adviseurs en monteurs beschikken allen over jarenlange ervaring in de bouw, wat er voor zorgt dat zij altijd de beste koeling oplossingen voor u kunnen leveren. In de afgelopen jaren hebben wij meermaals bouwprojecten van koeling voorzien. Of u nu op zoek bent naar een enkele unit of wanneer u een groot pakket met verschillende units wilt huren, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Alvorens wij onze machines bij u komen installeren, laten wij één van onze chiller specialisten bij u langs komen, om de situatie optimaal te kunnen beoordelen en om een plan gereed te hebben mochten de omstandigheden onverhoopt veranderen. Onze adviseurs zijn 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar, zodat er altijd iemand beschikbaar is om uw binnenklimaatproblemen op te lossen. Of u nu een advies op locatie wilt of een noodkoeling oplossing; en of u nu technisch advies of een vooraf uitgedokterd calamiteitenplan wilt opstellen – bij ons bent u aan het juiste adres.

Het beton op bouwplaatsen dient te worden behandeld in de exact goede condities. Met name bij grote projecten is het belangrijk dat het beton in de juiste omstandigheden kan drogen en uitharden. Wanneer deze omstandigheden niet optimaal zijn, kunnen er scheuren ontstaan in het beton.

Onze chillers en bouwdrogers zorgen er voor dat de optimale temperatuur en luchtvochtigheid kunnen worden bereikt wanneer beton moet drogen. Onze chillers zijn ideaal voor industriële toepassingen en kunnen u bij elk soort bouwproject helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van snelle en efficiënte binnenklimaatoplossingen, ongeacht uw toepassing en locatie.

Dankzij het huren van onze betrouwbare apparatuur, kunt u zich met een gerust hart blijven richten op de kerntaken van uw bedrijf. Naast het verhuren van apparatuur leveren wij namelijk ook een back-up service, waardoor u dag en nacht kan worden bijgestaan in noodgevallen. Wij hebben gedurende het gehele jaar voldoende chillers op voorraad, ongeacht het seizoen, waardoor uw vraag naar onze apparatuur altijd kan worden beantwoord. Ons doel is om er voor te zorgen dat de bouw haar werkzaamheden met zo min mogelijk problemen voort kan zetten, zodat de projecten altijd binnen de gestelde deadlines gehaald kunnen worden.

Al meer dan veertig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van de verhuur van tijdelijke koeling aan uw sector. Permanente chillers kunnen na enkele jaren onderhevig geraken aan efficiëntie verlies of zelfs uitval, maar wanneer dit gebeurt zullen wij vervangende units bij u komen leveren en installeren. Onze chillers zijn te gebruiken in tal van toepassingen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en omstandigheden.

Dankzij ons gratis advies op locatie kunnen wij de beste en meest efficiënte oplossing voor u berekenen en bij u leveren. Wij garanderen een snelle levering van onze apparatuur, ongeacht de locatie en grootte van uw toepassing. Noodkoeling huren is eveneens mogelijk bij ons, zodat u zeker weet dat u altijd van genoeg koeling wordt voorzien.

Of u nu chillers nodig hebt om grote hoeveelheden koele lucht te produceren, of wanneer u een vervanging zoekt van de vaste installatie – u kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn trots op onze reputatie als zijnde dé chiller verhuur specialist van Nederland. Voor meer informatie over onze producten en service, kunt u ons dag en nacht bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 15010. Ook kunt u een terugbelformulier invullen op onze website, waarna één van onze adviseurs u snel weer terug zal bellen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma