Evenementen & Tentoonstellingen

Gedurende de zomermaanden kan het oncomfortabel warm worden in tenten en andere tijdelijke constructies. Of het nu gaat om sportevenementen, een bedrijfsfeest of een groot festival, Andrews Sykes beschikt altijd over een chiller verhuurunit die aan al uw koeling- of verwarmingseisen kan voldoen. Onze huurvloot is altijd onmiddellijk beschikbaar.

Onze Expertise

Onze Expertise

Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het verhuren van koeling en verwarmingapparatuur aan klanten in de evenementensector. Deze chiller verhuurpakketten worden aangepast aan uw individuele behoeften en mogelijkheden, om zodoende een optimale constructie te installeren om daarmee ongewenste temperaturen het hoofd te bieden. Tevens beschikken wij over een groot assortiment air handlers en ander toebehoren, die allen kunnen worden aangesloten op onze chillers. Hiermee bent u optimaal voorbereid op elk denkbaar scenario.

Het welzijn van uw gasten is van zeer groot belang. Wij beschikken over de beste koeling en verwarmingapparatuur op de markt. Hiermee kunnen alle problemen met het binnenklimaat worden opgelost, tegen betaalbare prijzen. Dankzij een geheel vrijblijvend advies op locatie van één van onze buitendienst adviseurs komt u er achter wat de beste oplossing is voor uw toepassing.

Onze ervaren en professionele adviseurs adviseren u met welke chiller en in welke opstelling u het beste geholpen kunt worden. Wij verhuren niet alleen onze apparatuur, maar u krijgt onze jarenlange ervaring en dag en nacht back-up service er eveneens bij. U kunt op ons bouwen voor de huur van betrouwbare chillers. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen in het gehele land, kunnen wij binnen slechts enkele uren onze chillers bij u leveren en installeren.

Buiten Evenementen

Buiten Evenementen

Wij begrijpen dat het organiseren van een buitenevenement een flink aantal logistieke problemen met zich meebrengt. Het verzorgen van koeling en verwarming is een essentiële voorwaarde om uw gasten zich op hun gemak te laten voelen. Een oncomfortabele omgeving zorgt er voor dat uw gasten het minder naar hun zin hebben, wat er voor zorgt dat uw evenement minder succesvol wordt.

In veel gevallen is er op plaatsen waar buitenevenementen worden georganiseerd weinig stroom aanwezig, bijvoorbeeld in een weiland of in een bos. In zulke gevallen kan het dus lastig zijn om machines van voldoende stroom te voorzien. Tijdens een advies op locatie van onze adviseurs kunt u met hen de mogelijkheden bespreken, waarna onze adviseurs de best mogelijke oplossing voor u zullen bedenken. Tevens kunt u bij ons aggregaten huren, wanneer deze nodig blijken.

Het kan ook gebeuren dat er geen tijd is om vooraf een bezoek op locatie te plannen, zoals bijvoorbeeld in noodgevallen. Een plotselinge verandering van het weer kan het succes van uw evenement bedreigen. Daarom garanderen wij een levering en installatie van onze apparatuur binnen slechts enkele uren. Dankzij deze snelle service en levering hebben wij een reputatie opgebouwd als zijnde de meest betrouwbare chiller verhuurspecialist van België. Of u nu advies zoekt voor een gepland project, of een snelle levering van noodkoeling; wij kunnen u helpen.

Beurzen & Conferenties

Beurzen & Conferenties

Het succes van een tentoonstelling of beurs hangt voor een groot deel af van hoe comfortabel de condities zijn waarin u de honderden of soms wel duizenden gasten ontvangt. In grote hallen en galerijen zijn de ingebouwde airco installaties vaak niet krachtig genoeg om om te gaan met extreme koude of warmte. Met name wanneer er veel bezoekers tegelijk binnen zijn, dient er voldoende koelcapaciteit aanwezig te zijn. Onze krachtige verhuurchillers bieden een perfecte oplossing voor het koelen en verwarmen van al uw evenementen en tentoonstellingen.

Beurzen trekken vaak grote hoeveelheden bezoekers aan, wiens productiviteit en concentratie cruciaal is voor de bedrijven waar zij voor werken. In warme, benauwde omgevingen daalt hun alertheid drastisch, wat niet in het belang is van uw evenement. Wij beschikken over een schat aan ervaring in het verhuren van chillers in dergelijke omstandigheden. Onze machines worden eerst uitvoerig getest en gereinigd, alvorens zij bij de klant in huur worden gezet.

Wanneer uw toepassing de komende maanden snel koeling of verwarming nodig heeft, zijn wij u graag van dienst. Gedurende het gehele jaar beschikken wij over voldoende units op voorraad, zodat u altijd op ons kunt vertrouwen – zelfs tijdens de piekperioden. Voor meer informatie over onze chillers en service, kunt u ons telefonisch bereiken via 0800 15010. Onze ervaren adviseurs zorgen er voor dat u een optimale oplossing zult huren, zodat uw evenement of tentoonstelling in perfecte omstandigheden door kan gaan.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010