U Bent Hier: Home > Chillers > Chillers per Toepassing > Facility Management
 • Onze FM Service
 • Calamiteiten Plan
 • Gepland Onderhoud

Als Nederlands oudste chiller verhuur bedrijf beschikken wij over jarenlange ervaring in het oplossen van tal van geplande onderhoudswerkzaamheden. Tevens verhuren wij noodkoeling. We beschikken over een ongeëvenaarde ervaring in het samenwerken met facility managers in het hele land. U huurt de machines niet alleen bij ons, maar daarnaast zorgen wij ook voor de installatie en eventuele back-up service. Op die manier bent u verzekerd van een perfecte oplossing en service voor al uw tijdelijke koeling problemen.

Wij begrijpen dat een effectieve binnenklimaatbeheersing een belangrijk onderdeel is van uw verantwoordelijkheden en daarom zorgen wij er voor dat wij altijd snel en vakkundig reageren op uw vragen en wensen. Dankzij ons grote huur assortiment – inclusief chillers, air handlers, fan coil units en ander toebehoren – kunt u er zeker van zijn dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen, ook wanneer deze op zeer korte termijn moeten worden ingewilligd.

Onze ervaren buitendienst adviseurs komen geheel vrijblijvend bij u langs op locatie om de situatie met eigen ogen te kunnen beoordelen, zodat u altijd van de meest geschikte verhuur pakketten gebruik zult maken. Naar aanleiding van dit bezoek kan een vrijblijvende offerte worden opgesteld, waarin de voorgestelde opstelling en de kosten aan u worden gepresenteerd. Dankzij onze strategisch gelegen depots in het gehele land kunnen wij u garanderen dat onze chillers nog dezelfde dag bij u kunnen worden geleverd en geïnstalleerd.

Het voorbereiden op mogelijke calamiteiten is een belangrijke taak voor facility managers. In het geval van de binnenklimaat beheersing is dit ook zeer van belang en dit dient dan ook nauwkeurig te gebeuren. Het vooraf bekijken van de plaatsingsmogelijkheden van tijdelijke apparatuur, het bepalen van de benodigde stroomvoorziening en het berekenen van de benodigde koelcapaciteit zijn allemaal vitale onderdelen waar over nagedacht moet worden. Deze factoren hebben allen een groot effect op de effectiviteit van de tijdelijke chillers.

Wij begrijpen het belang van het beschikken over een groot aantal chillers voor een breed spectrum van toepassingen, of het nu gaat om warme serverruimtes, operatiekamers of kantoren. Het uitvallen van koelsystemen beïnvloedt uw bedrijfsvoering op een negatieve manier. Medewerkers en machines, met name wanneer deze dienen te opereren binnen specifieke temperaturen, ondervinden grote hinder wanneer de vaste chiller installatie het begeeft. Om die reden proberen wij potentiële gevaren snel in kaart te brengen, om zo productiviteitsverlies te voorkomen.

Onze hoofddoel bij elk project is om de bedrijfsvoering van onze klanten zo vlekkeloos mogelijk te kunnen laten verlopen. Gedurende de zomermaanden is de stijgende temperatuur vaak een groot obstakel voor facility managers, omdat de vaste chiller installaties in extreme gevallen niet over de benodigde capaciteit beschikt. Andrews Sykes heeft altijd een groot aantal huur chillers op voorraad, zodat uw bedrijf 24/7 en zonder problemen door kan gaan met de voor haar belangrijke zaken.

Het plannen van onderhoud aan uw vaste koelsystemen voorkomt toekomstig falen van de apparatuur. Door te investeren in onderhoud reduceert u de kans op onverwachts uitvallen voor een zeer groot gedeelte. Kleine schades kunnen op deze manier voortijdig opgespoord worden.

Daarnaast is het ook vaak wettelijk verplicht om regelmatig veiligheidstesten uit te voeren op uw machines. Dit voorkomt toekomstige hoge kosten en onnodige uitstoot van schadelijke stoffen.

Onze huur chillers kunnen in dergelijke situaties uw vaste installatie tijdelijk vervangen. Wij beschikken over een groot assortiment chillers, welke geschikt zijn voor het leveren van koude lucht en koud water voor tal van toepassingen. We begrijpen dat het buiten werking zijn van uw apparatuur grote kosten met zich meebrengt en daarom zorgen er wij er voor dat onze apparatuur altijd binnen slechts enkele uren geleverd en geïnstalleerd kan worden.

Onze adviseurs zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, dus er is altijd iemand beschikbaar die uw problemen voor u op kan lossen. Indien u een vraag heeft kunt u telefonisch contact met ons opnemen middels ons gratis telefoonnummer 0800 15010. Ook kunt u via de website een terugbelformulier invullen, waarna één van onze adviseurs u zo snel mogelijk terug zal bellen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma