U Bent Hier: Home > Chillers > Chillers per Toepassing > Farmaceutische Industrie
 • Pharmaceutische expertise
 • Opslag
 • Productie

Farmaceutische en soortgelijke industrieën moeten kunnen vertrouwen op hun klimaatbeheersingssysteem, zodat zij pillen, capsules en andersoortige medicijnen op de best mogelijke manier kunnen produceren en bewaren. Wij zijn in staat u altijd en overal de beste koelapparatuur te leveren zodat uw bedrijf nooit hoeft te lijden onder inefficiënte vaste koel apparatuur. Onze chillers zijn in staat water af te koelen tot wel -15 graden Celsius, wat ze geschikt maakt voor tal van toepassingen. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal toebehoren, waaronder warmtewisselaars en leidingsets. Wij kunnen adequate koeling leveren voor zelfs de meest uitdagende toepassingen.

Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring in het leveren van noodkoeling, voor het geval dat de vaste koelinstallatie van een bedrijf uitvalt. Onze producten en service zijn 24/7 voor u toegankelijk, zodat u altijd op ons kunt rekenen. Onze tijdelijke chillers helpen u met het behouden van uw productiviteit, terwijl u ondertussen de benodigde reparaties of andere werkzaamheden aan de vaste koeling installaties uit kunt voeren. Als zijnde dé chiller verhuur specialist van Nederland kunt u altijd op onze producten en diensten vertrouwen – zelfs wanneer er een grote vraag hier naar ontstaat gedurende de zomerperiode.

Alvorens wij een chiller bij u komen installeren, zal één van onze adviseurs bij u langs komen op locatie voor het bedenken van de meest geschikte oplossing. Op die manier kunnen ook eventuele veranderende omstandigheden in de toekomst opgevangen worden. Dankzij dit vrijblijvende advies op locatie spaart u tevens onnodige energiekosten uit.

Farmaceutische producten zijn zeer gevoelig voor de temperatuur waarin zij worden opgeslagen en geproduceerd. Een te hoge temperatuur tast de betrouwbaarheid van tabletten en medicijnen aan, dus het is van zeer groot belang dat deze op een juiste manier worden opgeslagen. De veiligste en meest effectieve manier om hieraan te voldoen is er voor te zorgen dat er betrouwbare en voldoende koeling in de ruimte aanwezig is.

Wij kunnen helpen de condities in uw magazijn te verbeteren, middels het inzetten van speciaal ontworpen koeling installaties. Onze jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie zorgt er voor dat wij over een zeer grote kennis beschikken in het verhuren van tijdelijke koeling ten behoeve van vrijwel elke toepassing in deze sector. Naast het verhuren en installeren van de chillers, leveren wij onze klanten ook een back-up service gedurende de gehele huur periode.

Gezondheids- en veiligheidsvoorschriften die zijn opgesteld door de overheid dienen strikt te worden nageleefd, om zodoende een veilige productie en opslag van medicijnen te kunnen blijven garanderen. Dankzij ons grote assortiment chillers, beschikken wij altijd over een passende oplossing. Wij zijn er trots op dat wij onze machines binnen slechts enkele uren overal in Nederland kunnen leveren en installeren, terwijl wij de hinder op de dagelijkse werkzaamheden van de klant hierbij minimaliseren.

Onze chillers zijn speciaal ontworpen voor de behoeftes en mogelijkheden van de farmaceutische industrie. Temperatuurgevoelige vaccins en medicijnen dienen koel te worden bewaard gedurende het gehele proces. Wij begrijpen dat elk product haar eigen aanpak behoeft en daarom zijn onze units gemakkelijk te bedienen en beschikken zij over zeer accurate interne meetapparatuur.

De productie van tabletten, bijvoorbeeld, gaat een stuk eenvoudiger wanneer de fabriek waarin dit gebeurt zeer koel is. Dit bevordert de productiviteit en speelt tevens een grote rol in het bereiken van een zo goed mogelijke kwaliteit van de tabletten. Het belang hiervan dient niet te worden onderschat, met name wanneer de gezondheid van de gebruikers van deze tabletten er bij gebaat is.

Wij raden onze klanten aan om gebruik te maken van een gratis advies op locatie van één van onze ervaren adviseurs. Dit bezoek zal plaatsvinden op het voor u meest gunstige moment. Onze adviseurs stellen een offerte op waarin alle voorwaarden en oplossingen zullen worden beschreven. Wij beschikken over het grootste chiller verhuur assortiment van Europa. Al onze units kunnen direct worden geleverd vanuit één van onze strategisch gelegen depots in het gehele land. Bel 0800 15010 voor meer informatie over onze service, of wanneer u een bezoek ter plaatse aan wilt vragen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma