Farmaceutische Industrie

Bij Andrews Sykes begrijpen we dat de producenten van medicijnen, pillen en tabletten in de farmaceutische industrie moeten kunnen vertrouwen op betrouwbare koelingapparatuur. Onze kennis over chillers en de strikte regels in deze sector maken ons de ideale keuze voor het huren van een tijdelijk klimaatbeheersingssysteem. Dankzij ons grote assortiment verhuurchillers zijn wij hét aangewezen bedrijf om al uw problemen op te lossen.

Pharmaceutische expertise

Pharmaceutische expertise

Farmaceutische en soortgelijke industrieën moeten kunnen vertrouwen op hun klimaatbeheersingssysteem, zodat zij pillen, capsules en andere medicijnen op de best mogelijke manier kunnen produceren en bewaren. Wij zijn in staat u altijd en overal de beste koelapparatuur te leveren zodat uw bedrijf nooit hoeft te lijden onder inefficiënte vaste koelapparatuur. Onze chillers zijn in staat water af te koelen tot wel -15 graden Celsius, wat ze geschikt maakt voor tal van toepassingen. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal toebehoren, waaronder warmtewisselaars en leidingsets. Wij kunnen adequate koeling leveren voor zelfs de meest uitdagende toepassingen.

Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring in het leveren van noodkoeling, voor het geval dat de vaste koelinstallatie van een bedrijf uitvalt. Onze producten en service zijn 24/7 voor u toegankelijk, zodat u altijd op ons kunt rekenen. Onze tijdelijke chillers helpen u met het behouden van uw productiviteit, terwijl u ondertussen de benodigde reparaties of andere werkzaamheden aan de vaste koelinginstallaties uit kunt voeren. Als dé chiller verhuur specialist van België kunt u altijd op onze producten en diensten vertrouwen – zelfs wanneer er een grote vraag hier naar ontstaat gedurende de zomerperiode.

Alvorens wij een chiller bij u komen installeren, zal één van onze adviseurs bij u langs komen op locatie voor het bedenken van de meest geschikte oplossing. Op die manier kunnen ook eventuele veranderende omstandigheden in de toekomst opgevangen worden. Dankzij dit vrijblijvende advies op locatie spaart u tevens onnodige energiekosten uit.

Opslag

Opslag

Farmaceutische producten zijn zeer gevoelig voor de temperatuur waarin zij worden opgeslagen en geproduceerd. Een te hoge temperatuur tast de betrouwbaarheid van tabletten en medicijnen aan, dus het is van zeer groot belang dat deze op een juiste manier worden opgeslagen. De veiligste en meest effectieve manier om hieraan te voldoen is ervoor te zorgen dat er betrouwbare en voldoende koeling in de ruimte aanwezig is.

Wij kunnen helpen de condities in uw magazijn te verbeteren, middels het inzetten van speciaal ontworpen koelinginstallaties. Onze jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie zorgt ervoor dat wij over een zeer grote kennis beschikken in het verhuren van tijdelijke koeling ten behoeve van vrijwel elke toepassing in deze sector. Naast het verhuren en installeren van de chillers, leveren wij onze klanten ook een back-up service gedurende de gehele huurperiode.

Gezondheids- en veiligheidsvoorschriften die zijn opgesteld door de overheid dienen strikt te worden nageleefd, om zodoende een veilige productie en opslag van medicijnen te kunnen blijven garanderen. Dankzij ons grote assortiment chillers, beschikken wij altijd over een passende oplossing. Wij zijn er trots op dat wij onze machines binnen slechts enkele uren overal in België kunnen leveren en installeren, terwijl wij de hinder op de dagelijkse werkzaamheden van de klant hierbij minimaliseren.

Productie

Productie

Onze chillers zijn speciaal ontworpen voor de behoeftes en mogelijkheden van de farmaceutische industrie. Temperatuurgevoelige vaccins en medicijnen dienen koel te worden bewaard gedurende het gehele proces. Wij begrijpen dat elk product haar eigen aanpak behoeft en daarom zijn onze units gemakkelijk te bedienen en beschikken zij over zeer accurate interne meetapparatuur.

De productie van tabletten, bijvoorbeeld, gaat een stuk eenvoudiger wanneer de fabriek waarin dit gebeurt zeer koel is. Dit bevordert de productiviteit en speelt tevens een grote rol in het bereiken van een zo goed mogelijke kwaliteit van de tabletten. Het belang hiervan dient niet te worden onderschat, met name wanneer de gezondheid van de gebruikers van deze tabletten er bij gebaat is.

Wij raden onze klanten aan om gebruik te maken van een gratis advies op locatie van één van onze ervaren adviseurs. Dit bezoek zal plaatsvinden op het voor u meest gunstige moment. Onze adviseurs stellen een offerte op waarin alle voorwaarden en oplossingen zullen worden beschreven. Wij beschikken over het grootste chiller verhuur assortiment van Europa. Al onze units kunnen direct worden geleverd vanuit één van onze strategisch gelegen depots in het gehele land. Bel 0800 15010 voor meer informatie over onze service, of wanneer u een bezoek ter plaatse aan wilt vragen.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010