Gezondheidszorg

Wij bieden onze klanten betrouwbare tijdelijke koelingoplossingen, die ideaal zijn voor gevoelige omgevingen waar een perfecte beheersing van de temperatuur gewenst is. Voor ziekenhuizen en andere instellingen voor gezondheidszorg is het van groot belang om niet voor onaangename verrassingen betreffende temperatuurveranderingen te komen staan, dus het is zeer belangrijk dat u voor het inhuren van de tijdelijke koeling in zee gaat met de beste verhuurpartij.

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

De gewenste temperaturen in een ziekenhuis kunnen verschillen om diverse redenen. In laboratoria, verpleegafdelingen, de intensive care en medicijnopslagplaatsen zijn verschillende temperaturen benodigd. Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment chillers en overige koelproducten, die wij in slechts enkele uren bij u kunnen bezorgen en installeren.

Ruimtes waarin medicijnen en behandelingsmethoden worden getest dienen te allen tijde een stabiel binnenklimaat te hebben. Een te hoog stroomverbruik of slechte ventilatie kan zorgen voor een temperatuurstijging in een ruimte en heeft dus de potentie een aantal vitale praktijken in gevaar te brengen. Dankzij het huren van een chiller kunnen deze problemen worden voorkomen.

Al onze koelingapparatuur kan rekenen op een 24/7 onderhoud en reparatie service van onze monteurs, gedurende de gehele huurperiode. Deze service geeft veel rust aan de klant, omdat zij weten dat onze monteurs dag en nacht voor ze klaar staan bij onverhoopte storingen of veranderingen. Of u nu een kleinschalige koeling nodig heeft voor een kleine ruimte, of een chiller voor het koelen van het hele ziekenhuis, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Vitale Apparatuur

Vitale Apparatuur

Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het verhuren van chillers voor toepassingen waar vitale apparatuur wordt gebruikt. MRI scans, röntgenapparatuur, hartbewaking en vele andere vormen van medische apparatuur dienen in een strikt geconditioneerde omgeving te worden bewaard. Op deze manier wordt oververhitting voorkomen en kunnen levens worden gespaard. Wij begrijpen dat het in ziekenhuizen onacceptabel is dat apparatuur voor een langere periode niet in werking is en daarom garanderen wij u dat wij dag en nacht voor u klaarstaan en binnen slechts enkele uren overal in het land onze apparatuur kunnen komen leveren, installeren en onderhouden.

Hygiëne is van groot belang in klinieken en ziekenhuizen en daarom zorgen wij er altijd voor dat onze apparatuur grondig gereinigd en geïnspecteerd is alvorens wij ze naar de klant brengen. Bel nu 0800 15010 voor meer informatie over de diensten die wij verlenen, of indien u de mogelijkheden wilt bespreken voor een aankomend project. Wij streven naar zo duurzaam mogelijke apparatuur en daarmee ook naar zo laag mogelijke kosten voor de klant. Dankzij ons grote chiller verhuurassortiment kunt u er zeker van zijn dat alle apparatuur gedurende het gehele jaar geleverd kan worden.

Ervaring In Gezondheidszorg

Ervaring In Gezondheidszorg

Dankzij vele jaren ervaring met het leveren van chillers en airconditioners voor een groot scala aan toepassingen in het gehele land, zijn wij uitgegroeid tot dé chiller verhuurspecialist in België. We streven er naar altijd de perfecte oplossing voor onze klanten te verzorgen, met een zo kort mogelijke levertijd en zo laag mogelijke kosten voor de klant als onze grootste zorgen. Onze monteurs beschikken over een ruime ervaring in het installeren van apparatuur in uw branche en zijn in staat een perfecte koeling installatie te leveren op elke schaal.

Voorafgaand aan de levering en installatie van de chillers, bieden wij onze klanten een gratis advies ter plaatse, zodat de oplossing die wij de klant bieden helemaal op maat is gemaakt. Op deze manier kunnen al uw behoeftes en de risico’s goed in kaart worden gebracht, zodat u de beste apparatuur kunt huren, met zo min mogelijk hinder voor het personeel en de patiënten. Indien benodigd kan onze apparatuur zelfs worden aangesloten op uw vaste installatie, bijvoorbeeld wanneer het bestaande systeem over onvoldoende capaciteit beschikt.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010