Andrews Sykes levert al jarenlang efficiënte chillers voor ijsbanen in België, Nederland en andere Europese landen. Wij kennen de voorwaarden voor het creëren van tijdelijke en permanente ijsbanen en zijn in staat aan al deze voorwaarden te voldoen. Al menig ijsbaan door het gehele land is gekoeld door tijdelijke koelmachines van Andrews Sykes. Ook tijdelijk leidingwerk, pompen en bufferkoeltanks worden door ons meegeleverd. Of u nu wilt huren voor een korte of lange termijn, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Specialistische service

Specialistische service

Om u te verzekeren van de beste apparatuur en het beste advies voor uw toepassing, komen onze gespecialiseerde en ervaren adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs. Dit gratis advies op locatie kan op elk moment dat u uitkomt, ongeacht het tijdstip en de locatie. Omdat wij begrijpen wat u belangrijk vindt en wat uw mogelijkheden zijn, kunnen wij u de best mogelijke chillers leveren, voor de laagst mogelijke kosten. Dankzij de strategisch gelegen vestigingen kunnen wij binnen vier uur overal in België snel en effectief chiller oplossingen voor u leveren. Voor gepland onderhoud kunnen wij u van een gratis advies ter plaatse voorzien. Tevens kunt u 24/7 gratis telefonisch contact opnemen met ons telefoonnummer 0800 15010. U wordt doorverbonden met één van onze chiller huur experts, die u altijd van een advies op maat kunnen voorzien.

Permanente ijsbanen kunnen wij ondersteunen met het opzetten van een noodplan. Mocht de vaste installatie onverhoopt uitvallen, kunnen wij deze ten alle tijden vervangen met tijdelijke koelapparatuur. Op deze manier blijft uw faciliteit open voor het publiek – zelfs wanneer uw vaste koelingssysteem uitvalt. De inkomsten voor de ijsbaan blijven op die manier gewaarborgd.

Kritieke omgevingen zoals ijsbanen dienen constant gekoeld te worden. Daarom handelen wij snel wanneer assistentie benodigd is. Onze 24/7/365 service houdt in dat wij kunnen garanderen dat wij binnen vier uur na uw telefoontje de oplossing voor uw probleem bij u kunnen leveren en installeren.

Permanente ijsbanen

Permanente ijsbanen

Wij beschikken over een groot assortiment krachtige chillers, die kunnen worden ingezet voor overdekte en onoverdekte permanente ijsbanen in het hele land. Onze jarenlange ervaring in deze sector en ervaring met een groot aantal projecten maakt ons de beste keuze wanneer u koelingproblemen heeft met de vaste installatie. De afgelopen jaren hebben wij apparatuur geleverd aan ijshockeystadions, curlingbanen en vele schaatsbanen.

Onze gespecialiseerde chiller verhuurvloot is zowel inzetbaar voor het creëren van ijs als het onderhouden van de reeds bestaande banen. Wanneer de bestaande apparatuur uitvalt of gepland onderhoud behoeft, kunnen wij ervoor zorgen dat uw ijsbaan open kan blijven. In zulke gevallen nemen wij alle zorg voor u uit handen, waardoor u geen hinder ondervindt van het uitvallen van de apparatuur.

Wij bieden onze klanten chiller verhuurservice voor zowel de korte als lange termijn, zodat u uw werkzaamheden zo snel mogelijk weer kunt hervatten. Perfecte omstandigheden zijn van groot belang voor de kwaliteit van het ijs en daarom leveren wij u de beste machines voor uw toepassingen. We leveren en installeren de chillers snel en vakkundig, zodat u hier geen enkele hinder van ondervindt.

Tijdelijke ijsbanen

Tijdelijke ijsbanen

In de periode rond Kerst komen overal in het land tijdelijke ijsbanen. Op die manier kunnen ook wanneer er geen langdurige vorst is opgetreden, kinderen en ouders genieten van een perfecte baan om op te schaatsen. Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het leveren van chillers aan dit soort tijdelijke schaatsbanen en andere ijsbanen. Of het nu gaat om lage temperatuur chillers, of grootschalige installaties, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Onze units kunnen u niet alleen helpen met het opbouwen van ijsbanen, maar ook het onderhouden hiervan. Glycol en water worden gemixt en in het leidingwerk gepompt. Vervolgens wordt water op de baan gespoten, zodat het laagje voor laagje gaat bevriezen. Om te zorgen dat het ijs in perfecte conditie blijft, moeten de chillers blijven opereren op een temperatuur van -12°C, zelfs wanneer de baan niet in gebruik is.

Voor meer informatie over onze service en producten, of voor advies over een mogelijke huurovereenkomst, kunt u bellen met 0800 15010. U wordt onmiddellijk doorverbonden met één van onze chiller specialisten. Wij leveren u niet alleen betrouwbare en veilige apparatuur, maar kunnen u ook adviseren hoe u de apparatuur het beste kunt gebruiken. Al onze units worden volledig gereinigd en getest alvorens ze in gebruik worden genomen, zodat wij onze klanten kunnen helpen met het leveren van de beste en meest effectieve oplossingen voor al hun problemen.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010