U Bent Hier: Home > Chillers > Chillers per Toepassing > Installateurs
 • Onze Expertise
 • Spoedgevallen
 • Gepland Onderhoud

Dankzij onze jarenlange ervaring in het samenwerken met installatiebedrijven weten wij wat een installateur wil en verlangt van een klimaatverhuur bedrijf. Grofweg gezien kan de verhuur aan installateurs in twee groepen worden onderscheiden: spoedgevallen en gepland onderhoud. In beide gevallen beschikken wij over tientallen jaren ervaring en de best mogelijke oplossing voorhanden.

Onze chillers variëren in capaciteit van 30 KW tot en met 750 KW, zodat wij u altijd een oplossing op maat kunnen leveren. Tevens kunt u bij ons air handlers en fan coil units huren, waardoor de chillers nog effectiever kunnen worden ingezet. Ook in fan coil units en air handlers beschikken wij over een uitgebreid assortiment. De kleinste fan coil unit uit ons assortiment is de FCU 15, die beschikt over een koelcapaciteit van 15 KW. De fan coil unit met de hoogste koelcapaciteit uit het Andrews Sykes assortiment is de FCU 300, met een capaciteit van 300 KW. Het is niet voor niets dat wij al meer dan 40 jaar de Europese marktleider zijn in de chiller verhuur aan installateurs.

Wanneer u het een spoedgeval betreft, bijvoorbeeld wanneer plotseling de koeling in een groot ziekenhuis of in een serverruimte is uitgevallen, hoeft de installateur slechts één telefoontje naar 0800-5200200 te plegen om snel een chiller te huren bij Andrews Sykes. Telefonisch worden de specificaties en benodigdheden besproken, waarna Andrews Sykes zo snel mogelijk een chiller zal leveren en installeren. Uiteraard worden leidingsets en eventueel luchtslangen ook meegeleverd. Wij garanderen dat de gehuurde chiller overal in Nederland binnen vier uur kan worden geleverd.

Andrews Sykes wordt vaak gebeld wanneer gepland onderhoud aan de bestaande systemen benodigd is. Zo wordt onderhoud aan de verwarmings systemen vaak verzorgd in de zomer, terwijl onderhoud aan de koelings systemen meestal in de winter wordt gepland.

Wanneer het interne systeem buiten gebruik is, is er wel nog steeds behoefte aan koeling. Van tevoren kan de installateur dan met een adviseur van Andrews Sykes bellen, voor het maken van een afspraak. Wanneer zij samen ter plekke de situatie doornemen, maakt de adviseur desgevraagd geheel vrijblijvend een offerte op. Hierna wordt op de afgesproken datum en tijd de chiller geleverd en geïnstalleerd.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma