Andrews Sykes begrijpt het belang van snel leverbare mobiele chillers. Wij kunnen vakkundig en snel overal in België binnen enkele uren een chiller leveren en installeren. Dankzij jarenlange ervaring in het verhuren van chillers aan installateurs kunnen wij u altijd een oplossing op maat aanbieden.

Onze Expertise

Onze Expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring in het samenwerken met installatiebedrijven weten wij wat een installateur wil en verlangt van een klimaatverhuurbedrijf. Grofweg gezien kan de verhuur aan installateurs in twee groepen worden onderscheiden: spoedgevallen en gepland onderhoud. In beide gevallen beschikken wij over tientallen jaren ervaring en de best mogelijke oplossing voorhanden.

Onze chillers variëren in capaciteit van 30 KW tot en met 750 KW, zodat wij u altijd een oplossing op maat kunnen leveren. Tevens kunt u bij ons air handlers en fan coil units huren, waardoor de chillers nog effectiever kunnen worden ingezet. Ook in fan coil units en air handlers beschikken wij over een uitgebreid assortiment. De kleinste fan coil unit uit ons assortiment is de FCU 15, die beschikt over een koelcapaciteit van 15 KW. De fan coil unit met de hoogste koelcapaciteit uit het Andrews Sykes assortiment is de FCU 300, met een capaciteit van 300 KW. Het is niet voor niets dat wij al meer dan 50 jaar de Europese marktleider zijn in de chiller verhuur aan installateurs.

Spoedgevallen

Spoedgevallen

Wanneer het een spoedgeval betreft, bijvoorbeeld wanneer plotseling de koeling in een groot ziekenhuis of in een serverruimte is uitgevallen, hoeft de installateur slechts één telefoontje naar 0800 15010 te plegen om snel een chiller te huren bij Andrews Sykes. Telefonisch worden de specificaties en benodigdheden besproken, waarna Andrews Sykes zo snel mogelijk een chiller zal leveren en installeren. Uiteraard worden leidingsets en eventueel luchtslangen ook meegeleverd. Wij garanderen dat de gehuurde chiller overal in België binnen vier uur kan worden geleverd.

Gepland Onderhoud

Gepland Onderhoud

Andrews Sykes wordt vaak gebeld wanneer gepland onderhoud aan de bestaande systemen benodigd is. Zo wordt onderhoud aan de verwarmingssystemen vaak verzorgd in de zomer, terwijl onderhoud aan de koelingssystemen meestal in de winter wordt gepland.

Wanneer het interne systeem buiten gebruik is, is er wel nog steeds behoefte aan koeling. Van tevoren kan de installateur dan met een adviseur van Andrews Sykes bellen, voor het maken van een afspraak. Wanneer zij samen ter plekke de situatie doornemen, maakt de adviseur desgevraagd geheel vrijblijvend een offerte op. Hierna wordt op de afgesproken datum en tijd de chiller geleverd en geïnstalleerd.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010