U Bent Hier: Home > Chillers > Chillers per Toepassing > Computers & Serverruimtes
 • Onze Expertise
 • Datacenters
 • Telecommunicatie
 • Chiller Projecten

Onze ongeëvenaarde ervaring in uw sector zorgt er voor dat wij altijd snel een geschikte oplossing paraat hebben voor het oplossen van uw koeling problemen en die van uw klanten. Omdat wij weten hoe gevoelig elektronische apparatuur is en erkennen dat deze apparatuur altijd op de precies gewenste temperatuur dient te worden gekoeld, zijn wij het aangewezen bedrijf om u hier bij te helpen. De gevoelige apparatuur kan uitstekend worden beschermd dankzij één van onze chillers.

Dankzij de strategische ligging van onze depots in het hele land kunnen onze monteurs binnen korte tijd bij u op locatie zijn bij noodgevallen. Onze verhuur vloot beschikt over de meest moderne chiller units, welke regelmatig wordt getest op onze depots. Zodoende weet u zeker dat in geval van nood u perfect werkende apparatuur zult huren. De ligging van onze vestigingen en onze 24 uurs service zorgen er voor dat wij al uw noodkoeling problemen direct voor u op kunnen lossen, ongeacht de locatie en het tijdstip.

Om er zeker van te zijn dat u de best mogelijke chiller huurt voor uw toepassing, bieden wij u tevens een gratis advies op locatie aan door één van onze ervaren adviseurs. Dit zorgt er voor dat u in alle soorten situaties altijd een voor u perfecte chiller zult huren.

De technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben er toe geleid dat bedrijven nog meer afhankelijk zijn hiervan – met name van computers, servers en datacenters. Deze apparatuur is extreem gevoelig voor oververhitting wanneer de temperatuur niet goed en constant wordt gereguleerd. Wij zijn dé Nederlandse specialist op het gebied van het verhuren van chillers ten behoeve van het snel koelen van datacenters, serverruimtes en vergelijkbare ruimtes.

De continuïteit van uw bedrijf is van groot belang en wanneer deze in het geding komt, is een directe respons een vereiste. Wanneer apparatuur niet meer kan worden gebruikt, kan dit op zowel de korte als de lange termijn veel geld en verloren productiviteit kosten. Het is daarom cruciaal dat datacenters en serverruimtes constant worden gekoeld, zodat uitval van en schade aan servers en andere apparatuur bespaard blijft.

Met name voor het koelen van grote ruimtes bieden chillers en air handlers de beste oplossing . Wat uw vereisten ook zijn, Andrews Sykes kan altijd een geschikt tijdelijk systeem voor u ontwerpen en bij u installeren. Onze tijdelijke klimaatbeheersingsapparatuur biedt u 24 uur per dag bescherming tegen extreme weersomstandigheden en daarnaast bieden wij u technische ondersteuning gedurende de gehele huur periode.

De telecom industrie is voor een groot deel afhankelijk van de goede werking van de apparatuur. Hoewel klanten van telecombedrijven er vaak niet bij stilstaan, zijn de gevolgen gigantisch wanneer de diensten van de telecombedrijven tijdelijk niet te gebruiken zijn. Om die reden zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor hulp, zodat onze chillers snel u kunnen helpen met het herstellen van de problemen, waardoor uw klanten ongestoord hun werkzaamheden kunnen blijven verrichten.

Dankzij jarenlange ervaring in uw branche, zijn onze adviseurs en monteurs in staat u snel en adequaat te kunnen voorzien van de beste apparatuur en service voor elke situatie. Ons grote chiller assortiment behelst chillers van 7,75 kW tot en met meerdere megawatt aan koelvermogen, wanneer meerdere chillers op elkaar worden aangesloten. Telecommunicatie apparatuur is extreem gevoelig voor te hoge temperaturen en een te hoge of te lage luchtvochtigheid. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u beschermen tegen elk soort probleem dat is gerelateerd aan de temperatuur en overige aspecten van het binnenklimaat, wat uitval en storingen voorkomt.

Wij hebben in de afgelopen tientallen jaren een reputatie opgebouwd als zijnde dé chiller verhuur specialist van Nederland, die u kan helpen in alle mogelijke tijdelijke koeling situaties. Daardoor zijn er honderden bedrijven in heel Nederland die al jarenlang vertrouwen op onze apparatuur en onze diensten. Om er achter te komen wat wij voor u kunnen betekenen, of voor meer informatie over onze producten, kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen via ons gratis telefoonnummer 0800 15010.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma