Computers & Serverruimtes

Andrews Sykes begrijpt het belang van het monitoren en controleren van de temperatuur in serverruimtes en andere telecom toepassingen. De continue werking hiervan is van groot belang op de lange termijn, dus de belangen van het snel oplossen van problemen zijn groot. Bedrijven worden steeds afhankelijker van hun IT-apparatuur en een effectief chiller systeem speelt een grote rol in het operationeel houden hiervan.

Onze Expertise

Onze Expertise

Onze ongeëvenaarde ervaring in uw sector zorgt ervoor dat wij altijd snel een geschikte oplossing paraat hebben voor het oplossen van uw koelingproblemen en die van uw klanten. Omdat wij weten hoe gevoelig elektronische apparatuur is en erkennen dat deze apparatuur altijd op de precies gewenste temperatuur dient te worden gekoeld, zijn wij het aangewezen bedrijf om u hierbij te helpen. De gevoelige apparatuur kan uitstekend worden beschermd dankzij één van onze chillers.

Dankzij de strategische ligging van onze depots in het hele land kunnen onze monteurs binnen korte tijd bij u op locatie zijn bij noodgevallen. Onze verhuurvloot beschikt over de meest moderne chiller units, welke regelmatig worden getest op onze depots. Zodoende weet u zeker dat in geval van nood u perfect werkende apparatuur zult huren. De ligging van onze vestigingen en onze 24 uurs service zorgen ervoor dat wij al uw problemen met noodkoeling direct voor u op kunnen lossen, ongeacht de locatie en het tijdstip.

Om er zeker van te zijn dat u de best mogelijke chiller huurt voor uw toepassing, bieden wij u tevens een gratis advies op locatie aan door één van onze ervaren adviseurs. Dit zorgt ervoor dat u in alle situaties altijd een perfecte chiller zult huren.

Datacenters

Datacenters

De technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben ertoe geleid dat bedrijven nog meer afhankelijk zijn hiervan – met name van computers, servers en datacenters. Deze apparatuur is extreem gevoelig voor oververhitting wanneer de temperatuur niet goed en constant wordt gereguleerd. Wij zijn dé Belgische specialist op het gebied van het verhuren van chillers ten behoeve van het snel koelen van datacenters, serverruimtes en vergelijkbare ruimtes.

De continuïteit van uw bedrijf is van groot belang en wanneer deze in het gedrang komt, is een directe respons vereist. Wanneer apparatuur niet meer kan worden gebruikt, kan dit op zowel de korte als de lange termijn veel geld en verloren productiviteit kosten. Het is daarom cruciaal dat datacenters en serverruimtes constant worden gekoeld, zodat uitval van en schade aan servers en andere apparatuur bespaard blijft.

Met name voor het koelen van grote ruimtes bieden chillers en air handlers de beste oplossing . Wat uw vereisten ook zijn, Andrews Sykes kan altijd een geschikt tijdelijk systeem voor u ontwerpen en bij u installeren. Onze tijdelijke klimaatbeheersingsapparatuur biedt u 24 uur per dag bescherming tegen extreme weersomstandigheden en daarnaast bieden wij u technische ondersteuning gedurende de gehele huurperiode.

Telecommunicatie

Telecommunicatie

De telecomindustrie is voor een groot deel afhankelijk van de goede werking van de apparatuur. Hoewel klanten van telecombedrijven er vaak niet bij stilstaan, zijn de gevolgen gigantisch wanneer de diensten van de telecombedrijven tijdelijk niet te gebruiken zijn. Om die reden zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor hulp, zodat onze chillers u snel kunnen helpen met het herstellen van de problemen, waardoor uw klanten ongestoord hun werkzaamheden kunnen blijven verrichten.

Dankzij jarenlange ervaring in uw branche, zijn onze adviseurs en monteurs in staat u snel en adequaat te kunnen voorzien van de beste apparatuur en service voor elke situatie. Ons grote chillerassortiment behelst chillers van 7,75 kW tot en met meerdere megawatt aan koelvermogen, wanneer meerdere chillers op elkaar worden aangesloten. Telecommunicatie apparatuur is extreem gevoelig voor te hoge temperaturen en een te hoge of te lage luchtvochtigheid. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u beschermen tegen elk soort probleem dat is gerelateerd aan de temperatuur en overige aspecten van het binnenklimaat, wat uitval en storingen voorkomt.

Wij hebben in de afgelopen tientallen jaren een reputatie opgebouwd als zijnde dé chiller verhuurspecialist van België, die u kan helpen in alle mogelijke tijdelijke koelingsituaties. Daardoor zijn er honderden bedrijven in heel België die al jarenlang vertrouwen op onze apparatuur en onze diensten. Om er achter te komen wat wij voor u kunnen betekenen, of voor meer informatie over onze producten, kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen via ons gratis telefoonnummer 0800 15010.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010