Noodkoeling Huren

Met centraal gelegen vestigingen in België kunnen wij in maximaal 4 uur na uw oproep overal in het land leveren. En met ons uitgebreid gamma hebben wij een oplossing voor zowat iedere toepassing. In tijden van nood staan wij 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar. Onze chillers zijn duurzaam, veilig, en wij blijven continue investeren in de nieuwste technologie voor chillers, om de kosten voor onze klanten te minimaliseren. Ook na installatie zijn wij altijd bereikbaar mocht u assistentie nodig hebben.

Chiller Huren

Chiller Huren

Als België's nummer 1 op vlak van chillerverhuur heeft Andrews Sykes het grootste gamma, de meeste ervaring en de beste dekking om u te voorzien van koeling in het geval van een storing of noodsituatie in uw bedrijf. We hebben een flexibele oplossing voor eender welk probleem en eender welke situatie. Bovendien leveren wij een échte 24/7 service over het hele land, zodat we ongeacht de situatie altijd uw apparatuur kunnen leveren binnen vier uur na uw oproep.

Bovendien kunnen onze experts niet alleen het juiste materiaal leveren, zij overzien de situatie ook voor u en beheren de toestellen waar nodig. Ook over brandstof hoeft u zich geen zorgen te maken; wij kunnen aggregaten en brandstoftanks leveren, en kunnen bovendien uw brandstof aanvullen wanneer nodig zelfs zonder dat u ons steeds moet bellen.

We zijn trots op onze constante en efficiënte communicatie met onze klanten, zodat we steeds exact de oplossing bieden die zij willen zien, rekening houdend met budget, energieverbruik en milieuvriendelijkheid. We investeren voortdurend in de nieuwste technologie, zodat we werkelijk de allerbeste toestellen en het grootste gamma in huis hebben om u uit de nood te helpen.

Noodhulp bij defecten

Noodhulp bij defecten

Er zijn allerlei omstandigheden die kunnen leiden tot een defect van uw koelingssystemen, van overmatige condensatie tot roestvorming of kapotte compressoren. Afhankelijk van het probleem kan dit snel opgelost worden, enige tijd duren, of kan het zelfs zijn dat uw hele systeem moet worden gedemonteerd en vervangen.

Precies om dit soort ongemakken op te vangen biedt Andrews Sykes de meest flexibele huurarrangementen aan voor eender welke termijn, zodat uw bedrijf zo weinig mogelijk last ondervindt van het defect. Uiteraard zorgen wij ook in het uitzonderlijke geval van defect van ons eigen huurmateriaal voor een ogenblikkelijke vervanging. Onze huurvloot is uitgebreid, zodat we steeds elk toestel kunnen leveren, ook in het piekseizoen.

Snelle Service

Snelle Service

Wij begrijpen perfect welke rampzalige gevolgen een tijdelijke uitval kan hebben voor uw bedrijf. Ons personeel is dan ook speciaal opgeleid om snelle interventies te doen en met spoed een accurate inschatting te maken van de benodigdheden in uw situatie. Onze depots zijn zo gesitueerd, dat wij binnen vier uur na uw oproep altijd met het nodige materiaal bij u kunnen zijn. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar, 24/7, of het nu midden in de nacht is of op een feestdag. Als u met Andrews Sykes zaken doet, blijft u nooit in de kou staan.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010