U Bent Hier: Home > Chillers > Chillers per Toepassing > Noodkoeling Huren
 • Chiller Huren
 • Noodhulp bij defecten
 • Snelle Service
 • Case Studies

Als België's nummer 1 op vlak van chillerverhuur heeft Andrews Sykes het grootste gamma, de meeste ervaring en de beste dekking om u te voorzien van koeling in het geval van een storing of calamiteit in uw bedrijf. We hebben een flexibele oplossing voor eender welk probleem en eender welke situatie. Bovendien leveren wij een échte 24/7 service over het hele land, zodat we ongeacht de situatie altijd uw apparatuur kunnen leveren binnen vier uur na uw oproep.

Bovendien kunnen onze experts niet alleen het juiste materiaal leveren, zij overzien de situatie ook voor u en beheren de toestellen waar nodig. Ook over brandstof hoeft u zich geen zorgen te maken; wij kunnen aggregaten en brandstoftanks leveren, en kunnen bovendien uw brandstof aanvullen wanneer nodig zelfs zonder dat u ons steeds moet bellen.

We zijn trots op onze constante en efficiënte communicatie met onze klanten, zodat we steeds exact de oplossing bieden die zij willen zien, rekening houdend met budget, energieverbruik en milieuvriendelijkheid. We investeren voortdurend in de nieuwste technologie, zodat we werkelijk de allerbeste toestellen en het grootste gamma in huis hebben om u uit de nood te helpen.

Er zijn allerlei omstandigheden die kunnen leiden tot een defect van uw koelingssystemen, van overmatige condensatie tot roestvorming of kapotte compressoren. Afhankelijk van het probleem kan dit snel opgelost worden, enige tijd duren, of kan het zelfs zijn dat uw hele systeem moet worden gedemonteerd en vervangen.

Precies om dit soort ongemakken op te vangen biedt Andrews Sykes de meest flexibele huurarrangementen aan voor eender welke termijn, zodat uw bedrijf zo weinig mogelijk last ondervindt van het defect. Uiteraard zorgen wij ook in het uitzonderlijke geval van defect van ons eigen huurmateriaal voor een ogenblikkelijke vervanging. Onze huurvloot is uitgebreid, zodat we steeds elk toestel kunnen leveren, ook in het piekseizoen.

Wij begrijpen perfect welke rampzalige gevolgen een tijdelijke uitval kan hebben voor uw bedrijf. Ons personeel is dan ook speciaal opgeleid om snelle interventies te doen en met spoed een accurate inschatting te maken van de benodigdheden in uw situatie. Onze depots zijn zo gesitueerd, dat wij binnen vier uur na uw oproep altijd met het nodige materiaal bij u kunnen zijn. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar, 24/7, of het nu midden in de nacht is of op een feestdag. Als u met Andrews Sykes zaken doet, blijft u nooit in de kou staan.

Noodkoeling huren voor hoogwaardige medische apparatuur
Andrews Sykes kreeg recentelijk een opdracht om te assisteren in een bijzondere noodsituatie. Er was dringend en rap een aanzienlijke hoeveelheid koeling nodig voor een opslagplaats voor kostbare medische apparatuur. De bestaande 240 kW koelmachine was niet meer toereikend en er moest zo snel mogelijk meer capaciteit op locatie komen. De koeling was bestemd voor
Andrews Sykes levert chillers voor IT-koeling
Rond de zomerperiode krijgen vele bedrijven te maken met koelsystemen die slecht of onvoldoende functioneren. Daarom is het zeer belangrijk dat er steeds een oplossing kan worden gevonden wanneer er zich een defect voordoet. Hedendaagse bedrijven kunnen namelijk niet functioneren zonder IT-ruimtes en servers die veel warmte produceren en krachtige koelsystemen vereisen. Andrews Sykes biedt
Andrews Sykes behoedt grote archiefbewaarplaats tegen schade door warmte en vocht
Archiefbewaarplaatsen in Nederland worden gereguleerd door de archiefwet die een aangepaste klimatisering voorschrijft. Om dit te bereiken investeren bedrijven in professionele systemen die het klimaat optimaliseren waarin papieren documenten worden bewaard. Een groot bedrijvencentrum in Nederland kampte met problemen toen hun verouderde aanwezige systeem defect raakte. Het systeem beschikte over twee chillers die er erg
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma