U Bent Hier: Home > Chillers > Chillers per Toepassing > Opgebaarde lichamen en mortuaria
 • Tijdelijke constructies
 • Modulaire Units
 • Onze Service

Het bewerkstelligen van de optimale condities voor een mortuarium kan lastig zijn, omdat het behoud van opgebaarde lichamen voor een zeer groot deel afhangt van de juiste temperatuur. Onze chillers zijn zeer goed in staat aan deze vraag te voldoen en zijn daarnaast ook uiterst snel en eenvoudig te installeren. Dus wanneer u een onverwacht hoog aantal opgebaarde lichamen dient te koelen, is het huren van een tijdelijke chiller vaak de beste oplossing hiervoor.

Bij Andrews Sykes streven we er naar het huur proces zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen, waarbij wij ook de milieuvriendelijkheid in acht nemen. Dankzij continue investeringen in onze machines en medewerkers, zijn wij al meer dan veertig jaar dé specialist op het gebied van chiller verhuur. Voor meer informatie over onze producten kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers, via ons gratis telefoonnummer 0800 15010.

Gedurende periodes waarin er een ruimtetekort is in mortuaria, ziekenhuizen en crematoria, kunnen modulaire units een ideale aanvulling hierop zijn. Wij erkennen het belang van het creëren van de ideale omstandigheden in dergelijke gevallen. Op die manier blijven de lichamen van onnodige schade bespaard. Wanneer u bij ons een chiller inhuurt, zorgen wij er voor dat u uw werkzaamheden ook in drukkere periodes goed kunt blijven uitvoeren.

Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen in het gehele land kan al onze koelapparatuur binnen slechts enkele uren bij u worden geleverd en geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. De ruimschootse ervaring van onze chiller monteurs in tal van sectoren, zorgt er voor dat u dag en nacht op hen rekenen, waar en wanneer u ons ook nodig heeft.

Met de hulp van huren van onze chillers kunt u meer opgebaarde lichamen in één directe omgeving opslaan, wat er voor zorgt dat onnodige logistieke problemen u bespaard blijven.

Andrews Sykes is al jarenlang dé klimaatbeheersing verhuur specialist van Europa, en wij hebben ervaring in het verhuren van tijdelijke koeling aan tal van sectoren. Onze monteurs beschikken over een grote kennis en jarenlange ervaring in het oplossen van een groot aantal koeling problemen. Wij moedigen tevens onze klanten aan om vooraf een advies op locatie door één van onze buitendienst adviseurs aan te vragen, zodat u altijd voorbereid bent wanneer u onze apparatuur snel nodig heeft.

Dankzij het immer paraat staan van onze luchtgekoelde en lucht-/watergekoelde chillers en onze fan coils en air handlers, kunnen wij u dag en nacht, 365 dagen per jaar, goed van dienst zijn. Onze unieke 24/7 back up service zorgt er voor dat u zich nooit meer ongerust hoeft te maken of u wel snel voldoende koeling kunt verzorgen.

Wij begrijpen het belang van betrouwbare apparatuur – met name in gevallen waar opgebaarde lichamen een rol spelen. Om die reden testen en onderhouden wij onze apparatuur voortdurend. Wanneer u meer informatie wilt over onze producten en diensten, kunt u ons bereiken via 0800 5 200 200.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma