Petrochemie & Raffinaderijen

Andrews Sykes is de nummer één leverancier van chillers aan de petrochemische industrie en raffinaderijen. We hebben de grootste huurvloot van heel België. Wij garanderen een 24/7/365 back-up service en leveren onze apparatuur nog dezelfde dag. Dankzij onze jarenlange ervaring in uw sector kunt op ons vertrouwen voor het leveren van de beste oplossing voor al uw koelingproblemen.

Onze Service

Onze Service

De afgelopen jaren hebben wij tal van tijdelijke koelsystemen geleverd voor petrochemische toepassingen en raffinaderijen in het gehele land. Dankzij onze landelijke dekking van depots kunnen wij binnen vier uur na uw eerste telefoontje onze apparatuur bij u leveren en installeren. Wij staan bekend als zijnde dé chiller huurspecialist van het land. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij altijd een perfecte oplossing voor u in huis.

Onze reputatie als chiller verhuurspecialist is dankzij de vele positieve ervaringen die wij onze klanten de afgelopen jaren hebben kunnen geven. Wij investeren constant in onze apparatuur en de kennis van onze medewerkers, waardoor wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Dankzij ons grote assortiment luchtgekoelde chillers, lucht-/watergekoelde chillers, air handlers en ander toebehoren, kunnen onze klanten altijd op ons vertrouwen als zij tijdelijke koelapparatuur willen huren.

Voordat wij u een chiller verhuurpakket aanraden, komt één van onze experts bij u langs op locatie om de situatie met eigen ogen te bekijken en u te helpen met het bepalen van de best mogelijke opstelling. Dit zorgt er voor dat u altijd de meest effectieve en voordeligste oplossing zult vinden. Onze adviseurs houden tevens rekening met eventuele veranderingen in de toekomst en zorgen er voor dat hier gemakkelijk op ingespeeld kan worden.

Raffinaderijen

Raffinaderijen

Petrochemische fabrieken en soortgelijke toepassingen vragen een nauwkeurige behandeling van de binnenklimaatbeheersing. Chillers worden vaak ingezet om overtollige warmte uit de ruimtes en de processen te onttrekken.

Raffinaderijen maken vaak gebruik van chillers wanneer de huidige koelinstallatie over onvoldoende capaciteit blijkt te beschikken bij een verandering in het productieproces, of wanneer deze installatie onverhoopt uitvalt. Extra of vervangende koelingapparatuur kan worden ingezet in tal van situaties. Bijvoorbeeld wanneer raffinaderijen voor hun koeling gebruik maken van zeewater. Wanneer zij dit doen, ligt corrosie aan chiller leidingwerk en warmtewisselaars en een verlies van efficiëntie op de loer. Andrews Sykes biedt een groot assortiment chillers, warmtewisselaars en leidingsets, zodat uw raffinaderij altijd ongestoord door kan blijven werken.

Indien uw raffinaderij een tekort heeft aan effectieve koeling kan dit een serieuze hinder vormen voor de dagelijkse activiteiten. Wij helpen u met het voorkomen van uw toekomstige problemen, maar kunnen indien u dit wenst u ook van noodkoeling voorzien. Onze snelle service en gespecialiseerde adviseurs zorgen er voor dat uw productiviteit gehandhaafd kan blijven, zonder dat andere aspecten hieronder zullen lijden.

Chemische Producten

Chemische Producten

Omdat de vraag naar koelcapaciteit blijft groeien in fabrieken waarin chemische producten worden geproduceerd, is het van groot belang dat u de juiste chiller kiest voor uw situatie. Niet alleen levert een te lage koelcapaciteit problemen op, maar een te hoge koelcapaciteit zorgt er voor dat uw energiekosten onnodig hoog worden. Daarom is het van groot belang dat u de juiste koelcapaciteit kiest voor uw fabriek en hier de juiste apparatuur bij kiest.

Wij raden onze klanten aan om gebruik te maken van een gratis advies op locatie van één van onze adviseurs. Dit bezoek zal plaatsvinden op een moment dat u het beste uitkomt en zal er voor zorgen dat u zeker weet dat u geholpen zal worden aan de voor u perfecte koelingapparatuur. Onze adviseurs ontwerpen een offerte waarin alle voorwaarden en oplossingen zullen worden beschreven, tegen betaalbare prijzen.

Wij beschikken over het grootste verhuurassortiment van Europa. Al onze machines kunnen direct worden geleverd vanuit één van onze strategisch gelegen depots. Dit zorgt ervoor dat wij zeer snel uw raffinaderij of petrochemische toepassing kunnen voorzien van tijdelijke chillers, waardoor u altijd verzekerd bent van een oplossing. Bel 0800 15010 voor meer informatie over onze service, of wanneer u een bezoek ter plaatse aan wilt vragen.

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010