Voedselindustrie

Andrews Sykes is de specialist in het verhuren van koeling aan de voedingsindustrie. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van tijdelijke chilleroplossingen, zijn wij uitgegroeid tot dé chillerspecialist van België. Of u nu proceskoeling zoekt of tijdelijke koelopslag, wij leveren u altijd een chiller op maat.

Onze Expertise

Onze Expertise

Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het verhuren van tijdelijke koeling voor de voedingsindustrie. In de vele jaren dat wij chillers verhuren, hebben wij al menig bedrijf en instantie geholpen in het leveren van oplossingen voor bedrijven waarbij voedsel gekoeld moest worden. Melk, processen, brood, koelopslag voor vlees, drank, salades, fruit en groente koelen zijn slechts enkele voorbeelden van de projecten waar wij regelmatig mee te maken krijgen. Wij worden regelmatig gebeld door fabrieken voor het huren van extra koeling gedurende piekperiodes of om seizoensproducten genoeg koeling te kunnen bieden. Dankzij onze 24/7 service kunnen wij u altijd noodkoeling leveren, mocht de bestaande installatie onverhoopt uitvallen.

Wij leveren zo snel mogelijk oplossingen voor problemen met proceskoeling of andere koelingproblemen. Al uw problemen worden binnen vier uur na de telefonische melding voor u opgelost. Dankzij een gratis advies ter plaatse van één van onze adviseurs kunt u bovendien altijd een huuroplossing op maat verwachten. Hierbij wordt rekening gehouden met de afmetingen van de ruimte, de aanwezige apparatuur en uw budget.

Op het gebied van het koelen van de productie en opslag van bederfbare goederen is Andrews Sykes al ruim 40 jaar dé specialist in België. Onze betrouwbare chillers leveren u een perfecte oplossing voor het op temperatuur brengen en houden van al uw voedsel en dranken, productie en opslag. Wij kunnen u chillers leveren ten behoeve van alle fasen van de productie en opslag van de voedselindustrie. Dankzij de inzet van onze chillers worden uw goederen adequaat beschermd tegen te hoge temperaturen.

Wij beschikken over ruime ervaring in het verhuren van chillerinstallaties in uw sector. Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de chiller huurindustrie en zijn gespecialiseerd in het verhuren van deze units in uw sector. Ongeacht de schaal, duur of moeilijkheid, hebben wij altijd een oplossing op maat voor u in huis.

Voedselopslag

Voedselopslag

Ons grote assortiment koud water chillers en air handlers is specifiek ontworpen voor ruimtes waarin grote hoeveelheden koeling benodigd is – zoals bijvoorbeeld het op de juiste temperatuur brengen en houden van opgeslagen voedsel. Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment chillers en beschikt tevens over een groot assortiment aan toebehoren, zodat wij altijd een perfecte oplossing kunnen leveren, rekening houdend met de eigenschappen van uw toepassing en uw budget.

Dankzij bijna 50 jaar ervaring hebben wij de kennis in huis om altijd een goede oplossing te kunnen verzorgen voor het koelen van de opslag van voedsel. Zo hebben wij onder meer ervaring in het verzorgen van tijdelijke proceskoeling in brouwerijen en het koelen van melkfabrieken. Niet alleen leveren wij vervangende apparatuur, maar wanneer u bij ons één of meerdere units huurt, haalt u ook onze jarenlange kennis en ervaring in huis. Een grote opslagruimte of ongebruikt gebouw omtoveren in een gekoelde ruimte is eenvoudig wanneer u één van onze low temperature chiller units inzet. Wij leveren ook alle toebehoren, zoals aggregaten, warmtewisselaars en air handlers, om zo de klant altijd een complete oplossing te kunnen bieden.

Wanneer de vaste installatie onverhoopt uitvalt, is snel vervangende koeling benodigd; zeker wanneer dit bederfbare goederen zoals voedsel betreft. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen over het gehele land kunnen wij binnen vier uur na uw telefonisch contact de gehuurde chillers en toebehoren bij u leveren en installeren. Omdat wij begrijpen dat fruit, groente of andere bevroren of bederfbare goederen niet te lang moeten worden blootgesteld aan te hoge temperaturen, reageren en leveren wij altijd direct, wanneer u hier om vraagt.

Voedselverwerking

Voedselverwerking

Als specialist in het leveren van tijdelijke koeling voor uw industrie, kunt u op ons rekenen als het gaat om de levering, installatie en het onderhoud van de apparatuur gedurende de gehele verhuurperiode. Het verwerken van voeding behelst een aantal zeer gevoelige procedures, waarbij vaak koeling benodigd is. Of u nu spotkoelers, een airconditioner of een chiller nodig heeft; bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

De afgelopen jaren hebben wij meerdere bedrijven geholpen met het leveren van koud water chillers, lucht-watergekoelde chillers en air handlers tijdens alle fasen van de productie van voeding. Wanneer de vaste installatie tijdelijk uitvalt of over onvoldoende capaciteit beschikt, kunnen wij u helpen om gevoelige goederen zoals kaas, chocolade en verse producten snel weer op de gewenste temperatuur te brengen, om zo uw kosten en ongemak te kunnen minimaliseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende service bent u bij ons steeds aan het juiste adres wanneer u een chiller wilt huren voor de voedingsindustrie.

Indien u niet zeker weet wat de beste oplossing is voor uw binnenklimaatprobleem, staan onze adviseurs graag tot uw dienst. Dit kan zowel telefonisch als middels een vrijblijvend bezoek ter plaatse, zodat er een advies op maat kan worden uitgebracht. Voor meer informatie kunt u 24/7, 365 dagen per jaar telefonisch contact opnemen met ons gratis telefoonnummer 0800 15010.

Case Studies

Producent voor bakkerijen huurt chillers bij Andrews Sykes

Producent voor bakkerijen huurt chillers bij Andrews Sykes

Een grote internationale leverancier van bakkerij- en patisserieproducten contacteerde Andrews Sykes toen hun Belgische hoofddepot met de handen in het haar zat nadat de huidige chiller van 900 kW defect raakte. Het bedrijf levert verse producten zoals chocolade, boter en praliné vulling aan duizenden bakkerijen die allemaal rekenen op de onberispelijke kwaliteit en versheid. Indien er niet ...

Casestudy Downloaden

Ons Productaanbod

Chillers

Deze koelmachines, variërend van 15 kW tot 750 kW, zijn voorzien van de nieuwste technologie waaronder luchtdichte en roterende compressoren

Fan Coils

Alle Fan Coils kunnen zowel op gekoeld als verwarmd water ingezet worden, zodat zij uw binnenklimaat altijd perfect kunnen beheersen

Proceskoeling

We begrijpen de complexiteit van proceskoelingstoepassingen en kunnen op korte termijn een efficiënte vloeistofkoelmachine leveren en installeren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010