U Bent Hier: Home > Chillers > Chillers per Toepassing > Voedselindustrie
 • Onze Expertise
 • Voedsel Opslag
 • Voedselverwerking
 • Case Studies

Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het verhuren van tijdelijke koeling voor de voedselindustrie. In de vele jaren die wij chillers verhuren, hebben wij al menig bedrijf en instantie geholpen in het leveren van oplossingen voor bedrijven waarbij voedsel gekoeld moest worden. Melk koeling, proceskoeling, broodkoeling, koelopslag voor vlees, koelen van glazen drank, salades, fruit en groente koelen zijn slechts enkele voorbeelden van de projecten waar wij regelmatig mee te maken krijgen. Wij worden regelmatig gebeld door fabrieken voor het huren van extra koeling gedurende piek periodes of om seizoen producten genoeg koeling te kunnen bieden. Dankzij onze 24/7 service kunnen wij u altijd noodkoeling leveren, mocht de bestaande installatie onverhoopt uitvallen.

Wij leveren zo snel mogelijk oplossingen voor problemen met proceskoeling of andere koeling problemen. Al uw problemen worden binnen vier uur na de telefonische melding voor u opgelost. Dankzij een gratis advies ter plaatse van één van onze adviseurs kunt u bovendien altijd een huur oplossing op maat verwachten. Hierbij wordt rekening gehouden met de afmetingen van de ruimte, de aanwezige apparatuur en uw budget.

Op het gebied van het koelen van de productie en opslag van bederfelijke goederen is Andrews Sykes al ruim 40 jaar dé specialist in Nederland. Onze betrouwbare chillers leveren u een perfecte oplossing voor het op temperatuur brengen en houden van al uw voedsel en dranken productie en opslag. Wij kunnen u chillers leveren ten behoeve van alle fasen van de productie en opslag van de voedselindustrie. Dankzij de inzet van onze chillers worden uw goederen adequaat beschermd tegen te hoge temperaturen.

Wij beschikken over ruimschootse ervaring in het verhuren van chiller installaties in uw sector. Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de chiller huur industrie en zijn gespecialiseerd in het verhuren van deze units in uw sector. Ongeacht de schaal, duur of moeilijkheid, hebben wij altijd een oplossing op maat voor u in huis.

Ons grote assortiment koud water chillers en air handlers is specifiek ontworpen voor ruimtes waarin grote hoeveelheden koeling benodigd is – zoals bijvoorbeeld het op de juiste temperatuur brengen en houden van opgeslagen voedsel. Andrews Sykes beschikt over een groot assortiment chillers en beschikt tevens over een groot assortiment aan toebehoren, zodat wij altijd een perfecte oplossing kunnen leveren, met de eigenschappen van uw toepassing en uw budget in ogenschouw nemend.

Dankzij bijna een halve eeuw ervaring hebben wij de kennis in huis om altijd een goede oplossing te kunnen verzorgen voor het koelen van de opslag van voedsel. Zo hebben wij onder meer ervaring in het verzorgen van tijdelijke proceskoeling in brouwerijen en het koelen van melkfabrieken. Niet alleen leveren wij vervangende apparatuur, maar wanneer u bij ons één of meerdere units huurt, haalt u ook onze jarenlange kennis en ervaring in huis. Een grote opslagruimte of ongebruikt gebouw omtoveren in een gekoelde ruimte is eenvoudig wanneer u één van onze low temperature chiller units inzet. Wij leveren ook alle toebehoren, zoals aggregaten, warmtewisselaars en air handlers, om zo de klant altijd een complete oplossing te kunnen bieden.

Wanneer de vaste installatie onverhoopt uitvalt, is snel vervangende koeling benodigd; zeker wanneer dit bederfelijke goederen zoals voedsel betreft. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen over het gehele land kunnen wij binnen vier uur na uw telefonisch contact de gehuurde chillers en toebehoren bij u leveren en installeren. Omdat wij begrijpen dat fruit, groente of andere bevroren of bederfelijke goederen niet te lang moeten worden blootgesteld aan te hoge ruimtetemperaturen, reageren en leveren wij altijd direct, wanneer u hier om vraagt.

Als specialist in het leveren van tijdelijke koeling voor uw industrie, kunt u op ons rekenen als het gaat om de levering, installatie en het onderhoud van de apparatuur gedurende de gehele verhuur periode. Het verwerken van voeding behelst een aantal zeer gevoelige procedures, waarbij vaak koeling benodigd is. Of u nu spotkoelers, een airconditioner of een chiller nodig heeft; bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

De afgelopen jaren hebben wij meerdere bedrijven geholpen met het leveren van koud water chillers, lucht-watergekoelde chillers en air handlers tijdens alle fasen van de productie van voeding. Wanneer de vaste installatie tijdelijk uitvalt of over onvoldoende capaciteit beschikt, kunnen wij u helpen om gevoelige goederen zoals kaas, chocolade en verse producten snel weer op de gewenste temperatuur te brengen, om zo uw kosten en ongemak te kunnen minimaliseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende service bent u bij ons immer aan het juiste adres wanneer u een chiller wilt huren voor de voedselindustrie.

Indien u niet zeker weet wat de beste oplossing is voor uw binnenklimaatprobleem, staan onze adviseurs u graag tot dienst. Dit kan zowel telefonisch als middels een vrijblijvend bezoek ter plaatse, zodat er een advies op maat kan worden uitgebracht. Voor meer informatie kunt u 24/7, 365 dagen per jaar telefonisch contact opnemen met ons gratis telefoonnummer 0800 15010.

Producent voor bakkerijen huurt chillers bij Andrews Sykes
Een grote internationale leverancier van bakkerij- en patisserieproducten contacteerde Andrews Sykes toen hun Belgische hoofddepot met de handen in het haar zat nadat de huidige chiller van 900 kW defect raakte. Het bedrijf levert verse producten zoals chocolade, boter en patisserie vulling aan duizenden bakkerijen die allemaal rekenen op de onberispelijke kwaliteit en versheid. Indien
Chillers en Fan Coils In Zuivelfabriek
Een grote Nederlandse zuivelfabriek huurt de komende weken meerdere koelunits bij Andrews Sykes Klimaatverhuur. De installateur die deze fabriek in beheer heeft, benaderde Andrews Sykes met de vraag of zij deze koeling konden verzorgen. Een adviseur van het klimaat verhuur bedrijf ging langs op locatie, om de situatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. Na
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Verkoop Programma