Ik zoek Voor mijn
U Bent Hier: Home > Andrews Sykes Int'l

Andrews Sykes internationaal

Andrews Sykes bestaat uit een aantal dochterondernemingen, die zich elk specialiseren in een segment van de klimaatverhuurmarkt.

Andrews Airconditioning

Andrews Airconditioning is de nummer 1 op vlak van airconditioningverhuur in de Benelux. Aangezien we klanten al 45 jaar koel houden, hebben we een prima reputatie opgebouwd en staan we vooral bekend voor onze snelle oplossingen op maat. Onze klanten zijn zeer divers en omvatten onder andere installateurs, lokale overheden, winkelketens, gezondheidszorginstellingen, IT-bedrijven en fabrieken. Ons gamma reikt van kleine 2kW-units tot grote 750kW-toestellen, die allen meteen geleverd kunnen worden over het hele land, 24/7/365.

Andrews Verwarming

Andrews Verwarming was de eerste afdeling van Andrews Sykes in Nederland en specialiseert zich in het verhuren van mobiele heaters en kachels voor allerlei sectoren. Van bouwwerven tot kantoren en van tenten tot ziekenhuizen, Andrews heeft voor elke situatie een oplossing op maat klaar. Ons assortiment omvat heaters op gas, elektriciteit, olie en diesel, en onze experts kunnen u adviseren over de juiste keuze. Snel, veilig en met professionele installatie en check-up – bij Andrews bent u altijd in goede handen.

Andrews Chillers

Onze chiller-afdeling werkt nauw samen met ons airconditioning-departement om steeds de juiste oplossing te vinden wanneer een klant koeling nodig heeft. Ons gamma van 30 kW tot 750 kW kan koeling voorzien voor alle volumes. Naast luchtkoelers verhuren we ook luchtbehandelingskasten, warmtewisselaars en fan coils, met alle benodigdheden voor aansluiting en stroomvoorziening. Bovendien hebben we ook de gepaste toestellen wanneer een lage temperatuur noodzakelijk is, zoals bij voedselopslag of schaatsbanen, en de Fast Chill range waar snelle temperatuursdaling nodig is. Als industrieleider hebben wij de juiste oplossing voor elke situatie en vereiste, hoe complex ook.

Andrews Boilers

Het gamma van Andrews Boilers gaat van kleine mobiele elektroketels tot grote industriële ketelhuizen van wel 1500kW, zodat we zowel heet water als verwarming kunnen voorzien voor gelijk welk volume. Onze pakketten bevatten alle toebehoren zoals leidingen, pompen, kraanafsluiters, warmtewisselaars, thermostaten en controlesystemen, allemaal in één gemakkelijke container. Onze toestellen kunnen worden aangesloten op het aardgas of op olietanks. We hebben ook elektrische CV-ketels voor kleinere toepassingen als vloerverwarming. Deze zijn compact en gemakkelijk verplaatsbaar. Onze boilers kunnen gecombineerd worden met een aantal andere producten uit ons gamma, en worden voor u deskundig geïnstalleerd door onze ervaren monteurs met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften.

Andrews Ontvochtiging

Andrews Ontvochtiging verhuurt bouwdrogers naargelang uw noden. Ons assortiment drogers omvat condensdrogers en adsorptiedrogers, die gebruikt kunnen worden in combinatie met onze ventilatoren of heaters om het bouwproces te bespoedigen en vochtschade te voorkomen. Daarnaast zijn onze drogers ook ideaal om waterschade na overstroming aan te pakken.

Andrews Bevochtiging

Onze luchtbevochtigers zijn een prima aanwinst in combinatie met airconditioning om de luchtvochtigheid op kantoor op peil te houden, of in specifieke omstandigheden waar een bepaalde luchtvochtigheidsgraad vereist is.

Andrews Ventilatie

Onze krachtige ventilatoren kunnen gebruikt worden in industriële toepassingen om stof of schadelijke geuren en dampen te verwijderen, of in combinatie met bouwdrogers om het drogingsproces te versnellen. De krachtigste ventilatoren zijn zelfs geschikt voor gebruik in tunnels. Voor deze toepassingen hebben we ook een gamma toebehoren zoals stoffilters en luchtslangen. Daarnaast bezitten we een reeks ventilatoren die koeling als doel hebben, voor kleinere toepassingen als kantoren en grotere toepassingen als sporthallen, fabrieken en luchthavens.

ANDREWS SYKES WERELDWIJD

EUROPA

Verenigd Koninkrijk

Andrews Sykes werd oorspronkelijk opgericht in het Verenigd Koninkrijk en heeft hier dan ook de meest uitgebreide werking met 30 depots verspreid over het hele territorium. Andrews Sykes stelt in het VK meer dan 300 personeelsleden te werk. De verregaande expertise en decennialange ervaring maakt het bedrijf de favoriete partner voor tal van industrieleiders in de bouw, ziektezorg, scheepvaart, watervoorziening, petrochemie, faciliteitsmanagement, horeca en meer.

Daarnaast omvat Andrews Sykes in het VK nog twee extra dochterbedrijven: Andrews Air Conditioning and Refrigeration Services Ltd, dat zich specialiseert in permanente airconditioning, en Climate Contingency Services, dat bedrijven en instituten helpt met het evalueren en opstellen van plannen in relatie tot klimaatbeheer.

België

Andrews Sykes BVBA is gevestigd nabij Brussel en biedt net als in Nederland een volledig gamma klimaatbeheersingsapparatuur te huur aan voor de Belgische markt. Dankzij de centrale locatie van het depot kan het hele land vlot bediend worden. Daarom zijn personeel en website in België volledig tweetalig. Met meer dan 40 jaar ervaring in de regio heeft Andrews Sykes in België een assortiment dat afgestemd is op de lokale noden in alle relevante sectoren.

Luxemburg

Bouwend op het succes van onze bedrijven in België en Nederland hebben we sinds kort ook onze diensten uitgebreid naar Luxemburg, met de inbedrijfsstelling van Andrews Sykes Climat Location srl. In 2013. Deze bedrijfstak werkt nauw samen met de Belgische afdeling om hetzelfde assortiment klimaatbeheersing voor verhuur aan te bieden in het Groothertogdom Luxemburg.

Zwitserland

In Zwitserland biedt Andrews Sykes via Climat Location SA haar mobiele klimaatoplossingen aan in Romandië, het Franstalige landsdeel. Onze experts ter plaatse leveren sinds 2013 oplossingen bij geplande werkzaamheden of noodgevallen, vanuit het centrale depot tussen Genève en Lauzanne.

Italië

Nolo Climat SRL, een dochteronderneming van Andrews Sykes PLC, opende haar deuren op 1 januari 2011 met de omgeving van Milaan als thuisbasis. Nolo Climat is gespecialiseerd in klimaatverhuur, mobiele airconditioning, chillers, ketelhuizen en verwarming. De Andrews Sykes groep opende de deuren in Italië als onderdeel van de strategische ontwikkeling van het bedrijf. De uitbreiding naar Italië was een vanzelfsprekende keuze omwille van meerdere decennialange samenwerkingen met productiebedrijven die mee aan de basis van ons arsenaal staan. Er werd specifiek gekozen voor een depot in Legnano omdat dit op 20km van het centrum van Milaan ligt en via belangrijke snelwegen die de slagaders van Italië vormen ideaal verbonden is met de rest van het land. Nadat het bedrijf bewees een sterke positie te hebben voor distributie in Noord-Italië, werd in juli 2017 een nieuw depot geopend in Bologna. Deze vestiging is strategisch gelegen nabij de belangrijkste snelwegen en op slechts 3km van de luchthaven Bologna G. Marconi. Na wederom een sterke periode van sterke groei, werd in April 2021 het derde depot in Italië geopend. Ditmaal in de Noord-Italiaanse stad van Verona, dat strategisch gelegen is tussen Milaan en Bologna en bovendien dichterbij ligt aan Venetië dan de andere depots.

Frankrijk

Andrews Sykes biedt via haar dochteronderneming Andrews Sykes Climat Location klimaatcontrole-apparatuur te huur aan in Frankrijk. Met depots in Rijsel (2012), Parijs (2014), Lyon (2015), Marseille (2019), Toulouse (2019) en Nantes 2020, zijn wij nu aanwezig in de grootste Franse steden en kunnen wij het hele land bedienen binnen slechts enkele uren na iedere aanvraag. Ons brede verhuurassortiment omvat airconditioners, chillers, ketelhuizen, cv-ketels, ontvochtigers, bevochtigers, ventilatoren en lucht extractoren. Dankzij onze expertise in vele sectoren en onze 24/7 beschikbaarheid, bieden wij naast hoogwaardige apparatuur ook de beste kwaliteitsservice.

Ierland

In Ierland werken we nauw samen met onze locale distributeur Aska Sykes Ltd. Vanuit depots in Dublin, Carlow, Cork, Galway, Limerick, Lisburn en Belfast levert Aska Sykes aan meer dan 3000 klanten in het hele land.

MIDDEN-OOSTEN

Verenigde Arabische Emiraten

Khansaheb Sykes LLC is in de Verenigde Arabische Emiraten de marktleider op gebied van waterafvoer en pompverhuur. Geen ander lokaal bedrijf heeft zoveel ervaring op vlak van grondwatercontrole, ondergronds waterpompen en gespecialiseerde pompen voor verhuur. Het bedrijf werd in 1975 opgezet nadat Andrews Sykes betrokken was bij de constructie van de Shindegah Tunnel Crossing in Dubai. Andrews Sykes ging in zee met Khansaheb Civil Engineering LLC om samen een meer gespecialiseerd bedrijf te vormen dat inspeelt op de specifieke noden in de regio. Sindsdien zijn we betrokken bij zowat alle grote lokale infrastructuurprojecten, zoals de Jebel Ali haven en de Dubai droogdokken.

In 2012 openden we ook Andrews Sykes Climate Rental LLC in de Emiraten als basis om airco en koeling te verhuren in het Midden-Oosten. We verhuren alles van kleine units van 2kW tot gecombineerde multi-megaWatt pakketten, en hebben zo oplossingen binnen bereik voor zowel kleine kantoren als grote hotels, evenementen en industriële gebouwen.

Saudi-Arabië

Sykes Pumps is reeds meer dan 30 jaar actief in het Koninkrijk Saudi-Arabië. In 2013 besloten we een nieuwe tak op te zetten in het land om in te spelen op de grote vraag naar waterafvoerapparaten. Andrews Sykes Pumps Saudi Arabia ging van start in 2014 en is een ideale partner voor de vele bouwprojecten die in de regio op stapel staan.

Oman

Sykes Pumps Oman werkt samen met Al Ansari Trading Enterprise LLC om met onze gecombineerde ervaring de nummer 1 te worden op gebied van grondwaterpompen en waterafvoer.

Koeweit

In Koeweit werkt Sykes Pumps Kuwait samen met Ali Alghanim & Son General Trading WLL om ook hier onze expertise op vlak van waterpompen aan te bieden voor lokale projecten.

Bahrein

Sykes Pumps Bahrain werkt samen met Almoayyed & Sons (HEAVY EQUIPMENT) om pomptoestellen te huur aan te bieden aan de lokale industrie.

Qatar

Sykes Pumps Qatar biedt een gamma zware pompen voor de lokale industrie, voor alle noden die te maken hebben met beheer van grondwatertafels en afwatering.

Noord-Amerika

USA

In de Verenigde Staten van Amerika is Sykes Pompen al ruim 50 jaar een bekend begrip met onze Univac pompen, die zeer populair zijn bij aannemers en pompverhuurbedrijven. Onze dealers en handelsagenten leveren lokaal een uitgebreid programma pompen ( voor zowel verkoop als verhuur ), ontwikkeld voor de specifieke eisen van de Amerikaanse markt. Leverbaar in diverse uitvoeringen vanaf 4” tot 16” , waarbij duurzaamheid, gebruiksgemak, mobiliteit, flexibiliteit en milieu voorop staan. We zijn nog steeds op zoek om ons distributienetwerk in de VS verder uit te breiden en nodigen agenten en dealers uit om met ons contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u ons mailen op [email protected].