Ik zoek Voor mijn
U Bent Hier: Home > Onze mensen

ONZE MENSEN

Het bedrijf, onze mensen en u

160 jaar geleden gestart met één pompwinkel in Londen zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van pompen en klimaatapparatuur in het Verenigd Koninkrijk, én marktleider in klimaatverhuur in verschillende Europese landen. Met meer dan 500 werknemers verdeeld over diverse vestigingen op drie continenten hebben we een omvangrijke klantenkring opgebouwd in de bouw, industrie, handel en publieke sector. Sinds 1857 blijven we bouwen aan onze goede reputatie op vlak van kwaliteit en service.

Ons succes steunt op het talent van werknemers die gepassioneerd zijn door hun vak, van sales tot operations, van ingenieurs tot ondersteunende diensten. We willen dat ons personeel hun werk graag doet en hun job met zelfvertrouwen uitvoert. Daarom bieden we aangepaste trainingen aan en regelmatige vooruitgangsbesprekingen, zodat eenieder de nodige steun heeft om zijn volledige potentieel te realiseren.

We bieden een groot aantal rollen aan bij Andrews Sykes. Er zijn posities in onze werkplaatsen, in het hoofdkantoor in Wolverhampton en in onze vele depots. We streven naar diversiteit onder ons personeel en ondersteunen een gezonde werkomgeving. Dankzij deze investeringen hebben we heel wat werknemers die al meer dan 20 jaar voor ons werken, en die gegroeid zijn in het bedrijf. We zoeken steeds naar gemotiveerde, capabele mensen om onze teams te versterken.