Dankzij ons uitgebreide assortiment ventilatoren en onze jarenlange ervaring in het ventileren en afzuigen van tunnels en andere ondergrondse ruimtes, beschikken wij altijd over een oplossing op maat. Binnen vier uur kunnen wij overal in België en België ventilatoren en stofzakken leveren om uw problemen met ondergronds bouwen op te lossen.

Case Studies

Case Studies

Tunnels

Het ventileren van tunnels en andere ondergrondse bouwwerken is al jaren het domein van Andrews Sykes Ventilatie Verhuur. Of het nu gaat om het tijdelijk afzuigen van stof en/of gevaarlijke stoffen, of het sneller laten drogen van slecht geventileerde ruimtes zoals een tunnel; Andrews Sykes heeft altijd de juiste oplossing voor handen.

Ons assortiment centrifugaal en axiaal ventilatoren is zeer uitgebreid en divers. Wij verhuren zowel kleine als grote ventilatoren. Maar ook complementaire producten zoals stofzakken behoren tot het assortiment van Andrews Sykes Ventilatie Verhuur. Indien benodigd kunnen wij de ventilatoren 24/7 leveren. Bel gratis met 0800 15010 om te informeren naar de mogelijkheden.

Ons Productaanbod

Stofafzuiging

Onze stofafzuigers helpen u werken in een gezonde, schone omgeving terwijl u voldoet aan alle wetgeving rond afvoer van lucht en verwijdering van schadelijke stoffen

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010