Ruim assortiment
Elektrische, Mazout en Gasverwarming
Elektroheaters Huren
2kW tot 42 kW
Indirect gestookte verwarming
te huur
Vandaag nog geleverd
24 uur per dag
7 dagen per week

Verwarming Huren

Olieverwarming

Deze hoge capaciteit units zijn ontworpen om onbemand veilig en efficiënt te werken, en zijn bestand tegen de ontberingen van de meest zware toepassingen

Brandstofbevoorrading

Onze diensten werden speciaal ontworpen met het oog op de noden van iedere specifieke klant, zoals bijvoorbeeld dagelijkse brandstoflevering in het hele land

Verwarming Huren

Of u nu een kleine ruimte wil opwarmen of een pakhuis tijdens de wintermaanden of indien u een bouwwerf wil beschermen tegen vorst, Andrews Verwarming Verhuur kan snel leveren op elke locatie in België, 24/7, 365 dagen per jaar.

Onze adviseurs staan steeds paraat om uw oproep te beantwoorden en kunnen u meteen oplossingen en verwarming bieden. Bij ons kunt u verwarming huren vanuit verschillende depots die leveren in heel België. Onze depots beschikken steeds over een ruime voorraad aan de nieuwste draagbare verwarming en mobiele verwarmingstoestellen. In noodgevallen kunnen wij uw aanvraag onmiddellijk verwerken en leveren wij uw verwarming binnen 4 uur, samen met alle accessoires en de brandstof die u nodig heeft.

Andrews Verwarming Verhuur staat klaar om u te helpen en is bereikbaar via het gratis nummer 0800 15010. Onze deskundige adviseurs en ingenieurs zijn beschikbaar voor een vrijblijvend bezoek op locatie overal in België. Wij kunnen gratis een analyse maken van uw locatie zodat wij de juiste verwarmingstoestellen leveren die de ideale en veiligste oplossing bieden voor uw toepassing. Onze gespecialiseerde adviseurs hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en kunnen u dankzij hun ruime expertise moeiteloos adviseren over verwarming huren voor uw bedrijf.

Van compacte nieuwbouwwoning tot groot magazijn, Andrews Sykes Verwarming heeft het perfecte antwoord op uw specifieke noden, 24/7 en 365 dagen per jaar. Vanuit onze strategisch geplaatste depots kunnen wij de nieuwste modellen industriële kachels en warmtekanonnen vlot in de hele Benelux leveren, waar u ook bent gevestigd. Wij bieden een volledige service, inclusief alle benodigde accessoires, de juiste stroomaansluiting, brandstof en installatie. Onze deskundige monteurs leiden alles voor u in goede banen zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de gevolgen van een defect of onvoldoende krachtig systeem.

Bel ons vrijblijvend op het gratis nummer 0800 15010 en ervaar zelf waarom Andrews Sykes de beste partner is om verwarming te huren in België. Onze warmeluchtblazers verwarmen reeds talloze kantoren, winkels, overheidsgebouwen, evenementen, ziekenhuizen, zorgtehuizen, bouwwerven, en meer. Ook voor terrasverwarming hebben wij alle benodigdheden in huis.

Onze Service

Het grootste assortiment verwarming huren, met de beste service en tegen de scherpste prijzen – dat is waar Andrews Sykes voor staat. Wij zorgen voor een warme, comfortabele en productieve omgeving voor u en uw personeel. Bovendien waken wij erover dat uw brandstoftank gevuld blijft, dus het enige dat u hoeft te doen is de verwarming inschakelen.

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook een aanvraagformulier invullen, waarna we zo snel mogelijk zullen antwoorden.

Als we eenmaal overeenstemming hebben bereikt over de beste oplossing, zullen we u voorzien van een gedetailleerde offerte. Als u besluit om bij ons een heater te huren, zullen we een huurovereenkomst opstellen en zal de luchtverwarmer bij u worden afgeleverd en in bedrijf gesteld door onze ervaren monteurs. Dit hele proces kan vaak binnen dezelfde dag worden afgerond.

Na de inbedrijfstelling ziet onze technische dienst er op toe dat de verwarming 24/7 naar uw volle tevredenheid blijft functioneren. Na de uithuurmelding halen wij vanzelfsprekend de apparatuur weer bij u op.

Wij bieden:

  • 24/7/365 service vanuit één van onze depots
  • Installatie en service door ervaren monteurs
  • Brandstoflevering en aanvulling bij stroomaggregaten
  • Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat
  • Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag
  • Voor elk budget een passende oplossing

Vanuit meerdere vestigingen en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.

FAQ

Direct of indirect gestookte heaters huren?

Indirect gestookte heaters verdienen de voorkeur omdat ze schone, droge warmte produceren. Een ideale oplossing om ruimtes te verwarmen waarin veel mensen aanwezig zijn en waar droge lucht gewenst is. Het ontwerp maakt het mogelijk om er luchtkanalen op aan te sluiten zodat de kachel desgewenst ook buiten kan blijven staan. Lees meer.

Kan een verhuurpakket op maat van mijn budget worden gemaakt?

Dit kan zeker. Bij Andrews Sykes Verwarming hebben wij kleine elektrische kachels van 2 kW tot grote krachtige toestellen van 383 kW. Zo kunnen wij op iedere vraag een passend antwoord bieden.

Wordt er brandstof bij de toestellen geleverd?

Bij ons kunt u niet enkel heaters huren, maar wij leveren ook de nodige brandstof om op te starten. Of uw toestel nu op Mazout, olie of gas werkt; wij zorgen ervoor dat u meteen gebruik kan maken van uw gehuurde verwarming. Wanneer uw toestel op Mazout of olie werkt kan u op ons rekenen voor de brandstoflevering. Andrews Sykes zal uw brandstofverbruik nauwgezet opvolgen en ervoor zorgen dat er steeds tijdig nieuwe brandstof wordt geleverd.

Bent u buiten kantooruren en voor storingen ook bereikbaar?

Ja, wij zijn altijd bereikbaar. Buiten kantoortijden kunt u contact met ons opnemen in geval van nood via telefoonnummer 0800 15010.

Hoe snel kunnen de heaters worden geleverd?

Wij leveren in het hele land binnen vier uur na uw oproep.

Welke verwarming is geschikt voor mij?

We adviseren u ons te bellen op 0800 15010, zodat we uw specifieke wensen kunnen opnemen en u een aanbieding kunnen toesturen. Indien gewenst sturen wij een specialist naar uw locatie. U kunt eventueel voor kleine ruimtes onze calculator voor verwarming of koeling op de site gebruiken om een idee te krijgen welke heaters geschikt zouden kunnen zijn voor uw toepassing.

Hoeveel kost het?

De prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die we liever met u persoonlijk bespreken. Voor de actuele tarieven kunt u ons bellen op 0800 15010 of gebruik maken van de “Terugbel Aanvraag” op de website.

Hoe wordt de temperatuur van de heaters geregeld?

De meeste heaters zijn uitgerust met een thermostaat die de temperatuur automatisch regelt, waardoor u grip houdt op het energieverbruik.

Moet ik alles bij jullie afhalen?

Dat is een mogelijkheid, maar wij hebben zelf een wagenpark dat ingericht is om onze heaters te vervoeren. Indien u bij ons huurt, zullen wij ook de transportprijzen apart opgeven. De kachel wordt gebracht en desgewenst geïnstalleerd door ervaren monteurs.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010