U Bent Hier: Home > Verwarming
Verwarming

Verwarming Huren

Industriële verwarming te huur Korte of lange termijn
Warmtekanonnen op olie, gas en elektriciteit 24/7, 365 dagen per jaar
Warmeluchtblazers inclusief brandstofvoorziening Vestigingen in heel de Benelux
Veilige en duurzame oplossingen Vandaag besteld, vandaag bezorgd
(Uitbreiden...)
0800 15010 Aanvragen

Verwarming huren

Of u nu een kleine ruimte wil opwarmen of een pakhuis tijdens de wintermaanden of indien u een bouwwerf wil beschermen tegen vorst, Andrews Verwarming Verhuur zal snel leveren aan eender welke locatie in België, 24/7, 365 dagen per jaar.

Onze adviseurs staan steeds paraat om uw oproep te beantwoorden en kunnen u meteen oplossingen en verwarming bieden. Bij ons kunt u verwarming huren vanuit verschillende depots die leveren in heel België. Onze depots beschikken steeds over een ruime voorraad aan de nieuwste draagbare verwarming en mobiele verwarmingstoestellen. In noodgevallen kunnen wij uw aanvraag onmiddellijk verwerken en leveren wij uw verwarming binnen 4 uur, samen met alle accessoires en de brandstof die u nodig heeft.

Andrews Verwarming Verhuur staat klaar om u te helpen en is bereikbaar via het gratis nummer 0800 15010. Onze deskundige adviseurs en ingenieurs zijn beschikbaar om u eender waar in België te bezoeken. Wij kunnen gratis een analyse maken van uw locatie zodat wij de juiste verwarmingstoestellen leveren die de ideale en veiligste oplossing bieden voor uw toepassing. Onze gespecialiseerde adviseurs hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en kunnen u dankzij hun ruime expertise moeiteloos adviseren over verwarming huren voor uw bedrijf.

Van compacte nieuwbouwwoning tot groot magazijn, Andrews Sykes Verwarming heeft het perfecte antwoord op uw specifieke noden, 24/7 en 365 dagen per jaar. Vanuit onze strategisch geplaatste depots kunnen wij de nieuwste modellen industriële kachels en warmtekanonnen vlot in de hele Benelux leveren, waar u ook bent gevestigd. Wij bieden een volledige service, inclusief alle benodigde accessoires, de juiste stroomaansluiting, brandstof en installatie. Onze deskundige monteurs leiden alles voor u in goede banen zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de gevolgen van een defect of onvoldoende krachtig systeem.

Bel ons vrijblijvend op het gratis nummer 0800 15010 en ervaar zelf hoe Andrews Sykes voor u de beste partner is om verwarming te huren in België. Onze warmeluchtblazers verwarmen reeds talloze kantoren, winkels, overheidsgebouwen, evenementen, ziekenhuizen, zorgtehuizen, bouwwerven, en meer. Ook voor terrasverwarming hebben wij alle benodigdheden in huis.

Onze Luchtverwarmers

Andrews Sykes verhuurt en verkoopt een uitgebreid assortiment moderne mobiele luchtverwarmers. Onze luchtverwarmers worden geproduceerd en onderhouden volgens de hoogste keuringseisen. Veiligheid en energiebesparing zijn van vitaal belang wanneer u de beste kachel voor uw toepassing zoekt.Luchtverwarmers huren of kopen bij Andrews is voordelig en gemakkelijk.

Ons assortiment bestaat uit:

Elektrische Verwarming
Zijn speciaal ontworpen voor het verwarmen van bouwplaatsen, winkels, kantoren, scholen en ziekenhuizen. Geen uitlaatgassen, geuren of dampen, gewoon veilige rookvrije warmte.

ID 700 W Olieheater

Indirect gestookte mazoutverwarming
Ideaal voor het verwarmen van grote ruimtes zonder dat er rookgassen vrijkomen. Door de krachtige ventilator aan te sluiten op luchtkanalen kunt u de warme lucht gelijkmatig verdelen over een ruimte.

Indirect gestookte verwarmingstoestellen
Net als indirect gestookte dieselkachels, maar dan aangesloten op het aardgas, dragen ze bij aan lage verbruikskosten en is een constante energievoorziening gegarandeerd. Deze toestellen leveren een schonere verbranding zonder fijnstof.

Gasverwarming
Net als indirect gestookte dieselkachels, maar dan aangesloten op het aardgas, dragen ze bij aan lage verbruikskosten en is een constante energievoorziening gegarandeerd.

Verwarming met hoge capaciteit
Ze leveren grote hoeveelheden schone, droge, rookvrije en warme lucht, op een veilige en duurzame manier.

Onze Service

Andrews Sykes biedt met trots het grootste assortiment, de beste service en de scherpste prijzen. Wij zorgen voor een complete service, van installatie tot brandstofvoorziening en –aanvulling, zodat u en uw personeel moeiteloos droog en warm zitten.

Onze adviseurs zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor direct advies. U kunt ook een aanvraagformulierinvullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Na het identificeren van de ideale oplossing voor uw probleem, sturen we u een gedetailleerde prijsofferte. Als u hierop beslist met ons in zee te gaan, stellen we een huurovereenkomst op, waarna onze deskundige monteurs het materiaal bij u komen leveren en installeren. Dit hele proces kan gewoonlijk binnen enkele uren worden volbracht.

Eens onze verwarming bij u in werking is gesteld, is onze technische dienst 24/7 bereikbaar om ervoor te zorgen dat de installatie naar volle tevredenheid blijft functioneren. Uiteraard halen we de apparatuur weer bij u op van zodra u deze niet langer nodig heeft. Verwarming huren biedt zo de ideale oplossing voor al uw tijdelijke verwarmingsbehoeften.

Andrews is de Belgische marktleider op het gebied van verwarmingsverhuur.

Wij bieden:

24/7/365 service vanuit onze lokale depots

Installatie en service door ervaren monteurs

Leveren en aanvullen van brandstof

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag

Voor elk budget een passende oplossing

Vanuit onze strategisch geplaatste vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wil. Klik hier om uw dichtstbijzijnde depot te vinden.

FAQ

Direct of indirect gestookte verwarming huren?
Indirect gestookte verwarming verdient de voorkeur omdat ze schone, droge warmte produceert. Een ideale oplossing om ruimtes te verwarmen waarin veel mensen aanwezig zijn en waar droge lucht gewenst is. Het ontwerp maakt het mogelijk om er luchtkanalen op aan te sluiten zodat de verwarming desgewenst ook buiten kan blijven staan. Lees meer.

Kan een verhuurpakket op maat van mijn budget worden gemaakt?
Dit kan zeker. Bij Andrews Sykes Verwarming hebben wij kleine elektrische verwarming van 2 kW tot grote krachtige toestellen van 383 kW. Zo kunnen wij op iedere vraag een passend antwoord bieden.

Wordt er brandstof bij de toestellen geleverd?
Bij ons kunt u niet enkel verwarming huren, maar wij leveren ook de nodige brandstof om op te starten. Of uw toestel nu op diesel, olie of gas werkt; wij zorgen ervoor dat u meteen gebruik kan maken van uw gehuurde verwarming. Wanneer uw toestel op diesel of olie werkt kan u op ons rekenen voor de brandstoflevering. Andrews Sykes zal uw brandstofverbruik nauwgezet opvolgen en ervoor zorgen dat er steeds tijdig nieuwe brandstof wordt geleverd.

Bent u buiten kantooruren en voor storingen ook bereikbaar?
Ja, wij zijn altijd bereikbaar. Buiten kantoortijden kunt u contact met ons opnemen in geval van nood via telefoonnummer 0800 15010.

Hoe snel kunt u verwarming leveren?
Wij leveren in het hele land binnen vier uur na uw oproep.

Moet ik de toestellen bij jullie afhalen?
Dat kan, maar wij beschikken zelf over een vloot gespecialiseerde wagens en professionele chauffeurs en monteurs die tot uw dienst staan voor levering. Wij zullen op uw offerte de transportkosten apart vermelden, zodat u de beste beslissing kunt nemen.

Welke verwarming is geschikt voor mij?
We adviseren u om ons te bellen op 0800 15010, zodat we uw specifieke wensen kunnen opnemen en u een aanbieding kunnen toesturen. Indien gewenst sturen wij een specialist naar uw locatie. U kunt eventueel voor kleine ruimtes onze calculator voor verwarming of koeling op de site gebruiken om een idee te krijgen welke heaters geschikt zouden kunnen zijn voor uw toepassing.

Hoeveel kost het?
De prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren die we liever met u persoonlijk bespreken. Voor de actuele tarieven kunt u ons bellen op 0800 15010 of gebruik maken van de “Terugbel Aanvraag” op de website.

Hoe wordt de temperatuur van de heaters geregeld?
De meeste heaters zijn uitgerust met een thermostaat die de temperatuur automatisch regelt, waardoor u grip houdt op het energieverbruik.

Moet ik alles bij jullie afhalen?
Dat is een mogelijkheid, maar wij hebben zelf een wagenpark dat ingericht is om onze verwarmingstoestellen te vervoeren. Indien u bij ons huurt, zullen wij ook de transportprijzen apart opgeven. De kachel wordt tot bij u gebracht en desgewenst geïnstalleerd door onze ervaren monteurs.