U Bent Hier: Home > Verwarming
 • Verwarming huren
 • Onze Heaters
 • Onze Service
 • Veelgestelde vragen

Of u nu een éénpersoonskamer wil opwarmen of een pakhuis tijdens de wintermaanden of indien u een bouwwerf wil beschermen tegen vorst, Andrews Verwarming Verhuur zal snel leveren aan eender welke locatie in België, 24/7, 365 dagen per jaar. Met onze experts, die klaarstaan om uw oproep te beantwoorden, kunnen we u directe verwarming bieden, vanuit één van onze lokale depots verspreid over heel België. Onze depots zijn volledig gevuld met duizenden van de nieuwste draagbare verwarmingsproducten voor onmiddellijke levering aan u, samen met alle accessoires en de brandstof die u nodig heeft. Andrews Verwarming Verhuur staat klaar om u te helpen, u moet ons gewoon nu bellen. Onze deskundige adviseurs en ingenieurs zijn beschikbaar om u eender waar in België te bezoeken. Wij kunnen gratis een analyse maken van uw locatie die ervoor zal zorgen dat wij de juiste verwarmingstoestellen leveren die ideaal en veilig zijn voor uw omgeving. Onze ingenieurs, met hun jarenlange ervaring en expertise, zullen het gebied dat verwarming vereist, onderzoeken en adviseren u over de beste oplossing.

Van compacte nieuwbouwwoning tot groot magazijn, Andrews Sykes Verwarming heeft het perfecte antwoord op uw specifieke noden, 24/7 en 365 dagen per jaar. Vanuit onze strategisch geplaatste depots kunnen wij de nieuwste modellen industriële kachels en warmtekanonnen vlot aan u leveren, inclusief alle benodigde accessoires en de juiste stroomaansluiting en brandstof. Onze deskundige monteurs leiden alles voor u in goede banen.

Verschillende factoren zijn van belang bij het kiezen van de juiste warmeluchtblazer: veiligheid, kostprijs, energie-efficiëntie, vereiste luchtkwaliteit,... Onze adviseurs nemen al deze factoren in overweging om u de gepaste oplossing op maat aan te bieden. Zo zijn onze elektrische warmeluchtblazers de ideale veilige oplossing wanneer kinderen of ouderen rechtstreeks in contact kunnen komen met de warmtebron, terwijl indirect gestookte warmtekanonnen het beste zijn waar droge warme lucht nodig is, zoals in industriële toepassingen.

Daarnaast is het van vitaal belang dat de juiste brandstof, installatie en isolatiewaarde worden uitgekozen voor uw toepassing. Dit kan u duizenden euro’s aan brandstofkosten besparen, en het milieu zal u dankbaar zijn.

Bel ons nu op het gratis nummer 0800 150 10 om zelf te ervaren waarom Andrews Sykes de specialist in kachelverhuur is in België. Onze warmeluchtblazers verwarmen reeds talloze kantoren, winkels, overheidsgebouwen, evenementen, ziekenhuizen, zorgtehuizen, bouwwerven, en meer. Ook voor terrasverwarming hebben wij alle benodigdheden in huis. Bel ons voor meer info over moderne terrasverwarmers.

Andrews Sykes verhuurt en verkoopt een uitgebreid assortiment moderne mobiele heaters. Onze luchtverwarmers worden geproduceerd en onderhouden volgens de hoogste keuringseisen. Veiligheid en energiebesparing zijn van vitaal belang wanneer u de beste kachel voor uw toepassing zoekt.

Elektrische Verwarming
Zijn speciaal ontworpen voor het verwarmen van bouwplaatsen, winkels, kantoren, scholen en ziekenhuizen. Geen uitlaatgassen, geuren of dampen, gewoon veilige rookvrije warmte.

Indirect gestookte mazoutverwarming
Ideaal voor het verwarmen van grote ruimtes zonder dat er rookgassen vrij komen. Door de krachtige ventilator aan te sluiten op luchtkanalen.

Gasverwarming
Net als indirect gestookte dieselkachels, maar dan aangesloten op het aardgas, dragen ze bij aan lage verbruikskosten en is een constante energievoorziening gegarandeerd.

Verwarming met hoge capaciteit
Ze leveren grote hoeveelheden schone, droge, rookvrije en warme lucht, op een veilige en duurzame manier.

Andrews Sykes biedt met trots het grootste assortiment, de beste service en de scherpste prijzen. Wij zorgen voor een complete service, van installatie tot brandstofvoorziening en –aanvulling, zodat u en uw personeel moeiteloos droog en warm zitten.

Onze adviseurs zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor onmiddelijk advies. Alternatief kunt u een aanvraagformulier invullen, waarop we zo snel mogelijk zullen antwoorden. Na het identificeren van de ideale oplossing voor uw probleem, sturen we u een gedetailleerde prijsofferte. Als u hierop beslist met ons in zee te gaan, stellen we een huurovereenkomst op, waarna onze deskundige monteurs het materiaal bij u komen leveren en installeren. Dit hele proces kan gewoonlijk binnen enkele uren worden volbracht.

Eens het product bij u in werking is gesteld, is onze technische dienst 24/7 bereikbaar om ervoor te zorgen dat de installatie naar volle tevredenheid blijft functioneren. Uiteraard halen we de apparatuur weer bij u op van zodra u haar niet langer nodig heeft.

Andrews is de Belgische marktleider op het gebied van verwarmingsverhuur.

Wij bieden:

24/7/365 service vanuit onze lokale depots

Installatie en service door ervaren monteurs

Leveren en aanvullen van brandstof

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag

Voor elk budget een passende oplossing

Vanuit onze strategisch geplaatste vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wil. Klik hier om uw dichtstbijzijnde depot te vinden.

Bent u bereikbaar buiten de kantooruren en in noodgevallen?
Ja, wij zijn altijd bereikbaar. Buiten de werkuren kunt u bij noodgevallen of storingen contact opnemen op 0800 150 10.

Hoe snel kunt u verwarming leveren?
Wij leveren in het hele land binnen vier uur na uw oproep.

Welke verwarming is het best voor mij?
Als u ons belt op 0800 150 10, kunnen we uw specifieke situatie analyseren en u de beste oplossing bieden. Indien nodig sturen wij een expert naar uw locatie. Voor kleinere ruimtes kunt u ook onze online caclulator voor koeling en verwarming gebruiken om alvast een idee te krijgen van de gepaste producten.

Hoeveel kost het?
De kostprijs van uw toepassing is afhankelijk van een groot aantal factoren, die we voor u persoonlijk zullen verduidelijken. Bel ons op 0800 150 10, of vul een online terugbelaanvraag in.

Hoe wordt de temperatuur van de verwarming geregeld?
De meeste warmteblazers zijn uitgerust met een automatische thermostaat, waarmee u eenvoudig het verbruik en de temperatuur kunt controleren.

Moet ik de toestellen bij jullie afhalen??
Dat kan, maar wij beschikken zelf over een vloot gespecialiseerde wagens en professionele chauffeurs en monteurs die tot uw dienst staan voor levering. Wij zullen op uw offerte de transportkosten apart vermelden, zodat u de beste beslissing kunt nemen.

 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Capaciteitsberekening