Elektrische verwarming

Elektrische verwarming huren: verwarming te huur tussen 2kW en 42 kW of een warmeluchtblazer kopen. Ons assortiment bevat diverse elektrische warmteblazers voor kantoren en winkels, maar eveneens grotere warmtekanonnen voor de bouw en industrie. De elektrische verwarming is robuust en veilig. Beschikbaar in 230 volt en 400 volt uitvoering. Een Andrews mobiele elektrische kachel huren is vaak de simpelste, snelste en veiligste manier van verwarmen of drogen.

  • Een groot assortiment elektrische verwarming te huur
  • Concurrerende prijzen
  • Snelle en vriendelijke service
  • 24/7 service, 365 dagen per jaar
  • Strategisch gelegen depots door het hele land
  • Verhuur zware elektroheaters 22kW--40kW
  • Veilig en eenvoudig in gebruik
  • Simpel te verplaatsen

Bij Andrews Sykes kunt u elke mobiele elektrische verwarming huren of kopen, zoals een warmeluchtblazer 230V-3kW of een elektrische radiator.

Elektrische verwarming is te huur als beste oplossing voor het leveren van goedkope, schone en rookvrije warme lucht. Toepassingen voor deze kleine elektrische luchtverhitters zijn bijvoorbeeld de woning- en utiliteitsbouw, scheepsbouw, kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. De grotere elektrische warmtekanonnen van 18kW tot 40kW worden vooral ingezet in de industrie en bij capaciteitstesten ( load bank tests ).

Een Andrews Sykes elektrische verwarming goedkoop huren in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Oostende, Leuven, Genk. Hasselt en overal in Vlaanderen is simpel, want er is altijd een Andrews Sykes vestiging bij u in de buurt, waar vandaan de elektroheater bij u op het werk wordt bezorgd.

De verhuur van elektrische verwarming beperkt zich bij Andrews Sykes niet tot een enkele warmeluchtblazer maar bestaat uit liefst 12 modellen. De elektrische radiatoren zijn door hun stille werking en lage oppervlaktetemperatuur vooral geschikt voor kantoren, kamers in verzorgingscentra, kinderdagverblijven en winkels. De DE 25 en de CT 20 3kW elektrische warmeluchtblazer beschikken over een ingebouwde ventilator die de lucht beter verdeelt, waardoor ze ook inzetbaar zijn voor de verwarming van grotere ruimtes.

Uit de DE-serie warmtekanonnen huren bedrijven in de bouw en industrie de DE65 van 12kW en de DE95 van 18kW vooral voor grote ruimtes. Van de CT-serie is de verhuur van de 20 CT, 40 CTS en 80 CTS luchtverhitter vooral populair door de ingebouwde ruimtethermostaat, die bijdraagt aan een constante temperatuur en energiebesparing. De nieuwe DE 190 met een verwarmingscapaciteit van 42 kW is de grootste elektrische kachel in de huurvloot.

Onze ervaren klimaatspecialisten staan voor u klaar om een capaciteitsberekening te maken en u de beste oplossing te adviseren. Bel ons vandaag nog voor een eerlijk technisch verhuuradvies op 0800 15010.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010