U Bent Hier: Home > Verwarming > Verwarming per Toepassing > Agrarische Toepassingen
 • Onze Agrarische Expertise
 • Gewassen Droging
 • Vorst Beveiliging
 • Case Studies

Veranderingen van het weer behoeven een directe reactie – met name in openlucht toepassingen. Wij erkennen de nadelige gevolgen die u kunt ondervinden tijdens koude periodes, vooral wanneer dit gewassen betreft. Andrews Sykes beschikt over het grootste mobiele heater assortiment van Europa en beschikt over units die geschikt zijn voor het verwarmen van alle soorten akkers, kassen en weilanden.

Wij hebben samengewerkt met tal van agrarische bedrijven in het hele land en weten daardoor dat voldoende verwarming cruciaal kan zijn voor de groei van gewassen, groenten en planten. Specifieke temperaturen zijn benodigd voor een optimale groei van de gewassen en daarom moeten boeren en tuinders constant hun best doen om dit te bewerkstelligen. Wij bieden een 24/7 service gedurende het gehele jaar en garanderen een snelle levering in het hele land.

Ons doel is om agrarische bedrijven ook tijdens perioden van minder gunstig weer volledig operationeel te houden. Wij bieden effectieve huur pakketten, waardoor u een betrouwbare en effectieve oplossing voor uw probleem ontvangt. Wij zullen de apparatuur niet alleen bij u leveren en installeren, maar bieden ook een back-up service gedurende de gehele huur periode.

Om de drogingsprocessen te versnellen, worden onze mobiele heaters vaak ingezet om extra warme lucht te produceren, of om kapotte verwarming systemen in kassen tijdelijk te vervangen. Het drogen van lucht gaat een stuk sneller wanneer deze wordt verwarmd. Daarnaast verdampt het vocht in de ruimte op deze manier ook sneller. Door gebruik te maken van heaters zal het drogingsproces veel sneller gaan dan wanneer de gewassen op de natuurlijke manier moeten worden gedroogd.

Andrews Sykes tracht boerderijen en andere agrarische bedrijven gedurende het gehele jaar operationeel en productief te houden. Het drogen van gewassen is één van de meest arbeidsintensieve onderdelen in deze sector en daarom begrijpen wij het belang van het kunnen beschikken over een betrouwbare en constante warmtebron. Wanneer uw verwarming systeem onverhoopt uitvalt of tijdelijk moet worden vervangen, kunnen wij u van dienst zijn.

Dankzij onze landelijke dekking van depots kunnen wij snel al uw verwarming problemen voor u oplossen. Wij bieden een gratis advies op locatie van één van onze ervaren adviseurs, zodat u er zeker van bent dat u de beste oplossing voor uw probleem zult huren.

In de agrarische sector wordt meer schade ondervonden aan vorst dan aan elke andere weer-gerelateerde ramp. Om die reden is een beveiliging tegen vorst zeer belangrijk voor bedrijven die hun oogst willen beschermen tegen verspilling. Andrews Sykes is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke heaters in deze sector. Wij herkennen het belang van het warm en droog houden van planten en gewassen, zodat de opbrengst van uw oogst zo groot mogelijk is.

Ons grote assortiment mobiele huur heaters is ontworpen naar de hoogste standaarden. Wij garanderen dat onze apparatuur binnen slechts enkele uren na uw aanvraag bij u wordt geleverd en geïnstalleerd en hebben duizenden units op voorraad. We raden zelfs aan welke heater het meest geschikt is voor uw situatie en ontwerpen de voor u ideale oplossing, waardoor u onnodige kosten bespaart.

Of u nu zoekt naar noodverwarming of naar een tijdelijke vervangende heater vanwege gepland onderhoud, wij kunnen u helpen en ondersteunen. Wij leveren betrouwbare en rookvrije verhuur heaters op elke gewenste locatie, zodat uw bedrijf volledig operationeel kan blijven. Bel ons nu op 0800 15010 om de mogelijkheden te bespreken. Of vul een terugbelformulier in zodat één van onze experts contact met u op zal nemen.

Verwarming voor tuincentrum
Nederland staat wereldwijd bekend om zijn tulpen, maar ook buiten deze typische bloem wordt in de Lage Landen veel aan land- en tuinbouw gedaan. Allerlei soorten bloemen en planten worden gekweekt voor verkoop in binnen- en buitenland. Zo ook in een tuincentrum in Limburg, dat Andrews Verwarming contacteerde vorige winter. CS110-min
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Capaciteitsberekening