Evenementen & Tentoonstellingen

Andrews Sykes is de Europese marktleider op het gebied van het verhuren van mobiele heaters voor evenementen en tentoonstellingen in heel België. Dankzij ons grote assortiment heaters hebben wij altijd een betaalbare oplossing voor u in huis. Daarnaast bieden wij 24/7 back-up service gedurende de gehele huurperiode. Onze units zijn geschikt voor tal van toepassingen, van kleine tuinfeesten tot en met grote bedrijfsfeesten.

Onze expertise

Onze expertise

Bij Andrews Sykes begrijpen we dat de organisatoren van feesten te maken hebben met een groot aantal logistieke problemen en dilemma’s. Om die reden streven we ernaar de keuzes van deze mensen zo eenvoudig mogelijk te maken. Met name in de wintermaanden is het bieden van een comfortabele temperatuur aan uw gasten zeer belangrijk in toepassingen waarin een groot aantal gasten wordt verwacht. Hun comfort en plezier hangt grotendeels af van de temperatuur in de ruimte. Dankzij een jarenlange samenwerking met evenement organisatoren en feesttent verhuurders kunnen wij u altijd een perfecte oplossing op maat bieden. Dankzij onze heaters kunnen uw evenementen op een veilige en schone manier worden verwarmd. We beschikken over ervaring in het verwarmen van evenementen in alle soorten groottes, variërend van verjaardagen, bruiloften en kleinschalige feesten, tot en met grootschalige publieke evenementen. Ongeacht wat uw vraag is, wij hebben altijd een perfecte oplossing voor u voorhanden.

Onze bewezen betrouwbare heaters zijn geschikt voor alle soorten toepassingen in het hele land. Dit zorgt ervoor dat we niet voor niets dé Belgische heater verhuurspecialist zijn. We hebben ervaring met het verhuren, leveren en installeren van talloze heater verhuurpakketten in alle soorten situaties en toepassingen.

Onze units beschikken over een mooi design, maar zijn tegelijkertijd eenvoudig in gebruik en toepasbaar in een groot aantal sectoren. Ongeacht uw benodigdheden, kunnen wij u snel betrouwbare verwarmingoplossingen leveren voor uw evenement. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen kunnen wij binnen vier uur na uw aanvraag overal in het land heaters bij u leveren en installeren.

Evenementen

Evenementen

Evenementen – ongeacht of zij gehouden worden op tijdelijke locaties, in tenten of op speciale podia – kunnen zeer onaangenaam worden voor de deelnemers, wanneer de temperatuur niet op orde is. Onze ervaring op het gebied van het leveren van mobiele heaters voor de evenementenindustrie, gecombineerd met een zeer uitgebreid assortiment, zorgt ervoor dat wij dé specialist zijn op het gebied van de verhuur van mobiele heaters. Wij zijn u graag van dienst om u te assisteren bij het oplossen van al uw tijdelijke verwarmingsproblemen.

Mobiele heaters zijn een uitstekende oplossing bij slecht weer of koude omstandigheden, dankzij hun energiezuinigheid en eenvoud in gebruik. Onze verrijdbare heaters – verkrijgbaar voor de verhuur en verkoop – zijn speciaal ontworpen naar de nieuwste en meest moderne industriestandaards, en zijn beschikbaar vanuit elk van onze depots. Wij garanderen u veilige en energiezuinige heaters voor elk soort toepassing en verzorgen de tijdelijke verwarming voor tientallen evenementen per jaar.

Onze service bestaat niet alleen uit het leveren van de juiste heaters; wij verzorgen ook de service die hier bij komt kijken. Daarnaast kunnen wij ook de benodigde brandstof voor u leveren. Onze gespecialiseerde adviseurs kunnen u helpen met het selecteren van de beste heater voor uw toepassing, dankzij een advies op locatie. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en zorgt er voor dat wij u kunnen helpen met vinden van de best mogelijke oplossing voor uw toepassing.

Tentoonstellingen

Tentoonstellingen

Effectieve verwarmingsoplossingen vinden voor uw tentoonstelling of stand kan erg moeilijk zijn, met name wanneer deze gesitueerd zijn in een grote hal of een groot theater. Het verwarmen van dergelijke locaties kan erg lastig zijn, maar Andrews Sykes beschikt in zulke gevallen altijd over een passende oplossing. Wij begrijpen het belang van het droog en warm houden van uw gasten en medewerkers en helpen u daarom graag met het vinden van een op uw wensen aangepaste oplossing.

Onze heaters kunnen u warme lucht leveren middels het gebruik van een enkele of meerdere units tegelijk. Onze heater huur specialisten helpen u met het kiezen van het beste systeem voor uw toepassing, zodat onnodige kosten u bespaard blijven. Wij leveren bovendien een unieke 24/7 service, zodat u altijd op ons kunt rekenen wanneer u snel hulp nodig heeft.

Wanneer uw tentoonstelling of beurs extra verwarming behoeft, kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over honderden units in onze verhuur vloot, zodat wij u ten alle tijden kunnen garanderen dat de door u gehuurde units snel bij u kunnen worden geleverd. Voor meer informatie over de service die wij verlenen, of voor een huur offerte, kunt u ons dag en nacht telefonisch bereiken via ons telefoonnummer 0800 15010. U kunt ook een terugbelformulier invullen, waarna wij er voor zorgen dat één van onze medewerkers u zo spoedig mogelijk terug zal bellen.

Ons Productaanbod

Olieverwarming

Deze hoge capaciteit units zijn ontworpen om onbemand veilig en efficiënt te werken, en zijn bestand tegen de ontberingen van de meest zware toepassingen

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010