U Bent Hier: Home > Verwarming > Verwarming per Toepassing > Bouw
 • Snelle levering
 • Verwarmen & Drogen
 • Beveiliging Tegen Vorst
 • Case Studies

Als kou en vocht ons klimaat beheersen moet de bouw gewoon doorgaan. Stagnatie door kou kost geld en verstoort het bouwproces. Zo gebeurt het vaak dat er een boeteclausule dient te worden betaald wanneer een bouwproject na de gestelde deadline wordt opgeleverd. Het tijdelijk inhuren van heaters, ketelhuizen of bouwdrogers kan dit voorkomen. Daarnaast zijn werknemers productiever in een prettige werkomgeving. Dankzij het inhuren van een ketelhuis of heater creëert u deze condities.

De bouw is al tientallen jaren het werkterrein van Andrews Sykes. Elk probleem op het gebied van klimaatbeheersing lossen we snel en resoluut op. Of het nou verwarmen, drogen of een combinatie hiervan betreft, Andrews Sykes beschikt over een uitgebreide huurvloot die bovendien in perfecte conditie is.

Bij Andrews Sykes draait alles om service. Vandaar dat wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar zijn. Levering geschiedt met eigen transport zodat er geen onnodige tijd verloren gaat. Bovendien is een vrijblijvend advies ter plaatse altijd mogelijk.

Niet voor niets biedt Andrews Sykes de toegevoegde waarde die u mag verwachten van een professionele verhuurorganisatie. Kortom, wilt u doorwerken in de winter: bel Andrews Sykes.

Vocht en waterdamp kunnen op zowel grote als kleine bouwprojecten vele negatieve gevolgen hebben, wanneer het probleem niet effectief wordt aangepakt. Met het combineren van meerdere heaters en bouwdrogers kunnen problemen met vocht snel en effectief worden opgelost. Wij begrijpen het belang van het warm en droog houden van uw bouwproject en helpen u dan ook graag met het op tijd op kunnen leveren van het project.

Ons huur assortiment bevat zowel kleine, compacte units als machines met een grote capaciteit. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment mobiele bouwdrogers, die u kunnen helpen elk vochtprobleem op te lossen. Deze worden regelmatig gebruikt in de bouw en helpen u met het versnellen van het bouwproces, zodat u zonder oponthoud door kunt werken.

We hebben jarenlange ervaring in het samenwerken met de grootste bouwbedrijven van het land. Daarnaast werken we ook samen met kleinere lokale bouwbedrijven, ongeacht de schaal van hun project. Te veel vocht veroorzaakt onnodig veel schade en onnodig hoge kosten, dus wij begrijpen het belang van het reduceren van de risico’s hiervan. Onze elektrische heaters en indirect gestookte olieheaters zijn in staat om al uw problemen op te lossen en zijn altijd voor u beschikbaar wanneer u deze nodig heeft.

In de winter kunnen kou en vorst onnodig veel problemen en risico’s met zich meebrengen, wanneer dit niet snel wordt aangepakt. Onder meer schade aan beton en gips, bevroren leidingwerk, een te hoge luchtvochtigheidsgraad en een mindere veiligheid voor u en uw medewerkers (Arbo) zijn mogelijke onnodige risico’s wanneer u niet adequaat met vorst omgaat.

Bij Andrews Sykes zijn we gespecialiseerd in het verhuren van tijdelijke mobiele heaters, zodat uw business ongestoord kan blijven functioneren. Meer dan elk ander verhuur bedrijf beschikken wij over een uitgebreid verwarming assortiment, welke 24 uur per dag tot uw beschikking staat. Indien u uitvoerder of inkoper bent van een bouwproject, zijn wij u graag tot dienst.

Onze units zijn te huur en te koop vanuit al onze depots en kunnen derhalve snel bij u worden geleverd, ongeacht uw locatie. Wij bieden u gratis advies op locatie, alwaar onze experts u kunnen helpen met het vinden van de beste oplossing voor uw probleem. Wij verhuren krachtige machines tegen concurrerende prijzen en zullen u alle benodigde service verlenen gedurende de gehele huur periode. Indien u meer informatie behoeft kunt u 24/7 telefonisch contact met ons opnemen middels ons gratis telefoonnummer 0800 15010. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Verwarming in de bouw
Andrews Verwarming ontvangt vaak aanvragen van grote bouwbedrijven. In Rotterdam was een belangrijk bouwproject aan de gang voor een kantoorgebouw met vijf verdiepingen. De werkomstandigheden waren vochtig en koud, waardoor het project risico op vertraging opliep. Het bedrijf belde Andrews Verwarming op voor een oplossing. Binnen vier uur na het telefoontje leverde Andrews twee ID1200
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Capaciteitsberekening