De bouw is een belangrijk werkgebied van Andrews Sykes Verwarming Verhuur. Indien u tijdelijke verwarming zoekt voor woningbouw en/of utiliteitsbouw, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment indirect gestookte mazoutheaters, gasheaters en elektroheaters is zeer uitgebreid. Verder hebben wij jarenlange ervaring in het leveren van verwarming aan de bouw, wat ervoor zorgt dat wij altijd de perfecte oplossing voor u in huis hebben.

Snelle levering

Snelle levering

Als kou en vocht ons klimaat beheersen moet de bouw gewoon doorgaan. Stagnatie door kou kost geld en verstoort het bouwproces. Zo gebeurt het vaak dat er een boeteclausule dient te worden betaald wanneer een bouwproject na de gestelde deadline wordt opgeleverd. Het tijdelijk inhuren van heaters, ketelhuizen of bouwdrogers kan dit voorkomen. Daarnaast zijn werknemers productiever in een prettige werkomgeving. Dankzij het inhuren van een ketelhuis of heater creëert u deze condities.

De bouw is al tientallen jaren het werkterrein van Andrews Sykes. Elk probleem op het gebied van klimaatbeheersing lossen we snel en resoluut op. Of het nou verwarmen, drogen of een combinatie hiervan betreft, Andrews Sykes beschikt over een uitgebreide huurvloot die bovendien in perfecte conditie is.

Bij Andrews Sykes draait alles om service. Vandaar dat wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar zijn. Levering geschiedt met eigen transport zodat er geen onnodige tijd verloren gaat. Bovendien is een vrijblijvend advies ter plaatse altijd mogelijk.

Niet voor niets biedt Andrews Sykes de toegevoegde waarde die u mag verwachten van een professionele verhuurorganisatie. Kortom, wilt u doorwerken in de winter: bel Andrews Sykes op 0800 15010.

Verwarmen & Drogen

Verwarmen & Drogen

Vocht en waterdamp kunnen op zowel grote als kleine bouwprojecten vele negatieve gevolgen hebben, wanneer het probleem niet effectief wordt aangepakt. Met het combineren van meerdere heaters en bouwdrogers kunnen problemen met vocht snel en effectief worden opgelost. Wij begrijpen het belang van het warm en droog houden van uw bouwproject en helpen u dan ook graag met het op tijd op kunnen leveren van het project.

Ons huur assortiment bevat zowel kleine, compacte units als machines met een grote capaciteit. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment mobiele bouwdrogers, die u kunnen helpen elk vochtprobleem op te lossen. Deze worden regelmatig gebruikt in de bouw en helpen u met het versnellen van het bouwproces, zodat u zonder oponthoud door kunt werken.

We hebben jarenlange ervaring in het samenwerken met de grootste bouwbedrijven van het land. Daarnaast werken we ook samen met kleinere lokale bouwbedrijven, ongeacht de schaal van hun project. Te veel vocht veroorzaakt onnodig veel schade en onnodig hoge kosten, dus wij begrijpen het belang van het reduceren van de risico’s hiervan. Onze elektrische heaters en indirect gestookte olieheaters zijn in staat om al uw problemen op te lossen en zijn altijd voor u beschikbaar wanneer u deze nodig heeft.

Beveiliging Tegen Vorst

Beveiliging Tegen Vorst

In de winter kunnen kou en vorst onnodig veel problemen en risico’s met zich meebrengen, wanneer dit niet snel wordt aangepakt. Onder meer schade aan beton en gips, bevroren leidingwerk, een te hoge luchtvochtigheidsgraad en een mindere veiligheid voor u en uw medewerkers zijn mogelijke onnodige risico’s wanneer u niet adequaat met vorst omgaat.

Bij Andrews Sykes zijn we gespecialiseerd in het verhuren van tijdelijke mobiele heaters, zodat uw business ongestoord kan blijven functioneren. Meer dan elk ander verhuurbedrijf beschikken wij over een uitgebreid assortiment verwarming, welke 24 uur per dag tot uw beschikking staat. Indien u uitvoerder of inkoper bent van een bouwproject, zijn wij u graag tot dienst.

Onze units zijn te huur en te koop vanuit al onze depots en kunnen derhalve snel bij u worden geleverd, ongeacht uw locatie. Wij bieden u gratis advies op locatie, alwaar onze experts u kunnen helpen met het vinden van de beste oplossing voor uw probleem. Wij verhuren krachtige machines tegen concurrerende prijzen en zullen u alle benodigde service verlenen gedurende de gehele huurperiode. Indien u meer informatie behoeft kunt u 24/7 telefonisch contact met ons opnemen via ons gratis telefoonnummer 0800 15010. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Ons Productaanbod

Olieverwarming

Deze hoge capaciteit units zijn ontworpen om onbemand veilig en efficiënt te werken, en zijn bestand tegen de ontberingen van de meest zware toepassingen

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010