U Bent Hier: Home > Verwarming > Verwarming per Toepassing > Facility Management
 • Onze FM expertise
 • Operationeel Houden
 • Gepland Onderhoud
 • Case Studies

Wij beschikken over een jarenlange ervaring in de verhuur van tijdelijke heaters aan facility managers. Dankzij meer dan veertig jaar ervaring in het leveren van de beste verwarming oplossingen aan facility managers, hebben wij altijd een voor u perfecte oplossing op maat tot uw beschikking.

Andrews Sykes is dé heater verhuur specialist van Nederland en levert en installeert haar units bij u binnen slechts enkele uren. Ons grote assortiment mobiele heaters zorgt er voor dat wij altijd een perfecte oplossing voor u in huis hebben, ongeacht de aard van het probleem en de schaal hiervan. Van noodverwarming tot het leveren van assistentie bij vooraf gepland onderhoud; Andrews Sykes is u graag tot dienst.

Onze strategisch gelegen vestigingen in heel Nederland zorgen er voor dat onze mobiele verwarming units binnen slechts enkele uren bij u kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Wij beschikken over het grootste mobiele heater assortiment van Europa en hebben daarom altijd direct apparatuur tot onze beschikking om al uw problemen op te lossen. Onze ervaren adviseurs kunnen u helpen met het adviseren van de best mogelijke apparatuur om al uw verwarming problemen voor u op te lossen.

Andrews Sykes begrijpt het belang van het operationeel en comfortabel kunnen houden van tal van sectoren waarin u werkzaam bent. Als geen ander begrijpen wij wat de impact is wanneer uw verwarming systeem niet goed meer werkt. Om die reden kunt u bij ons mobiele heaters huren, waardoor geen enkele facility manager zich nog zorgen hoeft te maken wanneer u tijdelijk een tekort aan verwarming heeft.

Wij streven er naar om commerciële en industriële bedrijven volledig operationeel te kunnen houden gedurende het gehele jaar – met name wanneer er tijdens de koude wintermaanden een grote vraag naar de huur van heaters is. Wij hebben de afgelopen jaren samengewerkt met vele grote en kleine facility management bedrijven in het hele land. Zo hebben wij de afgelopen jaren heaters verhuurd aan onder meer kantoren, ziekenhuizen, banken, winkels, hotels, IT-ruimtes en vele andere toepassingen.

Om er voor te zorgen dat u geen enkele hinder ondervindt gedurende de gehele huur periode, bieden wij een 24/7 back-up service, waardoor al uw problemen 365 dagen per jaar direct door ons worden opgelost.

Regelmatig uw vaste verwarming systeem controleren en onderhouden is een belangrijk maar vaak vergeten taak van facility managers. Of uw klant nu actief is in de gezondheidszorg, in het onderwijs of een winkel beheert, het is vanwege de tijdsdruk vaak lastig om u te houden aan vooraf vastgestelde momenten waarop onderhoud dient te worden gepleegd. Mocht u problemen ondervinden, is het huren van een tijdelijke heater een mogelijke oplossing om uw klant tevreden te houden, terwijl u onderhoudswerkzaamheden kunt plegen aan de vaste installatie.

Wij streven er naar al onze klanten te ontzien van zorgen wanneer zij onderhoud moeten plegen aan vaste verwarming installaties, terwijl uw klanten comfortabel warm kunnen blijven werken. Onze krachtige en energiezuinige mobiele heaters zorgen voor grote hoeveelheden veilige en rookvrije warme lucht voor allerlei soorten gebouwen. Wij begrijpen de negatieve gevolgen van de uitval van uw apparatuur en doen er dan ook alles aan om deze problemen zo snel en zo goed mogelijk op te vangen.

Of u nu zoekt naar noodverwarming of een tijdelijke vervanging voor een systeem dat onderhoud behoeft, Andrews Sykes kan u helpen met de meest geavanceerde heater verhuur apparatuur op de markt. Binnen vier uur kunnen overal in Nederland onze verrijdbare heaters bij u worden geleverd en geïnstalleerd. Om de mogelijkheden te bespreken met één van onze ervaren adviseurs, kunt u ons nu bellen op 0800 15010.

Facility management
Een facility management bedrijf contacteerde Andrews voor een tijdelijke huuroplossing voor verwarming van de kantoren van hun cliënt. Het gebouw, met verschillende kantoorruimtes en vergaderzalen, had verwarming nodig terwijl het eigen systeem werd hersteld. CS119-min
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Capaciteitsberekening