Facility Management

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het verhuren van mobiele verwarmingunits aan het facility management. Ons grote assortiment behelst mobiele heaters voor vrijwel alle toepassingen, waaronder winkels, kantoren en ziekenhuizen. Wij begrijpen dat het goed verwarmd kunnen krijgen van uw gebouwen van groot belang is, zodat ook gedurende koude winterdagen uw medewerkers en bezoekers warm blijven.

Onze FM expertise

Onze FM expertise

Wij beschikken over een jarenlange ervaring in de verhuur van tijdelijke heaters aan facility managers. Dankzij meer dan vijftig jaar ervaring in het leveren van de beste verwarmingoplossingen aan facility managers, hebben wij altijd een voor u perfecte oplossing op maat tot uw beschikking.

Andrews Sykes is dé heater verhuurspecialist van België en levert en installeert haar units bij u binnen slechts enkele uren. Ons grote assortiment mobiele heaters zorgt ervoor dat wij altijd een perfecte oplossing voor u in huis hebben, ongeacht de aard van het probleem en de schaal hiervan. Van noodverwarming tot het leveren van assistentie bij vooraf gepland onderhoud; Andrews Sykes is u graag tot dienst.

Onze strategisch gelegen vestigingen in België zorgen ervoor dat onze mobiele verwarmingunits binnen slechts enkele uren bij u kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Wij beschikken over het grootste mobiele heaterassortiment van Europa en hebben daarom altijd direct apparatuur tot onze beschikking om al uw problemen op te lossen. Onze ervaren adviseurs kunnen u helpen met het adviseren van de best mogelijke apparatuur om al uw verwarmingproblemen voor u op te lossen.

Operationeel Houden

Operationeel Houden

Andrews Sykes begrijpt het belang van het operationeel en comfortabel kunnen houden van tal van sectoren waarin u werkzaam bent. Als geen ander begrijpen wij wat de impact is wanneer uw verwarmingsysteem niet goed meer werkt. Om die reden kunt u bij ons mobiele heaters huren, waardoor geen enkele facility manager zich nog zorgen hoeft te maken wanneer u tijdelijk een tekort aan verwarming heeft.

Wij streven ernaar om commerciële en industriële bedrijven volledig operationeel te kunnen houden gedurende het gehele jaar – met name wanneer er tijdens de koude wintermaanden een grote vraag naar de huur van heaters is. Wij hebben de afgelopen jaren samengewerkt met vele grote en kleine facility management bedrijven in het hele land. Zo hebben wij de afgelopen jaren heaters verhuurd aan onder meer kantoren, ziekenhuizen, banken, winkels, hotels, IT-ruimtes en vele andere toepassingen.

Om ervoor te zorgen dat u geen enkele hinder ondervindt gedurende de gehele huurperiode, bieden wij een 24/7 back-up service, waardoor al uw problemen 365 dagen per jaar direct door ons worden opgelost.

Gepland Onderhoud

Gepland Onderhoud

Regelmatig uw vaste verwarmingsysteem controleren en onderhouden is een belangrijk maar vaak vergeten taak van facility managers. Of uw klant nu actief is in de gezondheidszorg, in het onderwijs of een winkel beheert, het is vanwege de tijdsdruk vaak lastig om u te houden aan vooraf vastgestelde momenten waarop onderhoud dient te worden gepleegd. Mocht u problemen ondervinden, is het huren van een tijdelijke heater een mogelijke oplossing om uw klant tevreden te houden, terwijl u onderhoudswerkzaamheden kunt plegen aan de vaste installatie.

Wij streven ernaar al onze klanten te ontzien van zorgen wanneer zij onderhoud moeten plegen aan vaste verwarming installaties, terwijl uw klanten comfortabel warm kunnen blijven werken. Onze krachtige en energiezuinige mobiele heaters zorgen voor grote hoeveelheden veilige en rookvrije warme lucht voor allerlei soorten gebouwen. Wij begrijpen de negatieve gevolgen van de uitval van uw apparatuur en doen er dan ook alles aan om deze problemen zo snel en zo goed mogelijk op te vangen.

Of u nu zoekt naar noodverwarming of een tijdelijke vervanging voor een systeem dat onderhoud behoeft, Andrews Sykes kan u helpen met de meest geavanceerde heater verhuurapparatuur op de markt. Binnen vier uur kunnen overal in België onze verrijdbare heaters bij u worden geleverd en geïnstalleerd. Om de mogelijkheden te bespreken met één van onze ervaren adviseurs, kunt u ons nu bellen op 0800 15010.

Ons Productaanbod

Olieverwarming

Deze hoge capaciteit units zijn ontworpen om onbemand veilig en efficiënt te werken, en zijn bestand tegen de ontberingen van de meest zware toepassingen

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010