U Bent Hier: Home > Verwarming > Verwarming per Toepassing > Installateurs
 • Installateurs
 • Tijdelijke Verwarming
 • Warmtelast Test
 • Case Studies

Wij begrijpen dat installateurs te allen tijden verwarming moeten kunnen leveren aan hun klanten. Uw betrouwbaarheid is van groot belang voor uw klanten, dus wanneer een kapot verwarming systeem dit bedreigt, kunnen wij u snel helpen. Onderhoud, installatie, milieuvriendelijkheid en goed leidingwerk zijn belangrijke onderdelen van de service die u verleent aan uw klanten. Wanneer één of meerdere onderdelen hiervan minder goed geregeld zijn, kunnen wij u helpen.

Onze energiezuinige verwarming apparatuur is onmiddellijk beschikbaar voor de verhuur en biedt installateurs een ideale oplossing wanneer de vaste verwarming installatie is uitgevallen. Een snelle levering van onze units is gegarandeerd. Wij beschikken over het grootste assortiment van mobiele heaters van Europa en wij zijn dé heater verhuur specialist van Nederland.

Of u nu een noodoplossing zoekt of een alternatief voor vooraf gepland onderhoud, dankzij onze strategisch gelegen depots kunt u overal in Nederland snel onze professionele assistentie inhuren. Wij bieden mobiele heaters voor zowel de verhuur als verkoop en hebben ervaring in tal van sectoren. Verloren productiviteit van u en uw klanten kan zeer kostbaar zijn en daarom zorgen wij er voor dat al uw verwarming problemen snel en vakkundig worden opgelost.

Onze depots hebben de beschikking over duizenden mobiele heaters, plus toebehoren. Of u nu tijdelijke heaters nodig heeft vanwege uitval van de vaste installatie of vanwege vooraf gepland onderhoud, wij kunnen u helpen om deze problemen voor u op te vangen. Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring in het verhuren van heaters aan installateurs en zijn in die jaren uitgegroeid tot dé heater verhuur specialist van Nederland.

Andrews Sykes is dé specialist in de verhuur van tijdelijke verwarming in uw sector en hebben ervaring met projecten in tal van sectoren. Wij weten dat vaste heater en boiler installaties soms uit kunnen vallen en daarom bieden wij vervangende apparatuur wanneer dit onverhoopt gebeurt.

Ons assortiment behelst onder meer elektrische, oliegestookte en gasgestookte mobiele heaters. Daarnaast beschikt Andrews Sykes over een groot assortiment ketelhuizen. Wij hebben de beschikking over units variërend van 22 kW tot enkele megawatt. Ook toebehoren zoals warmtewisselaars en leidingsets kunnen bij ons worden gehuurd. De machines kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden, zodat er pakketten van meerdere megawatt aan vermogen kunnen ontstaan. Tevens kunnen wij tijdelijk leidingwerk en brandstoftanks voor u leveren. Onze monteurs kunnen deze apparatuur zelf bij u installeren. De brandstof kan ook door Andrews Sykes worden bijgehouden gedurende de gehele huur periode.

Wij bieden een gratis advies op locatie en kunnen onze apparatuur snel bij u leveren en installeren. Noodverwarming kan zelfs binnen vier uur na opdracht bij u worden geleverd en geìnstalleerd. U weet dus zeker dat u van een snelle oplossing wordt voorzien in elke situatie.

Aan het einde van de bouwfase van een nieuw gebouw, dienen warmtelast testen te worden uitgevoerd om de elektrische en klimaatbeheersingscapaciteit van elke kamer te meten. Door de temperatuur te meten onder strike parameters, is het mogelijk om de efficiëntie van de airconditioning systemen, alsmede het algehele comfort van het nieuwe gebouw te meten. Op deze manier weet u zeker dat u niet te veel of te weinig koeling hebt geïnstalleerd.

Onze DE elektroheaters worden vaak gebruikt voor dergelijke warmtelast testen en worden vaak met tientallen of honderden tegelijk verhuurd. Deze machines worden in het gebouw gepositioneerd en leveren een constante hoeveelheid warme lucht voor het gebouw, waardoor de airconditioning goed kan worden getest. Het assortiment DE elektroheaters begint met een machine met een verwarmingscapaciteit van 3 kW, welke kan worden aangesloten op een standaard stopcontact. Dit assortiment gaat door tot een mobiele elektroheater met een capaciteit van 30 kW, welke een 400 V aansluiting behoeft.

Wij bieden een betrouwbare 24/7 back-up service, dus wanneer u enige problemen ondervindt gedurende de huur periode, sturen wij snel een monteur om het probleem voor u op te lossen. Onze ervaren adviseurs helpen u met het kiezen van de beste verwarming oplossingen, zodat u tegen concurrerende prijzen wordt voorzien van voldoende warme lucht. Ook kunt u een terugbelformulier invullen, waarna één van onze adviseurs u zo spoedig mogelijk terug zal bellen.

Electroheaters helpen bij Koelingstest
Een grote installateur benaderde Andrews Sykes met de vraag of zij een een oplossing hadden voor een grootschalige koelingstest, in een nieuw aan te leggen serverruimte in Rotterdam. Aangezien de servers er zelf nog niet stonden maar er wel getest moest worden of de vaste airconditioning installatie voldoet aan de gestelde eisen, was er tijdelijk
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Capaciteitsberekening