De adviseurs en monteurs van Andrews Sykes staan 24/7 en 365 dagen per jaar paraat om installateurs te helpen met het oplossen van hun binnenklimaatsproblemen. Welk probleem u ook tegenkomt, onze adviseurs helpen u snel met het oplossen hiervan. U kunt bij ons de beste mobiele heaters huren, voor elke soort toepassing.

Installateurs

Installateurs

Wij begrijpen dat installateurs te allen tijde verwarming moeten kunnen leveren aan hun klanten. Uw betrouwbaarheid is van groot belang voor uw klanten, dus wanneer een kapot verwarming systeem dit bedreigt, kunnen wij u snel helpen. Onderhoud, installatie, milieuvriendelijkheid en goed leidingwerk zijn belangrijke onderdelen van de service die u verleent aan uw klanten. Wanneer één of meerdere onderdelen hiervan minder goed geregeld zijn, kunnen wij u helpen.

Onze energiezuinige verwarmingapparatuur is onmiddellijk beschikbaar voor de verhuur en biedt installateurs een ideale oplossing wanneer de vaste verwarminginstallatie is uitgevallen. Een snelle levering van onze units is gegarandeerd. Wij beschikken over het grootste assortiment van mobiele heaters van Europa en wij zijn dé heater verhuurspecialist van België.

Of u nu een noodoplossing zoekt of een alternatief voor vooraf gepland onderhoud, dankzij onze strategisch gelegen depots kunt u overal in België snel onze professionele assistentie inhuren. Wij bieden mobiele heaters voor zowel de verhuur als verkoop en hebben ervaring in tal van sectoren. Verloren productiviteit van u en uw klanten kan zeer kostbaar zijn en daarom zorgen wij ervoor dat al uw verwarmingproblemen snel en vakkundig worden opgelost.

Onze depots hebben de beschikking over duizenden mobiele heaters, plus toebehoren. Of u nu tijdelijke heaters nodig heeft vanwege uitval van de vaste installatie of vanwege vooraf gepland onderhoud, wij kunnen u helpen om deze problemen voor u op te vangen. Wij hebben meer dan vijftig jaar ervaring in het verhuren van heaters aan installateurs en zijn in die jaren uitgegroeid tot dé heater verhuur specialist van België.

Tijdelijke Verwarming

Tijdelijke Verwarming

Andrews Sykes is dé specialist in de verhuur van tijdelijke verwarming in uw sector en heeft ervaring met projecten in tal van sectoren. Wij weten dat vaste heater en boiler installaties soms uit kunnen vallen en daarom bieden wij vervangende apparatuur wanneer dit onverhoopt gebeurt.

Ons assortiment behelst onder meer elektrische, oliegestookte en gasgestookte mobiele heaters. Daarnaast beschikt Andrews Sykes over een groot assortiment ketelhuizen. Wij hebben de beschikking over units variërend van 22 kW tot enkele megawatt. Ook toebehoren zoals warmtewisselaars en leidingsets kunnen bij ons worden gehuurd. De machines kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden, zodat er pakketten van meerdere megawatt aan vermogen kunnen ontstaan. Tevens kunnen wij tijdelijk leidingwerk en brandstoftanks voor u leveren. Onze monteurs kunnen deze apparatuur zelf bij u installeren. De brandstof kan ook door Andrews Sykes worden bijgehouden gedurende de gehele huur periode.

Wij bieden een gratis advies op locatie en kunnen onze apparatuur snel bij u leveren en installeren. Noodverwarming kan zelfs binnen vier uur na opdracht bij u worden geleverd en geìnstalleerd. U weet dus zeker dat u van een snelle oplossing wordt voorzien in elke situatie.

Warmtelast Test

Warmtelast Test

Aan het einde van de bouwfase van een nieuw gebouw, dienen warmtelast testen te worden uitgevoerd om de elektrische en klimaatbeheersingscapaciteit van elke kamer te meten. Door de temperatuur te meten onder strike parameters, is het mogelijk om de efficiëntie van de airconditioning systemen, alsmede het algehele comfort van het nieuwe gebouw te meten. Op deze manier weet u zeker dat u niet te veel of te weinig koeling hebt geïnstalleerd.

Onze DE elektroheaters worden vaak gebruikt voor dergelijke warmtelast testen en worden vaak met tientallen of honderden tegelijk verhuurd. Deze machines worden in het gebouw gepositioneerd en leveren een constante hoeveelheid warme lucht voor het gebouw, waardoor de airconditioning goed kan worden getest. Het assortiment DE elektroheaters begint met een machine met een verwarmingscapaciteit van 3 kW, welke kan worden aangesloten op een standaard stopcontact. Dit assortiment gaat door tot een mobiele elektroheater met een capaciteit van 30 kW, welke een 400 V aansluiting behoeft.

Wij bieden een betrouwbare 24/7 back-up service, dus wanneer u enige problemen ondervindt gedurende de huur periode, sturen wij snel een monteur om het probleem voor u op te lossen. Onze ervaren adviseurs helpen u met het kiezen van de beste verwarming oplossingen, zodat u tegen concurrerende prijzen wordt voorzien van voldoende warme lucht. Ook kunt u een terugbelformulier invullen, waarna één van onze adviseurs u zo spoedig mogelijk terug zal bellen.

Ons Productaanbod

Olieverwarming

Deze hoge capaciteit units zijn ontworpen om onbemand veilig en efficiënt te werken, en zijn bestand tegen de ontberingen van de meest zware toepassingen

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010