U Bent Hier: Home > Verwarming > Verwarming per Toepassing > Tenten
 • Essentiële Verwarming
 • Feesttenten
 • Buitenevenement
 • Case Studies

Wij begrijpen dat de voorbereiding van een evenement een lastige en stressvolle periode kan zijn. Maar dankzij onze ervaring in het leveren van heaters in dergelijke situaties, kunnen wij u altijd goed van dienst zijn. Een goede warmte voorziening, met name gedurende de wintermaanden, is van groot belang voor het comfort van uw gasten. Andrews Sykes erkent het belang van het warm houden van uw gasten en doet er alles aan om u en uw gasten een comfortabele omgeving te bieden.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het verhuren van tijdelijke heaters zijn wij dé specialist voor het leveren van tijdelijke units in uw sector. Dankzij ons grote assortiment zijn wij op alle mogelijke problemen voorbereid, overal in het land. Onze betrouwbare en eenvoudig te bedienen machines zorgen er voor dat iedereen gemakkelijk de gewenste temperatuur in kan stellen, waardoor ze kunnen worden ingezet in elke mogelijke situatie.

Wij hebben samengewerkt met talloze evenementen bureaus in het hele land, om voor hen de beste verwarming huur pakketten te leveren en installeren. Ongeacht uw wensen kunt u op ons vertrouwen voor het snel huren van effectieve oplossingen voor tenten, feesttenten en tijdelijke onderkomens. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen in heel het land, kunnen wij binnen vier uur na uw aanvraag onze apparatuur bij u leveren en installeren.

Veillige, efficiënte en rookvrije verwarming binnen tenten is van groot belang, met name wanneer de buitentemperaturen laag zijn. Onze units kunnen u hierbij helpen, dankzij ons ruime heater verhuur assortiment.

De afmetingen en de soort tent bepalen wat de meest effectieve oplossing vormt voor uw probleem. Ongeacht deze variabelen, hebben wij altijd geschikte units voor u tot onze beschikking.

Weersbestendige indirect gestookte olieheaters blazen warme lucht via luchtslangen de te verwarmen ruimte in, terwijl de heater zelf buiten de tent kan worden geplaatst. Ook kunt u elektrische heaters bij ons huren, welke op discrete wijze in de ruimte kunnen worden geplaatst.

Onze nieuwe ID35 indirect gestookte heater is binnen slechts enkele maanden uitgegroeid tot één van de meest gehuurde units in de evenementen industrie. De machine beschikt over een verwarmingscapaciteit van 30 kW en kan dankzij haar grote energiezuinigheid tot wel €2 euro brandstofkosten per uur voor u besparen. Deze machine is volledig weersbestendig, eenvoudig verrijdbaar en past door een standaard deur.

Wij bieden vrijblijvende adviezen op locatie van onze gespecialiseerde adviseurs, waardoor u zeker weet dat u de best mogelijke heater zal huren voor uw toepassing. Wanneer u akkoord gaat met deze opstelling, kunnen wij binnen vier uur de units bij u leveren en installeren.

Mobiele heaters voorzien in een goede oplossing wanneer uw evenement dreigt te lijden onder het koude weer. Indirect gestokte olieheaters zijn eenvoudig in gebruik en worden vaak ingezet in dergelijke omstandigheden, waarbij de units op een veilige afstand van de gasten wordt geplaatst.

Ons grote assortiment zorgt ervoor dat u altijd kan worden voorzien van voldoende warme lucht. Wij kunnen u helpen met het kiezen van de best mogelijke verwarming oplossing voor uw evenement. Onze ervaren monteurs installeren de machines zelf voor u, zodat u zeker weet dat u de meest efficiënte huur opstelling zult gebruiken. Daarnaast bieden wij een 24 uur per dag en 7 dagen per week back-up service, het hele jaar door.

Wij verhuren tevens alle benodigde toebehoren, waaronder luchtslangen, thermostaten en brandstoftanks. Indien u dit wenst kunnen wij ook brandstof voor u verzorgen en deze bijhouden gedurende de gehele huur periode. Wanneer u zelf niet over voldoende stroom bezit in de buurt van de tent, kunt u ook aggregaten bij ons huren.

Ongeacht of uw evenement nu is of in de toekomst plaats zal vinden, wij kunnen u helpen met het verzorgen van een goede oplossing. Andrews Sykes levert snel betrouwbare en rookvrije heaters voor elke toepassing. Wanneer u meer informatie wilt over onze diensten en service, kun u telefonisch contact met ons opnemen op 0800 15010.

Kerstfeest in tent
Grote bedrijven organiseren tegenwoordig steeds vaker kerstfeesten of jubileums buitenshuis, bij gebrek aan een eigen ruimte groot genoeg om alle werknemers in te huizen. Regelmatig valt de keuze hierbij op een tent of een semipermanente structuur in de buitenlucht, om allerlei redenen: dit kan goedkoper zijn, is vaak flexibel wat betreft capaciteit en geeft een
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Capaciteitsberekening