Winkels & Winkelcentra

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke heaters aan de retailsector. Ons grote assortiment zorgt ervoor dat wij altijd een effectieve oplossing voor uw verwarmingprobleem kunnen verzorgen – inclusief back-up service gedurende de gehele huurperiode. Of u nu een heater zoekt voor een kleine winkel of een groot winkelcentrum, wij kunnen u van dienst zijn.

Onze Retail Ervaring

Onze Retail Ervaring

Andrews Sykes begrijpt het belang van het warm kunnen houden van uw klanten. Wij helpen u met het verbeteren van de ervaringen die klanten opdoen in uw winkel, door hen goed te verwarmen gedurende de koudere maanden. Dankzij jarenlange ervaring in het verhuren van mobiele heaters aan winkels en winkelcentra, beschikken wij over de kennis en kunde om u altijd perfect van dienst te kunnen zijn. Wij bieden tevens een gratis advies op locatie, zodat één van onze adviseurs u kan helpen met het voor u best mogelijke systeem uitzoeken.

Tijdelijke dalingen van de temperatuur behoeven een directe reactie – met name in de retail branche, waar de beleving van de klant cruciaal is. Zowel bij vooraf gepland onderhoud als bij het oplossen van problemen omtrent de uitval van de bestaande systemen kunt u onze hulp inschakelen. Andrews Sykes heeft de grootste voorraad van compacte, mobiele verhuur heaters van Europa. Daardoor kunnen zowel kleine winkels als grote outlets gegarandeerd een passende oplossing bij ons huren en daarom mogen wij vele winkels binnen dit spectrum tot onze klantenkring rekenen.

We werken samen met supermarkten en andere retailers in het hele land, door de beste verwarming oplossing voor hun probleem te leveren. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen u helpen een snelle en effectieve oplossing te vinden. Dankzij de strategische ligging van onze vestigingen in heel het land, kunnen onze heaters binnen 4 uur na uw aanvraag bij u worden geleverd en geïnstalleerd. Onze adviseur kunnen desgewenst direct na uw aanvraag bij u langskomen op locatie, om op die manier de voor u voordeligste oplossing te kunnen vinden.

Supermarkten

Supermarkten

Verwarming in een supermarkt is één van de belangrijke variabelen die van invloed zijn op de shopping experience van uw klant. Wanneer uw klant niet goed verwarmd is, kan dit mensen ervan weerhouden nogmaals bij u te komen winkelen, met name wanneer er zich veel alternatieven in de nabijheid begeven. Wij begrijpen dat veel voedingswaren koel moeten worden gehouden vanwege de houdbaarheid, maar de temperatuur in de winkel dient goed gebalanceerd te zijn om deze comfortabel te houden voor uw klanten.

Naast het comfortabel houden van uw klanten, kan verwarming ook belangrijk zijn voor opgeslagen producten. Bijvoorbeeld fruit mag niet te koud worden opgeslagen, omdat het anders bederft of haar smaak verliest. Daarnaast bevordert het de moraal en de productiviteit van uw werknemers wanneer zij in een aangename omgeving mogen werken.

De afgelopen jaren hebben wij samengewerkt met vele supermarkten, zodat zij hun klanten in een prettig verwarmde omgeving konden ontvangen. Het kan soms voorkomen dat uw vaste verwarming installatie uitvalt. Wanneer dit onverhoopt voorkomt, staan wij paraat om u te helpen. Door onze elektrische, gasgestookte en oliegestookte heaters kunt u op ons rekenen wanneer u tijdelijke heaters zoekt, ongeacht de oppervlakte van uw winkel.

Winkelcentra

Winkelcentra

Winkelcentra, die vaak zijn gefinancierd met publiek geld, dienen te beschikken over een degelijk verwarmingsystem. Wanneer deze uitvalt en vervanging te lang uitblijft, kunnen zowel medewerkers als klanten al snel hun heil elders gaan zoeken.

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het leveren van heaters op de zeer korte termijn, waardoor uw onderneming zonder problemen door kan blijven opereren. Wij streven naar veilige en betrouwbare huurverwarming voor onze klanten, zeven dagen per week. Deze machines kunnen vanuit al onze depots worden geleverd. Indien u op zoek bent naar noodverwarming voor uw winkelcentrum, kunnen wij u van dienst zijn.

Ons grote assortiment mobiele verhuur en verkoop heaters is ontworpen naar de hoogste standaarden en normen in de industrie. We hebben duizenden units op voorraad, zodat uw probleem gegarandeerd binnen enkele uren opgelost kan worden. Tevens zullen wij u adviseren over welke heater het meest geschikt is voor uw situatie, waardoor u onnodige kosten bespaart.

Of u nu op zoek bent naar een snelle oplossing voor een kapot verwarmingsysteem, of voor tijdelijke vervanging vanwege gepland onderhoud, wij kunnen u van dienst zijn. Bel ons op 0800 15010 om erachter te komen wat het beste is voor uw winkel, of vul een terugbelformulier in. Eén van onze adviseurs zal spoedig telefonisch contact met u opnemen.

Ons Productaanbod

Olieverwarming

Deze hoge capaciteit units zijn ontworpen om onbemand veilig en efficiënt te werken, en zijn bestand tegen de ontberingen van de meest zware toepassingen

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010