U Bent Hier: Home > Verwarming > Verwarming per Toepassing > Gezondheidszorg
 • Gezondheidszorg
 • Verzorgingstehuizen
 • Ziekenhuizen
 • Case Studies

Andrews Sykes begrijpt het belang van veilige en effectieve binnenklimaatbeheersing, met name wanneer de gezondheid van ouderen of kinderen hierbij in het geding is. Daarom zijn wij er trots op dat wij in noodsituaties snel en vakkundig tal van toepassingen in de gezondheidszorg volledig operationeel kunnen houden. Dankzij jarenlange ervaring in het samenwerken met ziekenhuizen en verzorgingstehuizen kunnen wij u altijd helpen in vrijwel alle situaties.

Dankzij ons grote assortiment van verrijdbare, mobiele heaters kunnen wij elk verwarming probleem snel voor u oplossen. We beschikken over duizenden machines in onze verhuur vloot verspreid over het gehele land en kunnen al onze units binnen vier uur na uw aanvraag overal in Nederland leveren en installeren. Of u nu assistentie nodig heeft in noodgevallen, of een plan wilt opstellen voor gepland onderhoud, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Onze verhuur specialist bieden u een groot assortiment mobiele heaters en boilers, welke allen binnen slechts enkele uren na uw aanvraag bij u kunnen worden geleverd en geïnstalleerd.

Naast de verhuur van units bieden wij ook een 24/7 back-up service, voor het geval er onverhoopt iets mis gaat met de machines. Wij bieden het grootste heater assortiment van Europa en kunnen zowel kleine als zeer grote toepassingen voor u verwarmen. Indien u een gratis advies op locatie wilt aanvragen van één van onze adviseurs, kunt u ons bereiken op 0800 15010.

Het verwarmen van een verzorgingstehuis is van zeer groot belang, omdat de nalatenschap hiervan de gezondheid van oudere en zieken schaadt. Een goede verwarming vermindert de kans dat de patiënten een ziekte oplopen en garandeert een veilige en comfortabele leefomgeving.

Ons heater assortiment zorgt voor een effectieve oplossing, ongeacht uw situatie. Mobiele verwarming systemen zorgen er voor dat bewoners worden beschermd tegen de koude weersomstandigheden. Het is bij wet geregeld dat inwoners van verzorgingstehuizen in een comfortabele omgeving moeten kunnen resideren. Indien u verantwoordelijk bent voor het welzijn van de bewoners van een verzorgingsthuis of kliniek, bent u bij ons aan het juiste adres om mobiele heaters te huren.

Het goed verwarmen van verzorgingstehuizen kan soms erg lastig zijn. Slaapkamers dienen goed verwarmd te worden en gemeenschappelijke ruimtes eveneens. Andrews Sykes levert hier veilige en betrouwbare oplossingen voor.

Andrews Sykes is dé specialist op het gebied van het leveren van mobiele heater units aan ziekenhuizen en klinieken. Talloze ziekenhuizen hebben de afgelopen jaren gebruik gemaakt van onze units. Wanneer uw vaste verwarming systeem uitvalt, komen wij deze snel en vakkundig voor u oplossen.

Ziekenhuizen dienen te beschikken over ruimtes die op alle mogelijke situaties moeten kunnen inspelen. Zo moeten zij ook een oplossing kunnen leveren wanneer de vaste koeling of verwarming installaties onverhoopt uitvallen. Wij begrijpen dat verschillende scenario’s een verschillende oplossing behoeven en daarom bieden wij een gratis advies op locatie door één van onze adviseurs. Dankzij dit geheel vrijblijvende advies kunnen wij de best mogelijke oplossing voor uw probleem aan u adviseren.

Wij beschikken over een mobiele heater voorraad van enkele duizenden units en kunnen deze machines binnen slechts een paar uur bij u leveren en installeren. Indien u meer informatie wilt over het huren van een verrijdbare heater, kunt u contact opnemen met onze gespecialiseerde verhuur adviseurs op ons gratis telefoonnummer 0800 15010.

Verwarming voor radiografieruimte
Andrews heeft decennia ervaring in het leveren en installeren van tijdelijke mobiele verwarming in ziekenhuizen. Daardoor zijn we bekend met de specifieke noden van iedere afdeling en zijn we in staat telkens de beste oplossing te bieden bij een storing in de eigen verwarmingssystemen. In deze kwetsbare sector kan het extra stresserend zijn wanneer er
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Capaciteitsberekening