Gezondheidszorg

Andrews Sykes is dé specialist op het gebied van tijdelijke heaterverhuur en zorgt ervoor dat al uw verwarmingproblemen kunnen worden opgelost, waar en wanneer u dit wilt. Wij bieden tevens een betrouwbare back-up service gedurende de gehele huurperiode. Of u nu verwarming zoekt voor een ziekenhuis of een verzorgingstehuis, wij zijn u graag tot hulp.

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Andrews Sykes begrijpt het belang van veilige en effectieve binnenklimaatbeheersing, met name wanneer de gezondheid van ouderen of kinderen hierbij in het geding is. Daarom zijn wij er trots op dat wij in noodsituaties snel en vakkundig tal van toepassingen in de gezondheidszorg volledig operationeel kunnen houden. Dankzij jarenlange ervaring in het samenwerken met ziekenhuizen en verzorgingstehuizen kunnen wij u altijd helpen in vrijwel alle situaties.

Dankzij ons grote assortiment van verrijdbare, mobiele heaters kunnen wij elk verwarming probleem snel voor u oplossen. We beschikken over duizenden machines in onze verhuur vloot verspreid over het gehele land en kunnen al onze units binnen vier uur na uw aanvraag overal in België leveren en installeren. Of u nu assistentie nodig heeft in noodgevallen, of een plan wilt opstellen voor gepland onderhoud, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Onze verhuur specialist bieden u een groot assortiment mobiele heaters en boilers, welke allen binnen slechts enkele uren na uw aanvraag bij u kunnen worden geleverd en geïnstalleerd.

Naast de verhuur van units bieden wij ook een 24/7 back-up service, voor het geval er onverhoopt iets mis gaat met de machines. Wij bieden het grootste heater assortiment van Europa en kunnen zowel kleine als zeer grote toepassingen voor u verwarmen. Indien u een gratis advies op locatie wilt aanvragen van één van onze adviseurs, kunt u ons bereiken op 0800 15010.

Verzorgingstehuizen

Verzorgingstehuizen

Het verwarmen van een verzorgingstehuis is van zeer groot belang, omdat de nalatenschap hiervan de gezondheid van ouderen en zieken schaadt. Een goede verwarming vermindert de kans dat de patiënten een ziekte oplopen en garandeert een veilige en comfortabele leefomgeving.

Ons heater assortiment zorgt voor een effectieve oplossing, ongeacht uw situatie. Mobiele verwarmingsystemen zorgen er voor dat bewoners worden beschermd tegen de koude weersomstandigheden. Het is bij wet geregeld dat inwoners van verzorgingstehuizen in een comfortabele omgeving moeten kunnen resideren. Indien u verantwoordelijk bent voor het welzijn van de bewoners van een verzorgingsthuis of kliniek, bent u bij ons aan het juiste adres om mobiele heaters te huren.

Het goed verwarmen van verzorgingstehuizen kan soms erg lastig zijn. Slaapkamers dienen goed verwarmd te worden en gemeenschappelijke ruimtes eveneens. Andrews Sykes levert hier veilige en betrouwbare oplossingen voor.

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Andrews Sykes is dé specialist op het gebied van het leveren van mobiele heater units aan ziekenhuizen en klinieken. Talloze ziekenhuizen hebben de afgelopen jaren gebruik gemaakt van onze units. Wanneer uw vaste verwarmingsysteem uitvalt, komen wij dit snel en vakkundig voor u oplossen.

Ziekenhuizen dienen te beschikken over ruimtes die op alle mogelijke situaties moeten kunnen inspelen. Zo moeten zij ook een oplossing kunnen leveren wanneer de vaste koeling of verwarminginstallaties onverhoopt uitvallen. Wij begrijpen dat verschillende scenario’s een verschillende oplossing behoeven en daarom bieden wij een gratis advies op locatie door één van onze adviseurs. Dankzij dit geheel vrijblijvende advies kunnen wij de best mogelijke oplossing voor uw probleem aan u adviseren.

Wij beschikken over een mobiele heater voorraad van enkele duizenden units en kunnen deze machines binnen slechts een paar uur bij u leveren en installeren. Indien u meer informatie wilt over het huren van een verrijdbare heater, kunt u contact opnemen met onze gespecialiseerde verhuuradviseurs op ons gratis telefoonnummer 0800 15010.

Ons Productaanbod

Olieverwarming

Deze hoge capaciteit units zijn ontworpen om onbemand veilig en efficiënt te werken, en zijn bestand tegen de ontberingen van de meest zware toepassingen

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010