Mazoutverwarming Indirect

Indirect gestookte mazoutverwarming huren? Andrews Sykes is al meer dan 40 jaar de nummer 1 in Klimaatverhuur. Onze warmtekanonnen op mazout zijn zowel te huur als te koop en kunnen 24/7 door geheel België geleverd worden vanuit onze strategisch gelegen vestigingen. De indirect gestookte warmeluchtblazer is veilig en betrouwbaar.

  • Groot assortiment indirect gestookte verwarming te huur
  • Veilige en efficiënte verwarming huren
  • Concurrerende huur prijzen
  • Snelle en vriendelijke service
  • 24/7/365 service
  • Nationale dekking
  • Van 25 kW tot en met 350 kW
  • Groot assortiment slangen, luchtverdelers en andere toebehoren

De indirect gestookte warmtekanonnen op mazout van Andrews Sykes zijn betrouwbaar en energiezuinig. De kachels leveren grote volumes schone, droge, rookvrije en warme lucht, op een veilige én duurzame manier. Indirect gestookte luchtverhitters worden vaak ingezet voor bouwverwarming bij vorst maar ook bij de afbouwwerkzaamheden om zo een vlotte tijdige oplevering te garanderen, waarbij bouwschade en stagnatie worden voorkomen. Daarnaast versnellen warmeluchtblazers tijdens doorwerkprojecten ook het drogingsproces.

Luchtverwarmers worden naast de bouw ook vaak toegepast bij evenementen, bijvoorbeeld om tenten en tijdelijke accommodaties te verwarmen, zodat de gasten onthaald worden in behaaglijke warmte zonder hinder van geluid, stank of rook. De verwarmingstoestellen zijn ook ideaal bij de opslag van brandbare artikelen, omdat bij indirect gestookte units de vlam gescheiden blijft van de uitgeblazen lucht. Door dit ontwerp kunnen warmtekanonnen op diesel ook buiten de te verwarmen ruimte worden geplaatst, zodat de warme lucht via luchtslangen de ruimte in wordt geblazen. Ook kan het heteluchtkanon binnen de ruimte worden geplaatst met een tijdelijke schoorsteen, die de rookgassen naar buiten afvoert. Deze mobiele kachels zijn speciaal ontworpen voor een zo hoog mogelijk rendement, wat het milieu weer ten goede komt. De indirect gestookte mazoutverwarming van Andrews Sykes behoort tot de zuinigste dieselkachels in de verhuurmarkt, met een brandstofefficiëntie van meer dan 92%.

Of u nu een warmeluchtblazer huren wilt voor een tent of een bouwplaats, een fabriek of een olieraffinaderij, Andrews Sykes heeft altijd de perfecte oplossing voor u in huis. Met gratis deskundig advies en als vanzelfsprekend een nauwkeurige berekening van de benodigde capaciteit én het energieverbruik. Complete verwarmingsinstallaties worden snel en deskundig in bedrijf gesteld inclusief alle benodigde toebehoren, zoals luchtkanalen en brandstoftanks. U heeft geen omkijken naar de brandstof, wij kunnen u de volledige bevoorrading hiervan uit handen nemen. Om gezondheids- en veiligheidsredenen is het essentieel dat u het juiste type verwarming huren wilt voor het project op uw bedrijfslocatie. Onze geroutineerde klimaatspecialisten staan voor u klaar om u daarin te adviseren. Bel ons vandaag nog voor een eerlijk technisch verhuuradvies op 0800 150 10.

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010