Agrarische Toepassingen

Het beheren van boerderijen, serres en andere agrarische bedrijven is vaak zeer lastig, dus het laatste waar u zin in heeft is onnodig oponthoud van de groei, opslag en levering van uw producten, die veroorzaakt worden door problemen met het binnenklimaat. Tijdelijke huur van koeling, verwarming, ventilatie of ontvochtiging kan de perfecte oplossing bieden – en tegen een zeer lage prijs wanneer u dit afzet tegen de kosten die u maakt bij mislukte oogsten of verspilling.

Agrarische Expertise

Agrarische Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van airconditioners, chillers, ontvochtigers, ventilatoren en heaters, om zodoende de groei van planten en gewassen te versnellen of vertragen. Ook kunnen met onze producten uw vee en gewassen worden beschermd en de efficiëntie van verwerkings- en verpakkingsprocessen worden bevorderd. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verhuren van onze machines aan de agrarische sector, kunnen wij u altijd de beste oplossing aanbieden. Meer dan elke andere sector is de agrarische sector afhankelijk van het veranderlijke Belgische weer. Met de huur van de producten van Andrews Sykes kunt u de effecten van de extreme schommelingen in de temperatuur en luchtvochtigheid op agrarische productie en opslag neutraliseren.

Groei & Productie

Groei & Productie

Andrews Sykes beschikt over jarenlange ervaring in het werken met de productie en opslag van gewassen; van kaas en andere melkproducten tot aan aardappelen, salades, vlees, fruit, bloemen en vele andere productsoorten. Wij helpen u met het halen van uw deadlines, om zo uw klanten tevreden te houden. We snappen dat timing cruciaal is en dat de temperatuur van cruciale invloed is op de mate van groei van de gewassen. Seizoen producten zoals voorjaarsbloemen en wintergroenten dienen exact gereed te zijn wanneer de klant dit wenst. Onze jarenlange expertise in het beheersen van de temperatuur en luchtvochtigheid in een groot aantal sectoren zorgt ervoor dat wij u kunnen helpen met de groei en productie van uw gewassen. Wanneer u bij ons een airconditioner of heater wilt huren, kunnen onze adviseurs u voorzien van een gratis advies op locatie, zodat zij u de perfecte units aan kunnen bevelen. Onze mobiele airconditioners, chillers, ontvochtigers, ventilatoren en air handlers kunnen 24/7 bij u worden geleverd vanuit al onze strategisch gelegen depots.

Processing & Storage

Processing & Storage

Alle agrarische producten zijn bederfbare en de waarde van deze producten wordt daarom bepaald op basis van de conditie van de producten. De temperatuur en luchtvochtigheidsgraad zijn van vitaal belang voor het zaaien, verwerken, opslaan en leveren van de gewassen op de gewenste tijd en locatie. Dankzij het gebruik van airconditioners, chillers, bevochtigers, ontvochtigers of ventilatoren van Andrews Sykes, kunt u uw opbrengst maximaliseren, terwijl uw verspilling minimaal blijft. Onze adviseurs kunnen u adviseren met het uitkiezen van de beste apparatuur voor uw toepassing. Onze ervaren monteurs leveren en installeren de apparatuur vervolgens bij u op locatie, met een minimale verstoring van uw dagelijkse werkzaamheden. Ongeacht of u de ideale opslag condities voor net gezaaide producten wilt optimaliseren, de temperatuur in stallen op peil wilt houden, of productieprocessen wilt verbeteren; dankzij ons grote assortiment producten hebben wij altijd de perfecte oplossing voor u in huis.

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010