U Bent Hier: Home > Bevochtigers

Bevochtiger Huren

Diverse luchtbevochtigers te huur Verhuur oplossing voor elk budget
Koudwater-en stoombevochtigers Centraal depot
Voor grote en kleine ruimtes Vandaag besteld, vandaag geleverd
Korte of lange huurtermijnen Gratis advies
(Uitbreiden...)
0800 15010 Aanvragen

Bevochtiger Huren

In moderne gebouwen met airconditioning en daar waar elektronische apparatuur in het gebouw aanwezig is, kan een te lage luchtvochtigheidsgraad een groot probleem zijn. Luchtbevochtigers worden vaak ingezet in de IT-sector en serverruimten waar het belangrijk is voor elektronische apparatuur dat de luchtvochtigheidsgraad op peil blijft om schade te voorkomen. Te droge lucht blijkt ook vaak de oorzaak van de volgende klachten: droge huid, hoofdpijn, gebarsten lippen, lusteloosheid en – vooral bij dragers van contactlenzen – geïrriteerde ogen. Droge lucht veroorzaakt ook problemen voor meubilair, antiek, piano’s, papier, computers en schilderijen. Daarom kan het huren van een luchtbevochtiger uitkomst bieden. Andrews Sykes verhuurde reeds luchtbevochtigers aan drukkerijen, musea, archieven, bibliotheken, computerruimtes, kantoren, telefooncentrales en conferentieruimten en vele andere sectoren.

Onze Bevochtigers

Andrews Sykes bevochtigers zoals de B100, B250, B300 en B500 luchtbevochtigers zijn veilig in gebruik, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te verplaatsen. U hoeft het toestel slechts te vullen met water, de stekker in het stopcontact te steken en de gewenste luchtvochtigheid in te geven. Onze luchtbevochtigers zijn meteen klaar voor gebruik.

Wilt u een stoombevochtiger huren, dan heeft Andrews Sykes daar uiteraard ook een oplossing voor. De stoombevochtiger kan in de ruimte zelf geplaatst worden of worden aangesloten op een luchtbehandelingskast.

Luchtbevochtigers zijn ideaal voor toepassingen zoals serverruimtes, kantoren, tv-studio’s, drukkerijen, industriële processen, fabrieken, farmaceutische toepassingen, ziekenhuizen, musea en galerijen.

Onze Service

Andrews Sykes is de Europese marktleider op het gebied van bevochtigersverhuur.

Wij leveren:

24/7/365 service vanuit één van onze depots

Inclusief alle nodige accessoires

Snelle levering – binnen vier uur na uw aanvraag

Installatie en service door ervaren monteurs

Gratis advies ter plaatse en een offerte op maat

Voor elk budget een passende oplossing

Wij bieden effectieve bevochtigers aan voor verhuur en verkoop, die wij nog dezelfde dag kunnen leveren vanuit een van onze strategisch gelegen vestigingen.

Bel ons nu op 0800 15010 voor gratis advies.

FAQ

Waar is mijn dichtstbijzijnde depot?
We hebben diverse vestigingen in België. U kunt de dichtstbijzijnde vestiging vinden door het invoeren van uw plaatsnaam op onze locatie pagina.

Hoe vaak moet ik de luchtbevochtiger bijvullen?
Het bijvullen met schoon leidingwater hangt af van de gewenste RV en ruimtetemperatuur, maar zal in de praktijk neerkomen op eenmaal per twee dagen.

Wat is de beste relatieve luchtvochtigheid?
Mensen voelen zich het meest comfortabel bij een RV van 50%.

Wat is het verschil tussen een stoombevochtiger en een koudwaterverdamper?
Een stoombevochtiger brengt - zoals het woord al zegt - extra vocht in de vorm van stoom in de lucht. Veelal is deze aangesloten op een vaste waterleiding en is daardoor meer geschikt om grote ruimtes te bevochtigen. Met een stoombevochtiger is een hogere luchtvochtigheid te bereiken.

De koudwater verdamper zuigt omgevingslucht aan door een nat filter en bevochtigt via deze weg de omgevingslucht.

Welke luchtbevochtiger heb ik nodig?
Wij zullen u helpen met het vinden van de beste oplossing voor uw probleem. Indien u dit wenst, komt één van onze adviseurs ter plekke langs om de situatie met eigen ogen te kunnen beoordelen, zodat er een vrijblijvende offerte op maat opgesteld kan worden.

Zijn jullie gesloten met de feestdagen?
Nee, bel ons op 0800 15010 voor een goede service en medewerkers die 24 uur per dag voor u klaarstaan.

Kan ik de machine ook laten bezorgen?
Ja, wij leveren al onze toestellen met eigen transport en eigen monteurs.
In noodgevallen worden de units dezelfde dag, binnen vier uur geleverd en geïnstalleerd.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?
De eenvoudigste manier om te betalen is door een account te openen bij Andrews. Gewoon bellen op 0800 15010. Wij accepteren ook creditcards.

Ik wil een account openen bij Andrews Sykes, hoe kan ik dat aanvragen?
Om een account te openen bij Andrews bel ons op 0800 15010.