Scholen & Universiteiten

Als zijnde dé specialist op het gebied van de verhuur van tijdelijke boilers aan scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen, snappen wij het belang van het kunnen bieden van een goede werk- en leeromgeving. Dankzij ons grote verhuur assortiment kunnen wij al onze klanten helpen met het snel leveren van onze apparatuur – zodat uw medewerkers en studenten gedurende het gehele jaar in een comfortabele omgeving kunnen blijven presteren. Dankzij onze service en apparatuur kan uw school of universiteit open blijven wanneer uw vaste boiler installatie onverhoopt uitvalt.

Onze Service

Onze Service

Andrews Sykes heeft een jarenlange ervaring in het samenwerken met onderwijsinstellingen in het gehele land. De afgelopen jaren hebben wij een groot aantal mobiele ketelhuizen geleverd en geïnstalleerd bij vele scholen en universiteiten, waarbij telkens de specifieke behoeften van de klant in ogenschouw worden genomen. Of u nu tijdelijke vervanging zoekt voor uw vaste ketelhuis installatie vanwege gepland onderhoud, of vanwege onverwacht uitvallen van de apparatuur, wij staan 24 uur per dag voor u paraat om zo uw productiviteit te kunnen blijven waarborgen.

Als dé ketelhuis verhuur specialist van België, beschikken wij over een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van het leveren van tijdelijke verwarming of warm water. Dankzij onze goede relaties met vele scholen en universiteiten in het hele land, snappen wij precies wat onderwijsinstellingen van ons verlangen. Dankzij ons grote assortiment mobiele elektrische, gasgestookte en mazoutgestookte ketelhuizen in al onze strategisch gelegen depots, kunnen wij u garanderen dat binnen vier uur een perfecte oplossing bij u kan worden geleverd en geïnstalleerd.

Alvorens wij overgaan tot het plaatsen van onze machines, kunt u ook één van onze adviseurs bij u op locatie langs laten komen voor het bepalen van de best mogelijke oplossing. Dit zorgt ervoor dat u niet te veel of te weinig capaciteit zult huren, wat brandstofkosten bespaart. Indien u een adviseur geheel vrijblijvend bij u op locatie langs wilt laten komen, kunt u ons bellen op 0800 15010.

Faciliteiten Verwarming

Faciliteiten Verwarming

Klaslokalen, bibliotheken en andere ruimtes waarin wordt gestudeerd moeten het gehele jaar van voldoende verwarming kunnen worden voorzien – met name gedurende de wintermaanden. De wet bepaalt dat scholen minimaal 18 ° Celcius dienen te zijn wanneer deze worden gebruikt. Wanneer dit niet het geval is, mogen leraren en leerlingen als zij dit willen weer naar huis. Dit onderstreept het belang van een goed functionerende boiler.

De uitval van systemen gebeurt vaak op het moment dat u dit niet verwacht. Als zijnde dé verhuur specialist van België kunt u dag en nacht bij ons terecht voor mobiele ketelhuis huur apparatuur, dus u kunt altijd op ons vertrouwen om al uw problemen voor u op te lossen. Wanneer uw vaste installatie uitvalt, helpen wij u uw school of universiteit open te houden – dit maakt de ketelhuis verhuur service van Andrews Sykes zo uniek. Andrews Sykes wordt vaak gebeld voor het huren van tijdelijke boilers voor universiteiten, bijvoorbeeld bij de bouw van nieuwe gebouwen of ter aanvulling op de vaste installaties gedurende de wintermaanden.

Het warm houden van een gebouw gedurende koude perioden is van groot belang om een aantal redenen. Concentratie niveaus en productiviteit dalen wanneer de omgeving waarin gepresteerd moet worden niet comfortabel is, wat een grote impact heeft op de lange termijn. Wij nemen onze taak uiterst serieus, met name wanneer het welzijn van jonge mensen in het geding is. Daarom zijn wij de beste keuze voor uw sector wanneer u mobiele ketelhuizen wilt huren.

Warm Water

Warm Water

Zowel klaslokalen, toiletruimtes als kleedlokalen op scholen hebben voldoende warm water benodigd voor douches en wasbakken. Een niet goed werkende boiler zorgt er voor dat water niet verwarmd wordt, wat er voor zorgt dat onder meer de douches niet meer gebruikt zullen worden. Andrews Sykes kan tijdelijke apparatuur verhuren voor vrijwel elke toepassing en schaal. Voor het beste advies en de beste oplossing voor mobiele units bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren regelmatig tijdelijke ketelhuizen aan universiteiten en scholen in heel België. Deze machines worden gebruikt om warm water te leveren aan les faciliteiten, sportaccommodaties, studentenhuizen of hele campus installaties.

Voorafgaand aan de levering en installatie van onze machines, komt één van onze adviseurs langs om de mogelijkheden te bekijken en plannen op te stellen voor het geval dat er in de toekomst wijzigingen in de situatie op zullen treden. Op die manier kunnen wij altijd apparatuur leveren die voldoet aan al uw mogelijkheden en voorwaarden. Door gebruik te maken van aanpasbare verhuur pakketten, garanderen wij u dat wij u de perfecte huur oplossing zullen leveren gedurende de gehele verhuur periode.

Wanneer u met ons in zee gaat, profiteert u van vele services die u bij andere verhuur bedrijven niet aan zult treffen. Een levering op dezelfde dag, alsmede een 24 uur back-up service zorgen er voor dat onze klanten gedurende de gehele dag kunnen worden geholpen. Niet alleen bij het huren van de ketelhuizen, maar ook met de brandstofvoorziening en technische ondersteuning. Om een afspraak te maken bij u op locatie met één van onze adviseurs, kunt u ons telefonisch bereiken op 0800 15010.

Ons Productaanbod

Elektrische Ketels

Onze compacte en flexibele elektrische boilers zijn ontworpen voor gebruik binnen een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder vloerverwarming

Ketelhuizen

Speciaal ontworpen voor de verhuur zijn onze tijdelijke stookketels gebouwd in afsluitbare, waterdichte stalen containers, om vandalisme en schade te minimaliseren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010