Wanneer machines, motoren en speciale apparatuur aanstaan, is het niet verbazingwekkend dat veel van de garages, werkplaatsen en fabrieken waarin zij staan opgesteld snel erg warm worden – en dan hoeft het nog niet eens zomer te zijn. Wanneer u airconditioners bij Andrews Sykes huurt, kunt u problemen hiermee voorkomen.

Onze Expertise

Onze Expertise

De mobiele airconditioners van Andrews Sykes zijn beschikbaar voor de lange- en korte termijnverhuur en zijn snel in staat om ruimtes van elke afmeting op het door u gewenste niveau te koelen. Samen met verdamper koelers en ventilatoren, kunnen wij u een compleet pakket aanbieden voor koelere en frissere lucht. Onze producten garanderen u niet alleen een productievere, maar ook een veiligere werkomgeving.

Werkplaatsen

Werkplaatsen

Werkplaatsen en kleine fabrieken kunnen benauwd, lawaaierig en heet worden. Compressoren en andere zware machines geven veel warmte af. Bovendien heeft een te hoge ruimtetemperatuur een negatief effect op de moraal van het personeel, hun productiviteit en de kwaliteit van de geproduceerde producten of diensten. De airconditioners van Andrews Sykes zijn speciaal ontworpen voor het beheersen van excessieve temperaturen. Onze units zijn krachtig doch compact vormgegeven en kunnen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Wij leveren gratis advies op locatie en kunnen, indien u dit wenst, binnen vier uur de door u gehuurde airconditioners leveren. Ons grote airco assortiment bevat luchtgekoelde airconditioners, watergekoelde airconditioners en lucht-/ watergekoelde airconditioners. Daarnaast maken ook ventilatoren, verdamper koelers en bevochtigers deel uit van ons assortiment.

Garages

Garages

Opslagplaatsen en garages hebben vaak te kampen met kou- en vochtproblemen. Maar wanneer de buitentemperatuur stijgt, kan het in deze ruimtes juist weer erg warm en benauwd worden, met name wanneer er machines actief zijn die veel warmte afgeven. Wanneer motoren worden getest of wanneer er wordt geschilderd, is niet alleen de temperatuur een probleem, maar ook de luchtkwaliteit en het luchtvochtigheidsgehalte. In die omstandigheden is goede ventilatie van vitaal belang voor de veiligheid van de medewerkers en de kwaliteit van de geproduceerde producten. Andrews Sykes beschikt over een grote ervaring in het verhuren van tijdelijke koeling in een groot aantal sectoren en toepassingen. Mobiele airco’s, verdamper koelers en ventilatoren zijn onderdeel van ons grote verhuurassortiment, waarin ook heaters, ontvochtigers en bevochtigers zijn opgenomen. Dus wanneer de temperatuur of luchtvochtigheidsgraad in uw garage een probleem is, kunt u het beste met Andrews Sykes bellen.

Ons Productaanbod

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010