U Bent Hier: Home > Verwarming > Verwarming per Toepassing > Noodverwarming
 • Onze nood service
 • Noodgevallen
 • Onderhoud
 • Case Studies

Andrews Sykes is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in het leveren van heaters aan tal van sectoren in het hele land. Wij helpen onze klanten hun noodverwarming problemen op te lossen en assisteren hen tevens met het vinden van een lange termijn oplossing. Onze professionele service is 24/7 door onze klanten in te huren en biedt u daarom het gehele jaar door zekerheid over verwarming in noodsituaties.

Meer dan elk ander bedrijf beschikken wij over een groot heater huur assortiment, welke in vrijwel elke sector en in elke toepassing inzetbaar is. Wij bieden concurrerende prijzen en doel er alles aan om uw brandstofkosten zo laag mogelijk te houden – zodat wij een voor u zo goed mogelijk verwarming pakket kunnen bieden.

Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen in heel het land kunnen wij onze apparatuur snel en vakkundig bij u leveren en installeren, ongeacht de plaats waar dit plaats moet vinden. Wat uw toepassing ook is, u kunt altijd snel rookvrije heaters bij ons huren wanneer u kampt met een noodgeval. Wij begrijpen de negatieve gevolgen wanneer productiviteit verloren gaat en daarom helpen wij u snel met het weer volledig operationeel maken van uw bedrijf.

Wij zijn dé specialist op het gebied van het leveren van noodverwarming en bieden u een grote kennis over het oplossen van alle mogelijke scenario’s, inclusief noodgevallen. Gratis advies op locatie kunnen wij u eveneens aanbieden, zodat onze ervaren adviseurs u de best mogelijke oplossing aan kunnen bieden. Een directe levering van onze machines is gegarandeerd en ook de installatie kunnen wij voor u verzorgen.

Alle soorten sectoren en industrieën zijn bij ons aan het juiste adres voor het huren van een heater, van kleine winkels tot aan multinationals met grote fabrieken. De afgelopen jaren hebben wij geholpen met het verwarmen van diverse projecten voor de bouw, retailers, ziekenhuizen, hotels en overheidsinstanties. Wat uw toepassing ook is, Andrews Sykes kan u helpen met het leveren van noodverwarming. Maar ook wanneer u een heater wilt huren als aanvulling op uw vaste verwarming installatie, kunnen wij u van dienst zijn.

Gedurende de koudere maanden zijn uw heaters en boilers vatbaar voor uitval, wanneer zij lang niet in gebruik genomen zijn. Wanneer deze uitval of andere problemen aan het licht komen, is het vaak al te laat voor een snelle reparatie. Wij kunnen binnen vier uur na uw aanvraag een tijdelijke heater bij u leveren en installeren, om zo de gewenste temperatuur te bereiken of te behouden

Tevens bieden wij een groot assortiment mobiele ketelhuizen voor zowel de korte als de lange verhuur termijn.

Door regelmatig onderhoud aan uw verwarming systeem kunt u op de lange termijn vele honderden of soms zelfs duizenden euro’s aan verspilde brandstofkosten besparen. Tevens bespaart u hierdoor eventuele uitval van de apparatuur in de toekomst. Mocht dit desondanks toch voorkomen, kan Andrews Sykes u altijd helpen aan een oplossing hiervoor.

Meer dan welk verhuur bedrijf dan ook, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons vertrouwen voor een professionele back-up service. Wanneer u problemen ondervindt aan uw vaste heater installatie, kunnen onze ervaren monteurs en adviseurs u helpen met het oplossen hiervan. Tijdens reparatie werkzaamheden kunnen wij tijdelijke units plaatsen, waardoor uw bedrijf toch goed verwarmd blijft. Voor meer informatie over onze producten en huur pakketten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via ons gratis telefoonnummer 0800 15010.

Basisschool in Nood: Sluiting school dreigt na defecte cv-ketel
De basisscholen mogen sinds iets meer dan een week eindelijk hun deuren weer openen. Toch dreigde een school in Vleuten, in de provincie Utrecht, zijn deuren afgelopen dinsdag na twee dagen alweer te moeten sluiten. De boosdoener: een defecte cv-ketel. Pogingen de storing te verhelpen mochten niet baten en de verwarmingsinstallatie zou pas ruim een
Verwarming voor een concertgebouw
Een concertzaal in Limburg met een capaciteit van 8000 bezoekers had dringende hulp nodig toen hun verwarmingssysteem kapot ging. Zonder snelle interventie zou de concertzaal, die het hele jaar door drukbezochte evenementen organiseert, een aantal concerten moeten afzeggen. Aangezien de evenementen zouden worden bezocht door families met kinderen, moest de zaal immers voldoen aan veiligheidsvoorschriften
 • Landelijke Dekking

  Landelijke Dekking

  Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en België levert Andrews Sykes razendsnel waar u maar wilt.

 • National Accounts

  National Accounts

  Informeer naar de voordelen van een Preferred Supplier overeenkomst.

 • Levering

  Levering

  Snelle levering in Nederland en Belgie door eigen montagedienst.

 • 24 uurs levering

  24 uurs levering

  Andrews Sykes garandeert u een breed aanbod van uitstekende apparatuur, geleverd door en geinstalleerd door onze eigen montagedienst, indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Advies

  Advies

  Deskundig gratis advies over benodigde capaciteit en apparatuur, zowel telefonisch als ter plaatse.

 • Scherpe Prijzen

  Scherpe Prijzen

  Onze prijzen zijn concurrerend. Bij langere perioden gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Our Locations
Capaciteitsberekening