Noodverwarming

Indien uw verwarming system onverhoopt uitvalt of kuren begint te vertonen, kunnen wij u helpen om binnen slechts enkele uren weer volledig operationeel te geraken. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke heaters aan tal van sectoren en bieden een 24 uurs back-up service tijdens de gehele huur periode.

Onze noodservice

Onze noodservice

Andrews Sykes is al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in het leveren van heaters aan tal van sectoren in het hele land. Wij helpen onze klanten hun noodverwarming problemen op te lossen en assisteren hen tevens met het vinden van een lange termijn oplossing. Onze professionele service is 24/7 door onze klanten in te huren en biedt u daarom het gehele jaar door zekerheid over verwarming in noodsituaties.

Meer dan elk ander bedrijf beschikken wij over een groot heater huurassortiment, welke in vrijwel elke sector en in elke toepassing inzetbaar is. Wij bieden concurrerende prijzen en doen er alles aan om uw brandstofkosten zo laag mogelijk te houden – zodat wij een voor u zo goed mogelijk verwarmingpakket kunnen bieden.

Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen in heel het land kunnen wij onze apparatuur snel en vakkundig bij u leveren en installeren, ongeacht de plaats waar dit plaats moet vinden. Wat uw toepassing ook is, u kunt altijd snel rookvrije heaters bij ons huren wanneer u kampt met een noodgeval. Wij begrijpen de negatieve gevolgen wanneer productiviteit verloren gaat en daarom helpen wij u snel met het weer volledig operationeel maken van uw bedrijf.

Noodgevallen

Noodgevallen

Wij zijn dé specialist op het gebied van het leveren van noodverwarming en bieden u een grote kennis over het oplossen van alle mogelijke scenario’s, inclusief noodgevallen. Gratis advies op locatie kunnen wij u eveneens aanbieden, zodat onze ervaren adviseurs u de best mogelijke oplossing aan kunnen bieden. Een directe levering van onze machines is gegarandeerd en ook de installatie kunnen wij voor u verzorgen.

Alle soorten sectoren en industrieën zijn bij ons aan het juiste adres voor het huren van een heater, van kleine winkels tot aan multinationals met grote fabrieken. De afgelopen jaren hebben wij geholpen met het verwarmen van diverse projecten voor de bouw, retailers, ziekenhuizen, hotels en overheidsinstanties. Wat uw toepassing ook is, Andrews Sykes kan u helpen met het leveren van noodverwarming. Maar ook wanneer u een heater wilt huren als aanvulling op uw vaste verwarming installatie, kunnen wij u van dienst zijn.

Gedurende de koudere maanden zijn uw heaters en boilers vatbaar voor uitval, wanneer zij lang niet in gebruik genomen zijn. Wanneer deze uitval of andere problemen aan het licht komen, is het vaak al te laat voor een snelle reparatie. Wij kunnen binnen vier uur na uw aanvraag een tijdelijke heater bij u leveren en installeren, om zo de gewenste temperatuur te bereiken of te behouden

Tevens bieden wij een groot assortiment mobiele ketelhuizen voor zowel de korte als de lange verhuur termijn.

Onderhoud

Onderhoud

Door regelmatig onderhoud aan uw verwarming systeem kunt u op de lange termijn vele honderden of soms zelfs duizenden euro’s aan verspilde brandstofkosten besparen. Tevens bespaart u hierdoor eventuele uitval van de apparatuur in de toekomst. Mocht dit desondanks toch voorkomen, kan Andrews Sykes u altijd helpen aan een oplossing hiervoor.

Meer dan welk verhuurbedrijf dan ook, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons vertrouwen voor een professionele back-up service. Wanneer u problemen ondervindt aan uw vaste heater installatie, kunnen onze ervaren monteurs en adviseurs u helpen met het oplossen hiervan. Tijdens reparatie werkzaamheden kunnen wij tijdelijke units plaatsen, waardoor uw bedrijf toch goed verwarmd blijft. Voor meer informatie over onze producten en huur pakketten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via ons gratis telefoonnummer 0800 15010.

Ons Productaanbod

Olieverwarming

Deze hoge capaciteit units zijn ontworpen om onbemand veilig en efficiënt te werken, en zijn bestand tegen de ontberingen van de meest zware toepassingen

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010