Gezondheidszorg

Andrews Sykes is de specialist op het gebied van de verhuur van tijdelijke boilers aan de gezondheidszorg. Ons grote assortiment zorgt er voor dat wij altijd een geschikte oplossing op maat voor u in huis hebben, zowel voor korte als lange verhuur perioden. Wij snappen dat ziekenhuizen en andere faciliteiten altijd moeten kunnen vertrouwen op voldoende verwarming en warm water en daarom leveren en installeren wij overal in België tijdelijke mobiele units.

Onze Ervaring

Onze Ervaring

Wij zijn het nummer één boiler verhuurbedrijf van België en hebben de beschikking over ruimschoots voldoende apparatuur en kennis om aan alle wensen van onze klanten te voldoen. De strategische ligging van onze vestigingen zorgt er voor dat onze adviseurs u zeer snel kunnen bereiken, ongeacht de locatie. Dankzij ons grote assortiment mobiele boilers, airconditioners en air handlers, kunt u op ons vertrouwen om in elke situatie de best mogelijke oplossing te leveren.

De afgelopen jaren hebben wij samengewerkt met talloze partijen in de gezondheidszorg, waarvoor wij zowel noodoplossingen als vooraf geplande oplossingen hebben geleverd. Dit zorgt er voor dat wij een grote kennis hebben over de behoeften en mogelijkheden in ziekenhuizen en klinieken. Al onze mobiele ketelhuizen worden eerst uitvoerig gereinigd en getest, alvorens zijn worden opgenomen in onze huur vloot.

Wij bieden onze klanten niet alleen een ongeëvenaarde 24/7 back-up service tijdens de hele huur periode, maar ook gratis advies op locatie, zodat u zeker weet dat u wordt voorzien van de beste oplossing in uw situatie. Dit zorgt er voor dat alle mogelijke wijzigingen in uw toepassing kunnen worden opgevangen.

Centrale Verwarming

Centrale Verwarming

Het uitvallen van de boiler installatie in een ziekenhuis kan een grote impact hebben op zieke patiënten. Met name ouderen dienen te worden verzorgd in een comfortabele omgeving; dus vooral gedurende de wintermaanden dient u er zeker van te zijn dat uw ziekenhuis goed verwarmd wordt. Om die reden investeren wij veel tijd en geld in het opleiden van onze adviseurs en monteurs, zodat wij de beste boiler huur pakketten kunnen verzorgen voor gevoelige omgevingen.

De omstandigheden in ziekenhuizen moeten optimaal zijn, omdat zowel de mensen als machines in een ziekenhuis hier extreem gevoelig voor zijn. Wij verzorgen betrouwbare verwarming en warm water apparatuur aan ziekenhuizen in heel het land. Deze gevoelige sector moet kunnen vertrouwen op betrouwbare leveranciers en daarom sturen wij altijd ervaren adviseurs bij u langs, die al jaren ervaring hebben in het werken in uw sector.

Onze ketelhuizen variëren in capaciteit van 22 kW tot en met meerdere megawatt pakketten, zodat wij altijd over een oplossing op maat voor u beschikken. Al onze machines zijn ontworpen naar de modernste maatstaven in de verhuur markt, waardoor brandstofkosten en andere kosten voor onze klanten zo laag mogelijk worden gehouden. Of u nu een klein warm water systeem zoekt of een grote installatie voor een heel ziekenhuis, Andrews Sykes is altijd de beste keuze.

Warm Water

Warm Water

Zoals in de meeste gebouwen, is ook in ziekenhuizen en andere gezondheidszorg instanties behoefte aan een constante toevoer van warm water. Zonder warm water kunnen dagelijkse werkzaamheden zoals wassen en het bereiden van voeding lastiger worden uitgevoerd. Ook kan de algemene verwarming van het pand worden aangetast. Wanneer uw boiler uitvalt, leveren wij zo snel mogelijk een oplossing, om zodoende de impact op patiënten en bewoners te minimaliseren.

Onze adviseurs helpen u met het creëren van de beste oplossing voor zowel vooraf gepland onderhoud aan uw ketelhuis installatie, als in noodgevallen. Zodra een passende oplossing is bedacht, zullen wij deze apparatuur bij u leveren en installeren, terwijl wij proberen zo min mogelijk hinder te veroorzaken voor uw dagelijkse werkzaamheden. Als zijnde Belgiës meest betrouwbare leverancier van mobiele boilers en andere binnenklimaat systemen, leveren wij sneller dan welk ander verhuurbedrijf dan ook oplossingen waarmee de continuïteit van uw ziekenhuis, kliniek of verzorgingstehuis wordt verzekerd.

Om een advies op locatie aan te vragen of om de mogelijkheden te bespreken, kunt u bellen met 0800 15010. Onze adviseurs zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en problemen en zullen u helpen met het huren van de beste apparatuur voor uw situatie.

Ons Productaanbod

Elektrische Ketels

Onze compacte en flexibele elektrische boilers zijn ontworpen voor gebruik binnen een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder vloerverwarming

Ketelhuizen

Speciaal ontworpen voor de verhuur zijn onze tijdelijke stookketels gebouwd in afsluitbare, waterdichte stalen containers, om vandalisme en schade te minimaliseren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010