Overheidsinstellingen

Andrews Sykes is gespecialiseerd in het leveren van mobiele ontvochtigers aan overheidsinstellingen. Dankzij meer dan vijftig jaar ervaring in het leveren van ontvochtiging aan de publieke sector, snappen wij welke nadelige gevolgen een te hoge luchtvochtigheid kan hebben op uw werkzaamheden. Daarom leveren en installeren wij onze apparatuur binnen vier uur bij u op locatie.

Publieke sector expertise

Publieke sector expertise

Meer dan welk verhuurbedrijf dan ook, beschikken wij over een zeer uitgebreide ervaring in het tijdelijk leveren van bouwdrogers en andere ontvochtigers. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment mobiele drogers, die allen geschikt zijn voor tal van toepassingen. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij altijd een oplossing op maat voor u maken. Wanneer u besluit voor een langere periode onze mobiele units te huren, kunt u tevens rekenen op interessante kortingen.

Wanneer u te maken heeft met overstromingen of andere vormen van waterschade, is het belangrijk dat u hier zo snel mogelijk een oplossing voor vindt. Wij begrijpen de moeilijkheden waar overheidsinstellingen mee geconfronteerd kunnen worden. Daarom hebben wij een grote huur vloot ontworpen om de vochtproblemen waar u mee te kampen kunt krijgen snel op te lossen. Omdat wij bekend staan als dé ontvochtiger verhuur specialist, gaan al jarenlang een groot aantal partijen uit de publieke sector met ons in zee.

Onze gespecialiseerde adviseurs komen bij u langs op locatie, voor het maken van een advies op maat. Indien u dit wenst worden de mobiele drogers nog dezelfde dag bij u geleverd en geïnstalleerd. Of u nu een ontvochtiger zoekt voor een enkele kleine kamer of voor meerdere grote ruimtes, wij kunnen u altijd van de juiste oplossing voorzien.

Waterschade

Waterschade

Gedurende periodes met excessieve regenval ligt waterschade vaak op de loer. Dit kan veroorzaakt worden door water door ondergronden die geen vocht doorlaten, een te grote hoeveelheid water die in één keer opgevangen dient te worden door de wateropvangsystemen, of door een overstroming. Wat de reden ook is, waterschade kan een serieus probleem vormen voor overheidsinstellingen – met name wanneer er niet direct adequaat mee omgesprongen wordt. Het herstelproces zonder de inzet van onze mobiele bouwdrogers en heaters kan maanden duren, maar dankzij onze snelle respons in noodgevallen als deze, zijn al uw bezittingen razendsnel weer gedroogd.

Wanneer u uw gebouw niet snel droogt, kunnen vloeren en meubels hier grote en kostbare schade door oplopen. Het te snel drogen van een ruimte brengt eveneens gevaren met zich mee, zoals krimpschade. Om die reden laten wij één van onze adviseurs bij u langs komen op locatie, om zo de best mogelijke oplossing voor dit specifieke waterschade probleem te vinden.

Omdat wij tevens een 24/7 back-up service bieden, hoeft u zich nooit ongerust te maken over uitvallen van apparatuur, onderhoud aan uw systemen of andere problemen. Wij zorgen er in zulke gevallen voor dat er direct een monteur uw richting op gaat, zodat uw ontvochtigingsprobleem snel wordt opgelost.

Sociale huurwoningen

Sociale huurwoningen

Als gemeente is het uw verantwoordelijkheid om de inwoners van veilige en droge woningen te voorzien. We begrijpen de problemen die het faciliteren van goede sociale huur woningen met zich meebrengen en kunnen u hier altijd bij helpen. Om die reden zijn er veel gemeentes die graag samenwerken met Andrews Sykes. Wanneer er overstromingen of andere waterschades plaatsvinden, kunnen wij snel mobiele ontvochtiging systemen plaatsen, om op die manier vocht uit het pand te onttrekken en zodoende verdere schade te voorkomen.

Het leveren en installeren van onze apparatuur om uw vochtgehalte te beheersen doen wij altijd met zo min mogelijk hinder voor alle omwonenden. Ons grote ontvochtiger assortiment zorgt er voor dat wij altijd een oplossing hebben voor al uw vocht problemen, ongeacht de afmetingen van en het soort gebouw. Dankzij meer dan vijftig jaar ervaring in het leveren van droog apparatuur aan tal van sectoren, begrijpen wij hoe wij de problemen het beste op kunnen lossen. Dankzij onze snelle levering wordt bovendien schade door bacteriën en huisstofmijt aan het pand en aan de meubels voorkomen.

Onze kennis van uw sector zorgt er voor dat wij altijd de juiste apparatuur in huis hebben voor het drogen van sociale huur woningen. Wij beschikken over zowel adsorptiedrogers, bouwdrogers als andersoortige condensatiedrogers en bieden u vooraf een vrijblijvend advies op locatie. Dus voor meer informatie over het huren van ontvochtiging pakketten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen middels ons gratis telefoonnummer 0800 15010.

Ons Productaanbod

Bouwdrogers

Deze huurunits zijn uitermate geschikt voor het drogen in de bouw, het herstellen van brand- en waterschade, en industriële toepassingen

Ontvochtigers

Geschikt voor het drooghouden van ruimtes tot wel 13.600m3 en het versneld drogen van ruimtes tot 6.400m3. Deze droger ontvochtigt maar liefst 600 liter per dag

Adsorptiedrogers

Ons assortiment krachtige en betrouwbare adsorptiedrogers is in staat de relatieve luchtvochtigheid tot ver onder de 50% RV te verlagen. Voor ruimtes tot 20.000 m³

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010