Farmaceutische Industrie

Met tientallen jaren ervaring in het leveren van ketels voor proces verwarming, opslag van producten en overige farmaceutische processen, zijn wij ideaal geplaatst om hulp te bieden wanneer het nodig is. Wij leveren complete pakketten om te huren, zodat de gevolgen van een defect van het systeem geminimaliseerd wordt. Als grootste leverancier van specialistische verwarming en boiler apparaten van België, garanderen wij dat wij de nieuwste apparatuur beschikbaar hebben voor verhuur het hele jaar door - die je voor alle onvoorziene problemen en noodsituaties dekt.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Bij Andrews, begrijpen we dat de farmaceutische processen vaak afhankelijk zijn van een nauwkeurige temperatuurregeling om delicate producten correct te produceren en op te slaan. Wij bieden de meest moderne ketels die er op de markt zijn en leveren deze 24/7/365 van onze depots verspreid over heel België. Ons uitgebreide assortiment van apparatuur betekent dat we toepassingen van elke grootte of afmetingen tegemoet kunnen komen voor korte of lange termijn verhuur.

Met jarenlange ervaring aanbevolen, installatie en inbedrijfstelling van ketel oplossingen in het hele land, zijn onze ingenieurs bedreven in het begeleiden van cliënten naar de meest geschikte manier van handelen. In tegenstelling tot de meeste concurrenten, bieden wij een daadwerkelijke dienst rampenplannen, dag en nacht, terwijl de huurperiode lopende is. Dus als een inefficiënte ketel ervoor zorgt dat u geconfronteerd wordt met downtime of een vermindering van de productie, is technische ondersteuning en algemene bijstand nooit ver weg.

Voorafgaand aan de installatie van tijdelijke ketels in uw bedrijf, zullen onze medewerkers een grondige beoordeling van de locatie ondernemen zodat de huidige en toekomstige eisen van uw aanvraag in aanmerking worden genomen. Een gratis onderzoek van uw locatie wordt aangeboden aan alle klanten en waarborgt dat we de meest kosteneffectieve oplossing uitvoeren. Met een uitgebreid depot netwerk verspreid over heel België, belooft onze service garantie om op uw oproep te reageren binnen de vier uur na het eerste contact.

Proces Warm Water

Proces Warm Water

Farmaceutische processen zijn afhankelijk van een aantal grondstoffen - vooral warm water - dus wanneer deze voorziening niet beschikbaar is, kan de productiviteit ernstig beïnvloed worden. Een kapotte ketel heeft de potentie om farmaceutische bedrijven tot stilstand te brengen en ervoor te zorgen dat de kosten schommelen door verloren output en down time. Dat is waarom we onmiddellijk reageren om vervangende apparaten te leveren en u helpen om binnen strakke termijnen doelstellingen te bereiken.

Onze energie-efficiënte ketels zijn perfect voor gespecialiseerde omgevingen zoals farmaceutische toepassingen en zijn ontworpen met dit gebruik in het achterhoofd. Tijdens de afgelopen jaren zijn we regelmatig betrokken geweest bij de farmaceutische faciliteiten in het hele land, hebben we vaak extra apparaten geleverd tijdens piekmomenten of gedurende perioden van noodweer, waardoor onze klanten een merkbare verbetering van hun industriële processen opmerkten, terwijl ze onze apparatuur gehuurd hadden.

Als bedrijf streven we ernaar om onze klanten een betrouwbare warmwatervoorziening te leveren en bedrijfscontinuïteit te vergemakkelijken, waar het mogelijk is. Onze indrukwekkende reeks van ketels stelt ons in staat dat wij levensvatbare op maat gemaakte pakketten op eender welke schaal kunnen leveren, waarbij de specifieke eisen van uw bedrijf altijd beschouwd worden als een prioriteit. Wij begrijpen dat verschillende procedures verschillende omstandigheden nodig hebben, dat is waarom onze systemen gemakkelijk worden aangepast aan veranderende omstandigheden.

Product Storage

Product Storage

Producten en vervaardigde stukken zijn erg kwetsbaar voor onjuiste temperaturen, dat is de reden waarom opslagcondities nauwgezet bewaakt en gecontroleerd moeten worden. Een koude omgeving kan de toestand van bepaalde tabletten en capsules drastisch veranderen wanneer zij voor een tijd worden opgeborgen. De veiligste manier om deze omgeving te regelen en te zorgen dat ze binnen de richtlijnen van de fabrikanten worden gehouden is door een efficiënte ketel en luchtbehandelingskasten te implementeren om het gebied te voorzien van adequate verwarming.

Wij hebben een ruime ervaring en een goed afgeronde kennis van de farmaceutische industrie, doordat we gewerkt hebben aan tal van projecten binnen uw sector in de afgelopen jaren. Dit inzicht stelt ons in staat om uw magazijn faciliteiten te verbeteren, door ketel pakketten te ontwerpen en te leveren die geschikt zijn voor specifieke toepassingen. Evenals het toezicht op de installatie, biedt Andrews ook een onbeperkte ondersteuning gedurende de gehele huurperiode aan de klanten, wat u gemoedsrust geeft totdat uw apparatuur wordt opgehaald.

Voor algemene vragen over onze diensten of om te regelen dat een van onze ingenieurs uw pand komen beoordelen, bel nu op 0800 15010. We nemen voorzichtige stappen om te beschermen tegen overtreding van de regelgeving die uiteengezet wordt door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten, en voorzien klanten in de veiligste, moderne ketel apparatuur die beschikbaar is voor verhuur.

Ons Productaanbod

Elektrische Ketels

Onze compacte en flexibele elektrische boilers zijn ontworpen voor gebruik binnen een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder vloerverwarming

Ketelhuizen

Speciaal ontworpen voor de verhuur zijn onze tijdelijke stookketels gebouwd in afsluitbare, waterdichte stalen containers, om vandalisme en schade te minimaliseren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010