U Bent Hier > Home > Blog

Andrews Sykes Ontvochtiging herstelt luchtcondities in De Stadsarchieven

Een depot van Andrews Sykes Ontvochtiging werd recent gecontacteerd door het lokale stadsbestuur dat op zoek was naar een dringende droogoplossing voor het stadsarchief. Het specifieke archief bevond zich op een van de kelderverdiepingen van het hoofdgebouw en had veel last van vochtigheid en schimmel.

Een lokale expert bezocht de locatie om een gratis inspectie van de probleemzone te doen voordat er een oplossing op maat – bestaande uit twee DH150 condensatiedrogers – werd voorgesteld.

Als deel van ons ontvochtigingspakket leverden wij ook condens opvangcontainers die we samen met de gehuurde droogtoestellen in de kelder plaatsten.
Wij verzekerden dat de ruimte een constante relatieve luchtvochtigheid van 50% behield, wat de documenten voor enige verdere schade behoedde.

De klant was zeer tevreden met de snelheid waarmee onze specialisten een professionele oplossing konden bieden, zodat de vernietigende effecten van schimmel en rotting werden uitgesloten.

Geplaatst in

Verwarming verhuur op maat houdt concertgangers warm

Nu de temperaturen tijdens de winterperiode tot onder het vriespunt dalen, werd Andrews Sykes door verschillende evenementbureaus voor oplossingen gevraagd zodat de vele gasten en feestgangers in comfortabele omstandigheden aan de evenementen kunnen deelnemen.

Een van de grootste evenementorganisatoren in onze hoofdstad zat midden in de opbouw van een belangrijk evenement toen zij Andrews Sykes benaderde voor tijdelijke verwarming.

Het bedrijf had een oude printfabriek gehuurd om het concert in onder te brengen, maar aangezien het gebouw al decennialang leeg stond had het last van tocht en was het er zeer koud.

Onze lokale expert bezocht de site voor een inspectie en adviseerde onze klant het best mogelijke actieplan. Er werd beslist dat tien DE190 elektrische kachels perfect in staat zouden zijn om de temperaturen in de fabriekshal voldoende te verhogen en zo een comfortabele omgeving voor de gasten zouden kunnen creëren.

Het verhuurpakket bewees een zeer succesvolle oplossing te zijn die voldoende verwarming voorzag voor de gehele duur van de festiviteiten. Onze klant was zeer onder de indruk van de resultaten en onze uitstekende service.

Geplaatst in tagged,,,

Laat u niet verrassen door een koude winter

Met de winter in aantocht en temperaturen die al tot het vriespunt dalen is het nu tijd om in actie te komen.
Vele bedrijven zijn gewoonweg niet voorbereid op een forse winter, wat directe invloed heeft op de productiviteit en de tevredenheid van het personeel.

Andrews Sykes is al 50 jaar dé klimaatcontrole- en verwarmingsspecialist.
Bij ons vindt u de mogelijkheid om volledig op maat korte en lange termijnoplossingen te vinden voor uw verwarmingsprobleem.
U kan bij ons terecht voor boilers en heaters van kleine tot grote capaciteiten en nog veel meer.

-  Scherpe prijzen
-  Onmiddelijke levering
-  Gratis inspectie
-  Landelijke dekking
-  Lange en korte termijn huren
-  24u service

Voor meer informatie over hoe u van onze diensten gebruik kan maken, klik hier.
U kunt ook steeds terecht bij een van onze technische experts op het gratis telefoonnummer 0800 15010

Geplaatst in tagged,,

Verwarming verhuur voor een HVAC-installateur

Een klant die verantwoordelijk is voor het installeren van HVAC-systemen bij bedrijven nam contact op met een van onze depots in de Benelux omdat hij kachels wou inhuren om zijn koelinstallaties te testen.

In dit geval moesten een of meerdere apparaten een temperatuurstijging simuleren met als bedoeling om de efficiëntie van de vaste airconditioningsystemen te verifiëren.

Een technicus bezocht de klant om de exacte behoeften te bepalen, gezien de noodzaak om een verwarmingsinstallatie te bieden die krachtig genoeg is om het hele volume aan testruimten te verwarmen. Een ID 450 HP heater van 110 kW werd geleverd en geïnstalleerd samen met een olietank van 100 liter.

Andrews Verwarming helpt vaak installateurs bij hun werk; Onze vloot omvat kachels, ketels, koude groepen, airconditioners, etc. en stelt u in staat om te voldoen aan de hoogste eisen.
Voor meer informatie, bel ons direct op 0800 15010.

Geplaatst in tagged,,,

Bekend postbedrijf zoekt voor verwarmingsoplossingen bij Andrews Verwarming verhuur

Wanneer een gerenommeerd postbedrijf op zoek was naar een dringende oplossing omtrent extra verwarming om de feestdagen door te komen, werd Andrews Sykes gecontacteerd voor hun expertise en advies.

Het distributiecentrum had problemen met het warm houden van hun magazijn tijdens de winterperiode, waardoor de kou het de werknemers moeilijk maakte om te werken.
De situatie was van zulke aard dat men geen andere uitweg zag dan de site tijdelijk te sluiten. De manager stond onder immense druk om snel een effectieve verwarmingsoplossing te vinden. De oplossing werd uiteindelijk gevonden bij Andrews Sykes waar het bedrijf heaters kon huren

Onze lokale specialist bezocht de vestiging om een inschatting te maken en de werkplekken te berekenen alvorens een verwarmingspakket voor te stellen, bestaande uit twee ID 220 indirecte diesel heaters, naast een 1000 Liter brandstoftank.

Eens geïnstalleerd, werkten de gehuurde heaters die we bezorgden perfect en zorgden ze voor een merkbaar verschil voor de werknemers die erg tevreden waren met onze oplossing.
Onze snelle interventie verzekerde dat alle personeelsleden hun werk konden verderzetten in een warme en comfortabele omgeving, ondanks de seizoensgebonden temperatuurdalingen.

 

Geplaatst in tagged,,,,

Mobiele ketelruimte verhuurd aan aannemer voor vernieuwingswerken

Een vertrouwde klant in de bouwsector vroeg ons om een oplossing te vinden voor hun falend waterverwarmingssysteem.

Dit was voor hun onontbeerlijk om de hars die ze gebruiken om rioleringspijpen waterdicht te maken te laten harden.
Tijdens dit proces wordt de hars verdeeld over de binnenwanden van de buizen waarna warm water door de leidingen wordt gestuurd. Hierdoor wordt de hars zacht en wordt het gelijkmatig verspreid over de cilindervorm, waarna het verhardt door middel van afkoeling.

Gezien de noodzaak van water met temperaturen tussen 70 en 90°C, stelden wij de verhuur van een 300 kW mobiele boiler en een olietank van 1000 liter voor.
Onze experts voltooiden de installatie van de apparatuur binnen enkele uren en zorgden voor de aanvulling van de benodigde brandstof gedurende de volledige huurperiode.

Voor meer informatie over ons assortiment van diesel / gas / elektrische boilers, bel onze specialisten op het gratis nummer 0800 15010 of bezoek onze website. www.andrewssykes.be

Geplaatst in tagged,,,,

Hotel vraagt om verwarming verhuur voor een evenement

Een beroemd hotel met golfbaan contacteerde onze deskundigen voor het huren van een noodverwarming.

Voor de uitbater is het golftoernooi dat jaarlijks op hun terrein wordt gehouden het belangrijkste evenement dat voor de naam en faam van het hotel zorgt.
Dit jaar was het al behoorlijk koud toen de competitie werd gehouden en dreigden de organisatoren met een verwarmingsprobleem te kampen.

De initiatiefnemer nam contact op met een specialist van Andrews Verwarming die ter plaatse kwam om de oppervlakte en de noden te berekenen. Na het voorstellen van een krachtige ID 450 HP indirect gestookte diesel heater van 110kW,
werd het toestel door onze experts geleverd en geplaatst.

De klant was ongelofelijk opgelucht dat het evenement zonder problemen kon doorgaan.
Het apparaat blijft operationeel totdat er een vast systeem wordt geïnstalleerd.
De verhuur van verwarming heeft bewezen ideaal te zijn om buitenevenementen en hun publiek warm te houden tijdens de koude winterdagen.
Voor meer informatie, bel nu op 0800 15010.

Geplaatst in tagged,,,

Bedrijf op zoek naar een tijdelijke verwarmingsoplossing

Een wereldwijd bekende fabrikant van rolstoelen was op zoek naar een dringende oplossing voor een noodsituatie in een van hun gebouwen.

Er was onvoldoende verwarming aanwezig om hun personeel warm te houden.
Het bedrijf vroeg Andrews Sykes om hulp, waarna een specialist de site bezocht alvorens de meest geschikte eenheid aan de klant aan te bevelen.

In dit geval werd een Krachtige ID 440 TA geleverd, uitgerust met een olietank en noodzakelijke luchtkanalen. Deze tijdelijke verwarmingsoplossing was onmisbaar om het magazijn waar de werknemers het grootste deel van hun tijd doorbrengen te verwarmen.
Eenmaal geïnstalleerd, was onze klant zeer tevreden met de prestaties van de verwarming en de dienstverlening van onze technieker.
De heater werd snel geleverd, waardoor het bedrijf de hele winter open kan blijven en de werkzaamheden ongestoord verdergezet kunnen worden.
Ons toestel zal de hele winter ter plaatse blijven en mogelijk op jaarlijkse basis worden verhuurd.

Geplaatst in tagged,,,

Verhuur van luchtafzuiging op een scheepswerf

Een scheepswerf heeft onlangs contact opgenomen met onze experts van Andrews Sykes Ventilatie.
Zij waren op zoek naar krachtige en efficiënte luchtafzuigers.

De noodzaak ontstond bij het omvormen van een oud vrachtschip tot een containerschip.
Als onderdeel van het herstructureringsproces moesten grote stalen componenten worden verwijderd voordat de structuur weer werd gemonteerd en waterdicht werd gemaakt.
Andrews Sykes was verantwoordelijk voor het verstrekken van een frisse luchtstroom en voor de extractie van giftige dampen die vrijkomen bij het lassen.

Een van onze experts bezocht de site en stelde een verhuurplan van tien FV900 S2 centrifugaal ventilatoren voor.
Deze werden gebruikt om verontreinigde lucht te verwijderen uit de ruimten in de romp, door de vervuilde lucht naar buiten te zuigen en verse lucht in de ruimten te blazen.

Onze klant was zeer onder de indruk van de efficiëntie van het tijdelijke ventilatiesysteem dat hen werd geleverd. De eenheden worden gehuurd voor een minimum van acht maanden en de deadline voor het project is nog niet in zicht.

Geplaatst in

Weerman waarschuwt: “het is tijd om je voor te bereiden op een gure winter”

Klimaatexperts voorspellen een strenge winter over het hele land. Sneeuw, ijzel en lange periodes met temperaturen onder het vriespunt zijn maar het topje van de ijsberg.

Deze week zal in enkele regio’s van het land de temperatuur al tot -1°C dalen met gladheid tot gevolg. Deze plotse omslag in de weersvoorspelling komt voor velen onverwacht, waardoor
bedrijven nu haastig naar oplossingen zoeken om de winter door te komen.

Weersvoorspellers waarschuwen om je zo goed mogelijk voor te bereiden, daarom
kan je maar best niet langer wachten om fatale risico’s te vermijden.

Andrews Sykes, al 50 jaar expert in verwarming en klimaatcontrole, biedt op maat gemaakte oplossingen voor al uw verwarmingsproblemen zodat de productiviteit van uw bedrijf en uw werknemers niet worden belemmerd door de kou.

U kunt zich op ons beroepen voor expert advies en voor het huren van een breed gamma aan heaters en boilers voor korte en lange termijn om ook deze winter zorgeloos door te komen.
Indien u uw vragen vrijblijvend wenst te bespreken met een van onze technische experts,
bel ons dan vandaag op 0800 15010

Geplaatst in tagged,,,