CV-ketel voor Noodgevallen

Nummer 1 in CV-Ketels Huren Gratis advies ter plaatse
Levering binnen 4 uur Monteurs ervaren met noodgevallen
Bij overstromingen of uitval Voor u geïnstalleerd en onderhouden
Op gas, elektriciteit of olie Flexibele huurtermijn
Onze nooddienst

Onze nooddienst

Wanneer uw vaste installatie uitvalt, doet Andrews Sykes er alles aan om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Waar u ook bent, wat u ook doet: Andrews Sykes heeft altijd een oplossing die ideaal is voor uw specifieke situatie. De afgelopen jaren hebben wij onder meer ketels geleverd aan fabrieken, bouwprojecten, ziekenhuizen, hotels, enzovoort.

Uw vaste installatie is het meest kwetsbaar voor uitval gedurende de wintermaanden, zeker wanneer de apparatuur voor het eerst weer wordt opgestart na maanden van inactiviteit. Ontoereikend onderhoud kan leiden tot lekkages of andere problemen die pas worden opgemerkt wanneer het te laat is. Vrieskou kan er dan weer voor zorgen dat leidingen barsten. Wij reageren sneller dan welk ander verhuurbedrijf op aanvragen voor noodverwarming, zodat u zonder problemen weer verder kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden.

Hulp bij noodgevallen

Hulp bij noodgevallen

Als ’s lands specialist op vlak van boilerverhuur beschikken wij altijd over voldoende apparatuur en medewerkers om uw bedrijf van warm water te voorzien in noodgevallen. Wij helpen onze klanten met het oplossen van hun onverwachtse problemen en kunnen ook assisteren bij het heropstarten van de vaste installatie. Onze ongeëvenaarde service zorgt ervoor dat onze klanten zich nooit meer zorgen hoeven te maken over de nadelige gevolgen na uitvallen van hun apparatuur.

Meer dan welk ander verhuurbedrijf dan ook zijn wij in staat om perfecte oplossingen te verzorgen voor uw probleem, en dit dankzij onze decennialange ervaring met klanten in de meest diverse sectoren. Daarnaast doen wij er alles aan om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, bijvoorbeeld door zo energiezuinig mogelijke toestellen te installeren.

Snelle respons

Snelle respons

Bij noodgevallen is uw oproep onze eerste prioriteit. Dankzij onze strategisch gelegen depots en jarenlange ervaring zijn wij steeds in staat om binnen vier uur na uw oproep al een vervangend toestel te leveren en installeren op uw locatie. Onze monteurs laden meteen de juiste toestellen op de wagen en begeven zich met haast naar u toe. Eens aangekomen wordt het probleem geëvalueerd, de defecte boiler afgekoppeld, en het tijdelijke toestel aangesloten. Uiteraard krijgt u van onze werknemers alle nodige informatie over de werking van het toestel.

Wanneer uw eigen systeem gerepareerd is en weer in gebruik genomen kan worden, komen onze monteurs de apparatuur weer afkoppelen en ophalen. Natuurlijk helpen ze u ook graag bij het aansluiten van het eigen toestel indien nodig.

Ons Productaanbod

Elektrische Ketels

Onze compacte en flexibele elektrische boilers zijn ontworpen voor gebruik binnen een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder vloerverwarming

Ketelhuizen

Speciaal ontworpen voor de verhuur zijn onze tijdelijke stookketels gebouwd in afsluitbare, waterdichte stalen containers, om vandalisme en schade te minimaliseren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010