Hotels & Resorts

Andrews Sykes begrijpt dat de bezoekers van uw hotel of resort gedurende het gehele jaar een constante voorziening van warm water verlangen. Hoewel zij er geen acht op slaan wanneer dit warme water wordt voorzien, heeft uw hotel of resort er veel last van wanneer dit niet zo is. Als zijnde dé Belgische mobiele ketelhuizen verhuur specialist, kunt u op ons vertrouwen wanneer boilers tijdelijk vervangen moeten worden. Zo houdt u uw klanten tevreden en voorkomt u reputatieschade.

Onze Service

Onze Service

Wij bieden een unieke nationale dekking en zijn u tot hulp met een snelle respons, 24 uur per dag. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen kunnen wij binnen vier uur na uw aanvraag overal in België een mobiele boiler bij u leveren en installeren. Omdat wij tevens een gratis advies op locatie bieden door één van onze adviseurs, kunnen wij u altijd van de best mogelijke oplossing voorzien.

Andrews Sykes beschikt over het grootste mobiele ketelhuis verhuur assortiment van Europa. Onze voorraad bestaat uit duizenden units, waardoor wij zelfs gedurende de piek perioden u altijd van een machine kunnen voorzien. Tevens kunnen wij de brandstofvoorziening voor u regelen, waardoor het ketelhuis gedurende de gehele huur periode operationeel blijft. Wij beschikken over de juiste apparatuur voor elk soort en elke grootte van toepassing; van 22 tot en met 520 kW.

Dankzij continue investeringen in onze producten en medewerkers, kunnen wij onze klanten altijd voorzien van de beste en meest efficiënte mobiele boilers op de verhuur markt. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen kunnen wij in noodgevallen onze apparatuur onmiddellijk bij u leveren en installeren. En door onze jarenlange ervaring in het verhuren van ketelhuizen aan uw sector, is geen enkel bedrijf beter in staat om u te helpen gedurende periodes van onderhoud aan uw vaste installatie, dan wij.

Centrale Verwarming

Centrale Verwarming

Met name gedurende de wintermaanden is een goed werkend centraal verwarmingssysteem van groot belang. Om te zorgen dat uw gasten zich prettig en comfortabel voelen in uw hotel of resort, dienen zij te allen tijde te kunnen beschikken over warm water. Een tekort hieraan resulteert op de langere termijn vaak in omzetverlies. Tevens is de voorziening van voldoende verwarming vaak verplicht in deze sector. Het risico dat deze tijdelijk niet meer werkt dient u dan ook op te kunnen vangen.

Wij begrijpen dat hotel eigenaren als doel hebben om het hun gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken en begrijpen de negatieve consequenties die dit met zich mee brengt wanneer dit niet lukt. Om die reden bieden wij u een zeer groot huur assortiment, welke wij zelf bij u komen installeren, zonder dat uw dagelijkse werkzaamheden hier hinder van ondervinden.

Alvorens wij de ketelhuizen verhuur pakketten bij u komen installeren, komt één van onze adviseurs bij u langs op locatie, om te inventariseren wat de beste oplossing zou zijn voor uw probleem. Zij stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Het uitvallen van een boiler gebeurt vaak onverwachts, maar wanneer dit gebeurt heeft u dankzij Andrews Sykes 24 uur per dag snel een alternatief voorhanden.

Warm Water Badkamers

Warm Water Badkamers

Hotel eigenaren of managers van een soortgelijke accomodatie, hebben de taak om gedurende het gehele verblijf van uw gasten hen te voorzien van voldoende warm water. Deze basis service is van groot belang voor dagelijkse bezigheden zoals baden of douchen. Het comfort van uw gasten wordt negatief beïnvloed wanneer u hen niet van warm water voorziet, wat erg slecht is voor de reputatie en de omzet van uw firma.

Wij hebben de afgelopen jaren een groot aantal hotels voorzien van tijdelijke, krachtige mobiele ketelhuizen. Deze kunnen zowel worden aangesloten op de bestaande systemen en leidingwerk, als voorzien van onze eigen toebehoren; afhankelijk van de situatie. Onze ketelhuizen beschikken over twee RVS warmtewisselaars, waardoor het water in uw systeem nooit vervuild kan worden. Dit biedt uw klanten extra hygiëne, terwijl zij niks van de tijdelijke vervanging van de units zullen merken.

Naast onze tijdelijke boilers bieden wij ook alle benodigde toebehoren, zoals aggregaten, warmtewisselaars, leidingsets en air handlers. Al onze klanten worden voorzien van een back-up service gedurende de gehele huur periode. Bel ons op 0800 15010 om met één van onze adviseurs te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ons Productaanbod

Elektrische Ketels

Onze compacte en flexibele elektrische boilers zijn ontworpen voor gebruik binnen een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder vloerverwarming

Ketelhuizen

Speciaal ontworpen voor de verhuur zijn onze tijdelijke stookketels gebouwd in afsluitbare, waterdichte stalen containers, om vandalisme en schade te minimaliseren

Andrews Sykes Klimaatverhuur
Gratis Telefoonnummer 0800 15010